Polski

Swawolny Rusek

Wszystko, z czego można się pośmiać lub popłakać z ludzkiej głupoty*.
*oraz cieszyć się , że to nie my jesteśmy bohaterami dostarczonego materiału, a jak się dopatrzymy, to popadamy ze śmiechu
roki76 Z blotem to ty mieszasz bo ciagle sie czepisz i utrudniasz.a czy tu to nasza klasa ? mam zdjecia swoich przyjaciol na hd i oni mnie rozumieja Page 4 of 8 8 https://forum.thecompany.pl/humor/swawolny-rusek-t685.html
2010-11-06T22:57:47+01:00

Re: Swawolny Rusek

Z blotem to ty mieszasz bo ciagle sie czepisz i utrudniasz.a czy tu to nasza klasa ? mam zdjecia swoich przyjaciol na hd i oni mnie rozumieja

2010-11-06T22:58:45+01:00

a mrowkojada ktorego mam na farmie tobie chcialem oddac no ale skoro okazales sie nie miec poczucia humoru za grosz tylko w cholere chamstwa to trudno

2010-11-06T23:02:08+01:00

Buahhahahahaha mrówkojada z Twojej farmy ?
To byłby dla mnie osobisty policzek biorąc pod uwagę jaka tam patologia panuje, i gdybys nawet całą hodowle chciał mi wcisnac to rozesmialbym Ci sie w twarz

Wiec nie nawijaj mi tu pi***ol bo az zal za dupe sciska.

2010-11-06T23:03:25+01:00

Ty zawsze musisz utrudniac? Wiekszosc filmów jest z YT ktorego na pewno nie ma na tym zlomie co mowisz poza tym z tego co widze to jest jakies forum a nie stronka z filmami o mrówkojadach. Poza tym film o takiej hodowli mrówkojadów to jest film robiony przezemnie z angielskiej wersji ktora byla dołączona do pisma naj w formacie vcd. Musialbym odpalic swoj kalkulator zeby znalezc to jesli nie wywalilem wiec malo realne jako ze stoi nieuzywany juz z 10 lat. Ja chce cos zrobic dla ludzi a ty od razu to negujesz. Czekam na odpowiedz od Anthroxa w tej sprawie.

2010-11-06T23:05:09+01:00

Anthrox wrote:Buahhahahahaha mrówkojada z Twojej farmy ?
To byłby dla mnie osobisty policzek biorąc pod uwagę jaka tam patologia panuje, i gdybys nawet całą hodowle chciał mi wcisnac to rozesmialbym Ci sie w twarz

Wiec nie nawijaj mi tu pi***ol bo az zal za dupe sciska.
Obawiam sie ze tylko twoja dupe zal sciska ja chce pomoc ale coz widze ze tylko sie odmawia czegos co moze pomoc jak sobie chcesz mrowkojady sie nie podobaja bo to ku*** jakis zaszczyt niby ja pi***ole wszystko co ja to zle tylko jeden genialny ty

2010-11-06T23:09:07+01:00

Ale mnie ten człowieczek denerwuje a ja i tak bede pisal posty w takim tonie jak na to zasluguje bo to ja zrobilem ten filmik i ja jestem zawodowcem

2010-11-06T23:10:34+01:00

ogarnij baze gosciu

2010-11-06T23:11:31+01:00

moze masz mrowkojada gownianego wyrzuc go na smietnik albo oddaj mi

2010-11-07T00:27:10+01:00

roki76 wrote:moze masz mrowkojada gownianego wyrzuc go na smietnik albo oddaj mi

Ode mnie masz trzy ch*je w bok :hee:

2010-11-07T00:33:21+01:00

Wez ty sie odwal czlowieczku ode mnie kim ty wogole jestes ze tak do mnie piszesz ?

2010-11-07T00:44:31+01:00

roki76 wrote:Ale mnie ten człowieczek denerwuje a ja i tak bede pisal posty w takim tonie jak na to zasluguje bo to ja zrobilem ten filmik i ja jestem zawodowcem

A co w mojej argumentacji powalajacego? Nawet w takim banalnym tancu egzotycznym z mrowkojadem mozna spieprzyc kroki i sploszyc biedne zwierze, na pewno jak bys sie za to zabral to bys niejedna rzecz sknocil bo przeciez i metalowa kulke da sie zepsuc

2010-11-07T08:29:50+01:00

skoro nie rozumiesz ze mozna kogos obrazic nie tylko slowami no to sorry back to school

2010-11-07T09:33:44+01:00

Jesli dalej nie wiesz o czym mowie to moge zrobic osobisty striptiz dla nie wiem kogo chyba qzwa rosjan gdzie po prostu albo ogladasz i stwierdzasz boze co za zenada albo nie wyrabiasz ze smiechu.

