Wielki adminie dzięki za pomoc.
Ja nalezę do takich ludzi, którzy nie korzystają z instrukcji obsługi czy innych rzeczy tego typu, ja lubię swoisty sadomasochizm, gdyż samemu dochodzę do różnych rzeczy. Jako przykład podam to, że po roku czasu nauczyłem się dopiero?! montowania, tworzenia i instalacji twardych dysków pod WiNUae. Ale teraz zapytacie a może tylko pomyślicie dlaczego tak długo. Już pędzę z odpowiedzią. Po pierwsze moje IQ jest tak niskie że przewyższa go moja goła Amiga 600 po drugie na kilka miesięcy dałem sobie spokój z montowaniem tych dysków pod winuae i kiedy powróciłem z tym problemem po kilku miechach siadłem ponownie do winuae i... zamontowałem swój pierwszy dysk pod winuae a następnie zacząłem montować kolejne dyski w inny sposób. Teraz mogę to robić nawet mając chiński WinUae.
Ten dzisiejszy dzień a a raczej dzień kiedy napisałem pierwszego posta na tym forum można uznać jako dzień kiedy" STRACIŁEM DZIEWICTWO FORUMOWE (INTERNETOWE)", ponieważ nigdy nie udzielałem się ani nie pisałem na żadnym forum, ja tylko zaglądałem na wiele forów, ale nie robiłem tych rzeczy tam.
Powiem szczerze, ze warto było bo przyjemność i satysfakcja gwarantowana.
Po prostu byłem "zapóźnionym prawiczkiem internetu'

. Jeszcze muszę tylko zaistnieć na jakimś Facebooku tylko nie wiem jaki jest warty uwagi. W sumie wiem co mnie interesuje i jakie mam preferencje ale nie wiem do jakiego. czas pokażę.
No Shoonaya teraz jesteś zadowolony

Tylko byś spróbował nie

. Wtedy brygada Kibiców Motoru wpadła by do ciebie i twoja Amiga straciła by ponownie dziewictwo

-- 31 Mar 2011, 22:45 --
Teraz nic nie będę robił tylko będę wklejał zdjęcia na forum.
Jakie chcecie żeby były te zdjęcia