Polski

Swawolny Rusek

Wszystko, z czego można się pośmiać lub popłakać z ludzkiej głupoty*.
*oraz cieszyć się , że to nie my jesteśmy bohaterami dostarczonego materiału, a jak się dopatrzymy, to popadamy ze śmiechu
Shoonay A co ciezko napisac jedno zdanie ? Uprzejmy cholera w jakims filmiku mam szukac jak nawet nie wiem gdzie to jest tyle watkow o youtube przeciez !!!!!!!!! Chyba po to zadaje pytanie by uzyskac odpowiedz a nie chamska odzywke " zobacz w filmiku". :[ Page 2 of 8 8 https://forum.thecompany.pl/humor/swawolny-rusek-t685.html
2010-11-06T21:38:26+01:00

Re: Swawolny Rusek

A co ciezko napisac jedno zdanie ? Uprzejmy cholera w jakims filmiku mam szukac jak nawet nie wiem gdzie to jest tyle watkow o youtube przeciez !!!!!!!!! Chyba po to zadaje pytanie by uzyskac odpowiedz a nie chamska odzywke " zobacz w filmiku". :[

2010-11-06T21:42:08+01:00

Gosciu nie denerwuj mnie!! A jak chcesz sie poobrazac to ja ci tez moge pojechac bo nigdzie nie napisales ze ci chodzi o linki tylko i wylacznie wiec qzwa albo jakis niedotentegowany jestes albo jakies problemy psychiczne masz ze soba skoro sam nawet nie wiesz o czym piszesz bo wyraznie z twoich wypowiedzi wynika ze piszesz o samym filmiku ogolnie wiec nie pitol mi tutaj i nie rob ze mnie debila jakim sam jestes !!

2010-11-06T21:43:56+01:00

Te mądralo widze ze sam nie jestes zapoznany dobrze z tym filmikiem bo przejrzalem go juz dla swietego spokoju i nie bylo tam mojego problemu omowionego. Widac ze sam gowno wiesz co sie tu dzieje i jednak jest chaos i nie mądrz sie tak swoim odsylaniem wyzej itp

Image

Zadanie dodatkowe: odpowiedz na pytanie kto został sparodiowany w tym temacie
Za prawidłowe odgadnięcie przyznam KAŻDEMU który podał dobrą odpowiedź dodatkowe 50 pkt reputacji

2010-11-06T21:47:32+01:00

Shoonay ty znowu mnie nie zrozumiales!!!! Tyle postow i dalej tępa dzida z ciebie. Wiesz zeby bylo latwiej to po prostu ciebie jako jedynego wybranca oleje totalnie bo reszta userow nie ma problemu ze zrozumieniem mnie :)

2010-11-06T21:48:45+01:00

Zobacz ze mniej miejsca by zajelo i szybciej by bylo jakbys mi po prostu odpisal jednym zdaniem co mam zrobic z moim problemem odnosnie tych ludzi zamiast tego sa chyba ze 2 posty o tym zeby poszukac w filmiku !!! Gdzie tu logika do cholery ?! Zbyt leniwi czy zbyt chamscy jestescie zeby po prostu napisac krotka odpowiedz ?

2010-11-06T21:48:45+01:00

Zapuść w końcu mrówkojada bo masz taki zlom ze masakra ten filmik nie obsluguje praktycznie zadnych efektow graficznych uzywanych w nowoczesnych striptizach wiec jak zmienisz na red tube to bedziesz mial normalny filmik i link.

2010-11-06T21:50:53+01:00

No wkoncu roki sie do czegos przydales chyba nawet po raz 2

2010-11-06T21:51:17+01:00

Nie popelnilem bledu koles !!!

2010-11-06T21:51:29+01:00

Akurat tak sie sklada ze mam mrowkojada koleszko. Jestem za to zawodowym chodowca i wiem nieco wiecej niz zwykly smiertelnik na ten temat wiec prosze cie nie pouczaj mnie.

