Juesej! Juesej!
Re: Juesej! Juesej!
Daj spokój, przegraliśmy i już. 

Wy, Amerykanie? 

Wygląda na to że jest coś czego o Elmku nie wiemy 

Jeszcze parę wygranych i to Amerykańce będą się uczyć polskiego, a nie Polacy amerykańskiego 

Mowa o polakach.
O jakich Polakach?
Bo na pewno nie tych z artykułu który podałem w pierwszym poście, oni wygrali.
Bo na pewno nie tych z artykułu który podałem w pierwszym poście, oni wygrali.

Takie jest wyobrażenie o Polsce, skąd niby mają wiedzieć cokolwiek o tym kraju? 

Czyli rozumiem, że my mamy złe wyobrażenie o USA, bo niby skąd mamy wiedzieć coś o tym kraju? 

Zapomnieliście o filozoforaptorze

I kolejny dowód geniuszu:

Anthrox wrote:Czyli rozumiem, że my mamy złe wyobrażenie o USA, bo niby skąd mamy wiedzieć coś o tym kraju?
Hehe, w kończu uczyłeś się historii tego kraju, a oni naszej nie.

I to ma być powód do dumy, że uczyli się mniej i dzięki temu potrzebują instrukcji obsługi nawet do mapy świata? 

amerykanie potrzebują nawet instrukcji obsługi do instrukcji obsługi

Z czego sie nabijacie przeciez w Polsce mamy koszmarny poziom nauki w szkołach, polegajacy na pamięciowym przyswajaniu wiedzy, który nie uczy logicznego myślenia. Ale na tym to polega, że mamy byc bezmózgami, którymi będą manipulować politycy dla swoich potrzeb czy środki masowego przekazu. Ja ze szkoły podstawowej nic prawie nie wyniosłem. Zaraz napiszeci, że jestem tumanem bo sie nie uczyłem, sorry nie kułem na pamieć. I zgadzam się ja nie wkuwałem bo to tylko strata czasu, gdyż bym i tak większosć zapomniał 

Myślałem, ze to już mają za sobą. Najczęściej gry obwiniają ludzie, którzy w nie nawet nie grają.
Ameryka to chory kraj z jednej strony amerykańscy chłopcy zabijają niewinnych Irakijczyków i ich torturują a z drugiej palą gry jak w średniowieczu święta inkwizycja heretyków i książki. Niezła hipokryzja i zakłamanie, akcja pod publikę. Takich rzeczy myślałem, że możną spodziewać się po kościele w Polsce a tutaj w stanach zjednoczonych, ciekawe.