Polski

Maciek z klanu MMA, z zaje*istym komentarzem

Wszystko, z czego można się pośmiać lub popłakać z ludzkiej głupoty*.
*oraz cieszyć się , że to nie my jesteśmy bohaterami dostarczonego materiału, a jak się dopatrzymy, to popadamy ze śmiechu
arczibeatbox
płakałem ze śmiechu, nie wiem czy bardziej z kolesia co się śmiał czy z Maćka :-E
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/humor/maciek-klanu-mma-zaje-istym-komentarzem-t169.html
2010-06-20T01:00:14+01:00

płakałem ze śmiechu, nie wiem czy bardziej z kolesia co się śmiał czy z Maćka :-E

2010-06-20T11:14:10+01:00

Re: Maciek z klanu MMA, z zaje*istym komentarzem

a to widziałeś???

2010-06-20T11:23:10+01:00

Toż to klasyk tak samo jak "ale urwał", "daj kamienia" oraz "jestem hardcorem" :)

2010-06-22T13:09:29+01:00

Śmieszy mnie troszkę 2 "klasyk", ale z pierwszego nie widzę powodu do śmiechu - raczej przykre to jest, że Maciek tak wystartował - mi po prostu żal, chociaż nie wiem jak naprawdę się zachowuje taka osoba z Downem - i na podstawie filmiku podziwiam osoby, które zajmują się takimi chorymi, ale z drugiej strony - przecież nie wyrzucą za drzwi :o . A ten śmiejący się niech się cieszy, że go to nie dotknęło - bo wtedy też by się śmiał, ale nie zdawałby sobie nawet sprawy z czego - ciekawe czy jakby miał takie chore dziecko to by się dalej tak naśmiewał :niepowiem:

...no dobra - jak go sobie wyobraziłem w roli Pudzian vs Najman to filmik nabrał delikatnego uroku :-E (hipokryta ze mnie :-E)

2010-06-23T09:28:14+01:00

Pierwszy filmik, nie wiem co w tym śmiesznego, szkoda, że nie ma tu jakiegoś gościa bez nóg- też smieszna sprawa przecież. Drugi znam, zresztą kto nie zna.

Return to Humor