2010-11-06T21:52:31+01:00

Nie pisz glupot jak nie masz pojecia o niczym i masz chyba na oko z 10 lat.

2010-11-06T21:54:56+01:00

Ty mnie czlowieczku tutaj nie denerwuj nie dosc ze sam nie wiesz o czym piszesz to jeszcze probujesz z kogos durnia zrobic ktorym sam niewatpliwie jestes a na dodatek chyba ci sie nudzi bo walisz posta co pare minut.

2010-11-06T21:56:26+01:00

A co ci sie w moim striptizie nie podoba co? Zrob lepiej a nie krytykujesz !!

2010-11-06T21:57:34+01:00

Shoonay wrote:Akurat tak sie sklada ze mam mrowkojada koleszko.
Jestem za to zawodowym chodowca i wiem nieco wiecej niz zwykly smiertelnik na ten temat wiec prosze cie nie pouczaj mnie.

Ty zawsze musisz utrudniac? Wiekszosc hodowcow karmi mrówkojady syfem, o którym nawet nie mam pojecia a z tego co widze to robisz się jakiś superhodowcą.

Poza tym karma jest przezemnie mieszana wg wlasnego przepisu, o którym Ty nie masz niebieskiego pojęcia.

2010-11-06T22:00:58+01:00

Ale ta twoja odpowiedz jest gowno warta a wiesz czemu ? Bo zrobilem kilka mieszanek i dostalem wiadomosc ze mam ładne mrowkojady tam gdzie jest pokaz na filmiku zeby tam zobaczyc problem w tym ze mrowkojada nie bylo !!! Co za tym idzie dalej nie znam tych ludzi.

2010-11-06T22:03:19+01:00

Buahahahahaha to mi go obij jak dasz rade dziecko neo to ze jacys *censored*e nie znaja znaczenia slowa striptiz i wydaja taki shit nie znaczy ze drugi *censored* musi wstawiac takie gowno na YT

2010-11-06T22:04:16+01:00

Ale obejrzalem tyle filmikow ze juz nikt nie chcialo mi sie ogladac w ten sposob wiec zamknalem youtube w ostatniej chwili i zgadnij co pojawily sie informacje o ludziach tylko nie wiem czy od razu po obejrzeniu filmika czy po przeczytaniu posta gdyz nie dostalem wiadomosci tylko po prostu zamknalem przegladarke i wlazlem w opcje !!!

2010-11-06T22:05:25+01:00

Shoonay wrote:Ale ta twoja odpowiedz jest gowno warta a wiesz czemu ? Bo zrobilem kilka striptizow i dostalem wiadomosc ze mam ładne body tam gdzie jest idiota na filmiku zeby tam zobaczyc problem w tym ze idioty nie bylo !!! Co za tym idzie dalej nie znam tych ludzi.

Qzwa kiedy wreszcie do Ciebie dotrze, że striptiz jest ch*ja wart bez eleganckiego mrówkojada przy boku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-11-06T22:08:13+01:00

Cienki ten twoj mrowkojad mam lepsze tylko nie wiem jak tu wrzucic screena zeby wszyscy mogli widziec jak mi ktos napisze to wrzuce z przyjemnoscia.

2010-11-06T22:08:54+01:00

Co do wykonania to moze kazdy uzytkownik z tych bardziej zaangazowanych w dzialalnosc YT zrobilby po prostu swoj striptiz ?? Bo lipa angazowac tylko jedna czy dwie osoby do tego ciekawiej wlasnie by bylo to zrobic w wiekszym gronie.

2010-11-06T22:12:04+01:00

zeby nie bylo znowu ze ty masz swieta racje to ci powiem ze zadnego mrowkojada przy mnie nie bylo jak robilem striptiz ani przeslonietego kolkiem ani nieprzeslonietego ani na filmiku i co ty na to ? A jak wzialem mrowkojada to byly oklaski wiec nie mysl ze znasz sie na striptizie na wylot bo u mnie akurat to sie w inny sposob odbywalo !!!

Return to Humor