Shoonay wrote:No to teraz powiem ci ze pierwszy twoj post dotyczyl filmiku ale kolejne juz nie kumasz? I o to mi chodzi

Potem zaczales pieprzyc farmazony o mrowkojadach i o to mi chodzi

Qzwa co za ludzie czasami sie tu trafiaja.
Próbujesz podnieść swoje ego, cytując mój post z 1 strony

Shoonay wrote:zeby nie bylo znowu ze ty masz swieta racje to ci powiem ze zadnego mrowkojada przy mnie nie bylo jak robilem striptiz ani przeslonietego kolkiem ani nieprzeslonietego ani na filmiku i co ty na to

Oczywiscie, ze mam swietą rację - qzwa jakim mozna byc kretynem, zeby nie pamietac, ile Twoj filmik dostał minusów za brak mrówkojada
Shoonay wrote:A jak wzialem mrowkojada to byly oklaski wiec nie mysl ze znasz sie na striptizie na wylot bo u mnie akurat to sie w inny sposob odbywalo

!
Taaaaa, odbywalo to w taki sposob jak z tancu z gwiazdami, gdzie takie jury nie wie jak głosować i jak widzą 5 letniego mrówkojada to zaraz im staje, a jak widzą grubszego to "Nie kupił Pan nas - dziekujemy"
Shoonay wrote:Zachowujesz sie jak moi profesorkowie z farmy mowiacy: wikipedia to nie zrodlo wiedzy bo tam uczeni nie choduja mrowkojadow.
Oni przynajmniej wiedzą jak je hodować głąbie

!!!!
Shoonay wrote:Nie bede ci przytaczal filmikow jak jestes taki obeznany to sam pare przeszperaj i zobacz jak sie choduje czemu mam cie wyreczac

Bo skoro piszemy w tym temacie, oczekuję żebyś do swojej wypowiedzi przytoczył filmiki, gdzie niby widzisz lepiej wypielegnowane i nakarmione mrówkojady?
Skad sie tacy kretyni biorą