olesio wrote:ja nie przesiaduje na youtube, facebookach, nkach oraz innych
tego typu wynalazkach zbyt często.
Ja też nie, dlatego wymyślono subskrypcje na yt, czy inne sajty jak wykopy, stumbleupon itp.

Wchodzisz na YT, sprawdzasz czy ktoś z twoich ulubionych ludków ma nowy filmik i oglądasz, tyle. Nie spędzam nawet 5 minut na przeglądaniu tego całego v-bloggerskiego crapu....
olesio wrote:Chcialem do tego Raya W. J. napisać żeby wiedział co oznaczają te polskie komentarze z jego
filmiku "Get a Job",
Nie martw się, nie tylko my w polsce oglądamy jego filmiki

Zobacz sobie na komentarze od tamtego czasu, średnio co 10ty komentarz pyta co to znaczy a potem 20 polaków tłumaczy.
Zresztą, RWJ sobie jaja robi i słynie raczej w wprowadzania takich głupich powiedzonek od czasu do czasu, i to się przyjmuje bo ludzie to lubią w kółko powtarzać a nikogo nie obchodzi że nie wie co to znaczy.
olesio wrote:na YT nie można mu wysyłac wiadomości nie będąc jego znajomym, a na FaceBook'u w ogóle nie można, a
jego e-maila nie znam. [...] A wiesz może jak napisać coś do gościa?
Bo dodawanie komentarzy do swoich filmików również wyłączył.
Rzeczywiście widzę że teraz już kompletnie odciął się od kontaktowania, parę miechów temu jeszcze miał możliwość pisania przez YT, sam do niego pisałem z paroma linkami do pl filmików ale widocznie te miały za słabą oglądalność, jak to mówi RWJ, "didn't went viral"...
olesio wrote:Chce być popularny, a odcina się na wszelki feedback - to dziwne.
Nie chce, on już jest. I ceną tego jest dostawanie 8723625374257457 wiadomości codziennie, co mu się jak widać zaczęło niepodobać