Łobrazki najgópsze, najdebilistyczniejsze, śmiszne.
Nie wiem jak wy ale w rpg'ach przede wszystkim zdolność otwierania zamków i złodziejka na full.
Re: Łobrazki najgópsze, najdebilistyczniejsze, śmiszne.
Sykulski & Braun Ukraina
Mądrość życiowa, doświadczenie, naprawa błędów.
Shakira gra w GOLDEN AXE

Nie rozumiem tego " The squad is online"...
Ani tego z dziewczyną przy (chyba) klawiaturze...
Ani to kit fisto...
Moje ajkju wynosi biedne 130 punkcików i mało czaję. Przynajmniej 20 lat temu tyle miałem.
Ani tego z dziewczyną przy (chyba) klawiaturze...
Ani to kit fisto...
Moje ajkju wynosi biedne 130 punkcików i mało czaję. Przynajmniej 20 lat temu tyle miałem.
Hej, tu nie chodzi o IQ to raczej humor geekowski był, więc można mieć wysokie IQ, ale go nie zrozumieć, jesli sie nie zna danego uniwersum.
Pracownik mówi do swojego szefa, że chciałby wyjść wcześniej z pracy, szef pyta dlaczego, a pracownik mówi, że jego drużyna (w jakiejś grze online) jest aktualnie online, żart polega na tym, że szef zamiast odmówić i wyrazić oburzenie, wyraża zgodę i jeszcze mówi - "cholera, bierz mój samochód".
Tu jest drobny fotomontaż, na zdjęciu jest młoda Shakira a na komputerze wklejone Golden Axe - no i Shakira w młodości pokazuje, że gra w Golden Axe.
Kit FISTO - to rycerz Jedi z Gwiezdnych Wojen - możemy go zobaczyć w kilku scenach np. tego filmiku ->
https://www.youtube.com/watch?v=ub9107xWjEk
żart polegał na tym, że nazwisko "FISTO" skojarzono z "fistingiem" - stąd wklejone zdjęcie pięści i krzyczącej Padme.
K9Darek wrote:Nie rozumiem tego " The squad is online"...
Pracownik mówi do swojego szefa, że chciałby wyjść wcześniej z pracy, szef pyta dlaczego, a pracownik mówi, że jego drużyna (w jakiejś grze online) jest aktualnie online, żart polega na tym, że szef zamiast odmówić i wyrazić oburzenie, wyraża zgodę i jeszcze mówi - "cholera, bierz mój samochód".
K9Darek wrote:Ani tego z dziewczyną przy (chyba) klawiaturze...
Tu jest drobny fotomontaż, na zdjęciu jest młoda Shakira a na komputerze wklejone Golden Axe - no i Shakira w młodości pokazuje, że gra w Golden Axe.
K9Darek wrote:Ani to kit fisto...
Kit FISTO - to rycerz Jedi z Gwiezdnych Wojen - możemy go zobaczyć w kilku scenach np. tego filmiku ->
https://www.youtube.com/watch?v=ub9107xWjEk
żart polegał na tym, że nazwisko "FISTO" skojarzono z "fistingiem" - stąd wklejone zdjęcie pięści i krzyczącej Padme.
Rzeczywiście, ja z innego universum jestem. Takiego gdzie wegan się wpieprza na śniadanie.
Takie szef CHYBA jeszcze nie istnieje ale pewnie już niedługo...
Z szakiro i tak nie czaje... Mokre sny geeka?
Ten fisting se wygóglować musiałem. Nie pomogło w zrozumieniu.
Takie szef CHYBA jeszcze nie istnieje ale pewnie już niedługo...
Z szakiro i tak nie czaje... Mokre sny geeka?
Ten fisting se wygóglować musiałem. Nie pomogło w zrozumieniu.