Polski

Swawolny Rusek

Wszystko, z czego można się pośmiać lub popłakać z ludzkiej głupoty*.
*oraz cieszyć się , że to nie my jesteśmy bohaterami dostarczonego materiału, a jak się dopatrzymy, to popadamy ze śmiechu
Anthrox
Shoonay wrote:Cienki ten twoj mrowkojad mam lepsze tylko nie wiem jak tu wrzucic screena zeby wszyscy mogli widziec jak mi ktos napisze to wrzuce z przyjemnoscia.

Te koles nie masz sie co madrzyc, bo filmy ze striptizem z moim mrówkojadem zawsze były lepsze od wszystkich i wygrywały liczbą głosów na youtube, więc słuchanie opinii podrzędnego kota-hodowcy, który nawet nie wie jak wrzucić screen mam gdzieś !!!!!!!!
O proszę jaki tłusty:

Mrowkojad.jpg

kumejszyn teraz ????
Page 3 of 8 8 https://forum.thecompany.pl/humor/swawolny-rusek-t685.html
2010-11-06T22:15:04+01:00

Re: Swawolny Rusek

Shoonay wrote:Cienki ten twoj mrowkojad mam lepsze tylko nie wiem jak tu wrzucic screena zeby wszyscy mogli widziec jak mi ktos napisze to wrzuce z przyjemnoscia.

Te koles nie masz sie co madrzyc, bo filmy ze striptizem z moim mrówkojadem zawsze były lepsze od wszystkich i wygrywały liczbą głosów na youtube, więc słuchanie opinii podrzędnego kota-hodowcy, który nawet nie wie jak wrzucić screen mam gdzieś !!!!!!!!
O proszę jaki tłusty:

Mrowkojad.jpg

kumejszyn teraz ????

2010-11-06T22:15:34+01:00

A ja wlasnie przez takie nieprofesjonalne i denne filmiki wolalem zawsze grac w filmach po angielsku i dlatego zostalem striptizerem aby sprobowac miec jakis swoj wklad i wplyw na jakosc hodowli mrówkojadów.

2010-11-06T22:16:29+01:00

No to teraz powiem ci ze pierwszy twoj post dotyczyl filmiku ale kolejne juz nie kumasz? I o to mi chodzi !! Potem zaczales pieprzyc farmazony o mrowkojadach i o to mi chodzi !! Qzwa co za ludzie czasami sie tu trafiaja.

2010-11-06T22:20:08+01:00

Ja nie moge co za koles to przeczytaj wszystkie swoje posty i mi nie pi***ol czowieku !! Bialo na czarnym masz tam napisane ze pozniej nie pisales juz tylko o jednym mrówkojadzie tylko o mrówkojadach ogolnie jak jestes taki ograniczony ze tego nie widzisz to sie zastrzel najlepiej i nie wkurzaj innych swoja glupota.

2010-11-06T22:24:31+01:00

Zachowujesz sie jak moi profesorkowie z farmy mowiacy: wikipedia to nie zrodlo wiedzy bo tam uczeni nie choduja mrowkojadow. Nie bede ci przytaczal filmikow jak jestes taki obeznany to sam pare przeszperaj i zobacz jak sie choduje czemu mam cie wyreczac ??

2010-11-06T22:25:08+01:00

Shoonay wrote:No to teraz powiem ci ze pierwszy twoj post dotyczyl filmiku ale kolejne juz nie kumasz? I o to mi chodzi !! Potem zaczales pieprzyc farmazony o mrowkojadach i o to mi chodzi !! Qzwa co za ludzie czasami sie tu trafiaja.

Próbujesz podnieść swoje ego, cytując mój post z 1 strony ?

Shoonay wrote:zeby nie bylo znowu ze ty masz swieta racje to ci powiem ze zadnego mrowkojada przy mnie nie bylo jak robilem striptiz ani przeslonietego kolkiem ani nieprzeslonietego ani na filmiku i co ty na to ?

Oczywiscie, ze mam swietą rację - qzwa jakim mozna byc kretynem, zeby nie pamietac, ile Twoj filmik dostał minusów za brak mrówkojada

Shoonay wrote:A jak wzialem mrowkojada to byly oklaski wiec nie mysl ze znasz sie na striptizie na wylot bo u mnie akurat to sie w inny sposob odbywalo !!!

Taaaaa, odbywalo to w taki sposob jak z tancu z gwiazdami, gdzie takie jury nie wie jak głosować i jak widzą 5 letniego mrówkojada to zaraz im staje, a jak widzą grubszego to "Nie kupił Pan nas - dziekujemy"

Shoonay wrote:Zachowujesz sie jak moi profesorkowie z farmy mowiacy: wikipedia to nie zrodlo wiedzy bo tam uczeni nie choduja mrowkojadow.

Oni przynajmniej wiedzą jak je hodować głąbie !!!!!!

Shoonay wrote:Nie bede ci przytaczal filmikow jak jestes taki obeznany to sam pare przeszperaj i zobacz jak sie choduje czemu mam cie wyreczac ??

Bo skoro piszemy w tym temacie, oczekuję żebyś do swojej wypowiedzi przytoczył filmiki, gdzie niby widzisz lepiej wypielegnowane i nakarmione mrówkojady?

