Polski

Łobrazki najgópsze, najdebilistyczniejsze, śmiszne.

Wszystko, z czego można się pośmiać lub popłakać z ludzkiej głupoty*.
*oraz cieszyć się , że to nie my jesteśmy bohaterami dostarczonego materiału, a jak się dopatrzymy, to popadamy ze śmiechu
roki76 Image Page 17 of 44 44 https://forum.thecompany.pl/humor/lobrazki-najgopsze-najdebilistyczniejsze-smiszne-t488.html
2012-03-13T17:27:31+01:00

Re: Łobrazki najgópsze, najdebilistyczniejsze, śmiszne.

Image

2012-03-22T16:42:36+01:00

Możesz też przeciągnąć do innej zakładki i oglądać tam.
Nie wiem czy do Chórma jest taka wtyczka, ale polecam coś takiego co jest do Firefoxa - wtyczka o nazwie Image Zoom. Umożliwia dowolne powiększanie/pomniejszanie każdego elementu graficznego na stronie.

Ok, jedziem z łobrozkami dalyj:

Image

2012-03-26T17:57:25+01:00

Dostałem to dziś na maila od siebie z przyszłości, zdjęcie z TC zlotu #2 w Łodzi:

Image

Od prawej: Hardy zadowolony że wpierdzielił wszystkim w Shadow Fighter, na dole Elm żłopie piwo bo to jest to co Elmki potrafią najlepiej, obok niego moda jak zwykle je szpanując jaką to ma qzwa niesamowitą przemianę materii, u góry po prawej oleś udaje że to nie on zniszczył drzwi do pokoju i zalał łazienkę, obok niego ja upojony (i gotowy do pójścia spać) tym jednym kieliszkiem którym mnie Elmek właśnie poczęstował, a na końcu roki po sesji w Strip Poker cieszy się że pierwszy raz od lat zagrał na prawdziwej amidze oraz Antyk jak zwykle trolluje bo jest bucem.

2012-03-26T18:01:28+01:00

A kto jest kto?

2012-03-29T12:52:06+01:00

A po TC zlocie #2 historia potoczy się tak:

Image

Return to Humor