Re: Swawolny Rusek
Nie wiem, weźcie wszyscy zamówcie rumianek z ogrodu babci Frani i moze Wam ulży - bo jeszcze żyłka Wam pęknie
Anthrox wrote:Widzę, że tylko ja tu jestem opanowany i spokojny.
Nie wiem, weźcie wszyscy zamówcie rumianek z ogrodu babci Frani i moze Wam ulży - bo jeszcze żyłka Wam pęknie
i tak nic nie pomoze na twojego durnego mrowkojada, takie zylki to on zjada ciebie na sniadanie jak chcesz i metalowa kulke moze ale ty bys nie dal rady dzieciaku z przedszkola do ktorego chodzilem 2 lata temu jak mialem 5 latAnthrox wrote:Widzę, że tylko ja tu jestem opanowany i spokojny.
Shoonay wrote:gosciu dawaj na ring ku***!!! uchowalem sie jak solidny snejk i was wszystkich przewyzszam i oblewam!!!! a oksana jest moja i do piet jej nie dostaniecie
!!!!! qzwa!
roki76 wrote:Pancio mam w dupie wasze dyrydymaly o waszych mrowkojadach.Kupilem sobie nowe kulki bo przez wasze pi***olenie tamte zepsulem !
Shoonay wrote:no ale sam chyba przyznasz mi racje ze bedac tlumaczem jak mi taki biegu wyskakuje ze swoimi tekstami ze on to by lepiej zrobil a potem sie wymiguje ze wcale nic nie pisal o tlumaczeniach tylko o jednej gierce no to krew zalewa dopiero po chyba 10 postach przyznal racje no dobra ale niech dziecko nie uczy ojca dzieci robic
biegu wrote:ku***, nie wkurwiaj mnie!!
roki76 wrote:ku*** wy naprawde macie jakis problem !