Skad sie tacy kretyni biorą ?

2010-11-06T22:30:47+01:00

ze co ?????? twoj mrowkojad dluzszy lepszy i ciekawszy ?? buahahahahahahahahaha o lolu :D kazdy ci powie ze jest inaczej nie wiem skad to wytrzasnales ale piszesz jak fanboy wlasnego mrowkojada. Toz ten twoj zostal tak zjechany i zmiazdzony i slusznie zreszta a mojego kazdy wychwala ze jest i ladny i bardziej wciagajacy jako ze ma wypasiony kolor a ze moze i glubszy to co z tego ?? ale wieksza chec do zabawy.

2010-11-06T22:32:40+01:00

Nie pałać miloscia do Mrowkojada? Grzeszysz synu :P

2010-11-06T22:36:21+01:00

To nie sa moje prywatne opinie tylko chodowcow z wieloletnim doswiadczeniem i profesjonalnych recenzentow i obie te grupy wiedza co jest dobre czyli warte uwagi i godne polecenia.

2010-11-06T22:38:56+01:00

Shoonay wrote:To nie sa moje prywatne opinie tylko chodowcow z wieloletnim doswiadczeniem i profesjonalnych recenzentow i obie te grupy wiedza co jest dobre czyli warte uwagi i godne polecenia.

Sam sie nie znasz na hodowli cwiercmozgu, a przytaczałbyś opinię takich jak Ty debili.
Oceniający, których nawet nie przytoczyłeś mogliby se mierzyc jedynie jego klatke w ktorej spi, a nie jego gladka siersc. Lama z Ciebie i tyle!

2010-11-06T22:43:11+01:00

Bosz czy ty jestes naprawde taki ograniczony? Napisalem: wiec mozna to traktowac jak inne hodowle mrowkojadow? zatem gdzie napisalem ze inne wymienione wyzej hodowle traktuje jako lepsze? A ty mi tu odwiecznie z tym YT wyjezdzasz :/ Dobra spoko wiem ze to striptiz ale chodzi o gatunek mrowkojadow ;o Troche oswiecenia a nie waskie patrzenie ze to striptiz. A takie twoje fakty to nie fakty rownie dobrze mozesz sie nazwac Tomasz Lis bo podobne durnoty jak on wypisujesz.

2010-11-06T22:43:27+01:00

ej no gosciu ne wkurzaj lwa bo przytoczylem twoja opinie ktora byla bledna i sam wiesz o tym ze byla bledna skoro wszyscy tak twierdza to nie ma sie z kim spierac

2010-11-06T22:47:08+01:00

Masz problemy ze zrozumieniem prostych rzeczy nie wiem moze jakies tabletki na to sa naprawde nie wiem jak ci pomoc. Myslalem ze czytanie ze zrozumieniem ogarniaja dzieci w podstawowce widac sie mylilem.

2010-11-06T22:48:23+01:00

Shoonay wrote:ej no gosciu ne wkurzaj lwa bo przytoczylem twoja opinie ktora byla bledna i sam wiesz o tym ze byla bledna skoro wszyscy tak twierdza to nie ma sie z kim spierac

nie wiem lodzika se zrob to ci ulzy i nie bedziesz sie przypierdalal do ludzi jak cie zaboli krytyka Twojego mrówkojada

2010-11-06T22:49:23+01:00

a ty znowu leczysz kompleksy postami??? zmien ton bo to twoj mrowkojad tam wiecej syfu robi niz moj
dziecku mentalnemu dac uprawnienia chodowcy i tak to sie konczy

2010-11-06T22:50:44+01:00

Pierdu pierdu, a Ty geniuszu dalej nie pokazales swojego mrówkojada który rzekomo jest lepszy od mojego.
Pffff, z takimi tekstami to możesz do przedszkolanki startować

2010-11-06T22:53:12+01:00

zalosny jestes wiesz wszystkim wszystko pasuje tylko tobie nie bo dostal gwiazde szeryfa tylko sie nie umie w straznika texasu bawic

2010-11-06T22:54:28+01:00

Nie pokazałem bo mój najlepszy i to ja mam zawsze rację a kto sądzi inaczej to dziecko neo.Bo to ja jestem nieomylny i inteligentny nie musze stawiać przecinkow bo ja ich nie potrzebuje.a jak skoncze pieprzona magisterke to mnie popamietacie a wiedzcie ze wiem wiecej od przecietnego czlowieka !

2010-11-06T22:55:24+01:00

pffffffff lepiej popracuj nad swoim tonem wypowiedzi bo to ze masz mrowkojada nie oznacza ze mozesz kazdego kto ci nie pasuje z blotem mieszac gnojku

2010-11-06T22:56:15+01:00

Shoonay wrote:pffffffff lepiej popracuj nad swoim tonem wypowiedzi bo to ze masz mrowkojada nie oznacza ze mozesz kazdego kto ci nie pasuje z blotem mieszac gnojku

Heh, ostatnio takie przekonania jak Ty miałem w wieku 2 lat po spuszczeniu wody w kiblu

Return to Humor