Re: Dlaczego nie warto upubliczniać niektórych fot na NK/FB
![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
Anthrox wrote: facet samotny a ta mu powie: "Pokaż ch*ja, zrobię Ci loda"
Last Samurai wrote:Nie? No widzisz a jak tym laskom mowisz: pokaz cycki to tez nie powinny i o to mi wlasnie chodzi !
O to to, choćbyś nie chciał - musisz!Anthrox wrote:natury nie oszukasz
Tym bardziej tego na wrotkach!Rekkimaru wrote:Mnie oszukasz, mamusię oszukasz ,tatusia oszukasz, ale ch*ja nie oszukasz.
Last Samurai wrote:Nie roki taka sytuacja nie ma miejsca bez obaw pomyliles mnie chyba z kims innym mozliwe ze z soba samym bo nieznane mi sa jakies kisiele i zabawy pod koldra samotne![]()
roki76 wrote:Haha,owszem trzymam rączki pod kołderką ale idą w kierunku żonki,także i kisielek też mi jest nie obcyNie musisz byc aż taki skromny
Anthrox wrote:Zabrakło tutaj tekstu, że dasz mu powąchać dwa palce
Last Samurai wrote:Nie roki taka sytuacja nie ma miejsca bez obaw pomyliles mnie chyba z kims innym mozliwe ze z soba samym bo nieznane mi sa jakies kisiele i zabawy pod koldra samotneAj odbiegacie za bardzo od tego co chcialem przekazac no ale coz mysle ze Demonic powinna sie w tej kwestii rowniez wypowiedziec :> a przynajmniej w kwestii waszych postow swiniaki jedne ^^
Sugerujesz że wiadomo_kogo trzecim wcieleniem będzie Unabomber a przekładając to na świat amigi - DynaBlaster?Anthrox wrote:Lepiej zapobiec wybuchu bomby.
biegu wrote:bebokus wrote:Sponsorki.pl o coś dla mnie
HEHE, dobry motyw na uzbieranie trochę grosza i przy okazji się dobrze zabawić