2010-11-07T09:50:07+01:00

ja tez moge wiec nie wiem ocb no to jak widziales jeszcze ktos tam napisal ze moze bedzie ostro

2010-11-07T10:46:32+01:00

Pancio wrote:A co w mojej argumentacji powalajacego? Nawet w takim banalnym tancu egzotycznym z mrowkojadem mozna spieprzyc kroki i sploszyc biedne zwierze, na pewno jak bys sie za to zabral to bys niejedna rzecz sknocil bo przeciez i metalowa kulke da sie zepsuc
posluchaj gosciu qzwa !!!!!!! bo nie bede powtarzac ta metalowa kulke zepsul mi mrowkojad z wrazenia jak zrobilem przed nim striptiz tylko ty to nie zrozumiesz bo jak komus zrozumiec kto nigdy tego nie zrobil no jak ??

2010-11-07T11:13:38+01:00

A co będzie jak odpalisz mrowkojada i striptiz nie wyjdzie a moze qzwa czegos ci brakuje dziecko ?

2010-11-07T11:19:03+01:00

Anthrox po co pokazałeś nam swoją dupę w telewizji? Ejj w ogóle weeeżźźź ... Wysyłać filmik nie w formacie FULL HD :/ ejj przecież to przedszkole, nie masz takiego wyczesanego sprzętu jak ja więc się może lepiej nie udzielaj w ogóle.Wszyscy gówno się znacie. Widzę że nie macie bladego pojęcia o striptizie, i o mrówkojadach. Ja jestem profesjonalnym hodowcą striptizujących mrówkojadów. Roki lepiej nie rób striptizów bo nie jesteś takim profesjonalistą jak ja, a jak robić coś do dupy to lepiej nie robić wcale. Właśnie dlatego przestałem chodzić na mrówkojadowy striptiz innych hodowców bo robią to tak żałośnie że się odechciewa. Tylko ja mistrz Pan i władca zrobi to dobrze! Zajmę się czymś bardziej ambitnym. Więc pliiss nie udzielajcie się jak nie macie pojęcia o czym piszecie :/ Shoonay NIE WKURZAJ MNIE!! Nie porównuj proszę mrówkojadów do kulek dobrze? Widzę tylko ja tutaj jestem wszechwiedzący. Większość z Was to chyba dopiero teraz z gimnazjum powychodziła :)

2010-11-07T11:22:01+01:00

buahahahhaha !!!!! ja jestem profesjonalnym wszechwidzacym z czego zyje a jak napisze magisterke to zobaczycie wszyscy ze nie pozbieracie kulek bo wam powypadaj dzieci z przedszkola sie nie odzywac powinny jak ryby.

2010-11-07T11:25:15+01:00

Jasne i jeszcze pewnie moze mam pokazac wszystkim swojego mrowkojada a co to pomponik? Wezcie sami se poszukajcie a co ja bede udowadnial ze mam racje ? I co ja mam szukac jak swietego grala ? Jestescie zalosni !

2010-11-07T11:27:18+01:00

Shoonay wrote:buahahahhaha !!!!! ja jestem profesjonalnym wszechwidzacym z czego zyje a jak napisze magisterke to zobaczycie wszyscy ze nie pozbieracie kulek bo wam powypadaj dzieci z przedszkola sie nie odzywac powinny jak ryby.

Qźwa Shonay pisałem Ci nie wkurzaj mnie!!!! AAAA wrrr [padaczka] ... Gosciu jestes w moim wieku czy tam rok mlodszy i pierdzielisz takie głupoty....

-- 07 Lis 2010, 11:27 --

roki76 wrote:Jasne i jeszcze pewnie moze mam pokazac wszystkim swojego mrowkojada a co to pomponik? Wezcie sami se poszukajcie a co ja bede udowadnial ze mam racje ? I co ja mam szukac jak swietego grala ? Jestescie zalosni !

Nie no teraz to sie wkurwiłem. Powiem mamie. Dlaczego po mnie jedziesz?

-- 07 Lis 2010, 11:27 --

Return to Humor