Re: Swawolny Rusek

Obawiam sie ze tylko twoja dupe zal sciska ja chce pomoc ale coz widze ze tylko sie odmawia czegos co moze pomoc jak sobie chcesz mrowkojady sie nie podobaja bo to ku*** jakis zaszczyt niby ja pi***ole wszystko co ja to zle tylko jeden genialny tyAnthrox wrote:Buahhahahahaha mrówkojada z Twojej farmy
To byłby dla mnie osobisty policzek biorąc pod uwagę jaka tam patologia panuje, i gdybys nawet całą hodowle chciał mi wcisnac to rozesmialbym Ci sie w twarz
Wiec nie nawijaj mi tu pi***ol bo az zal za dupe sciska.
roki76 wrote:moze masz mrowkojada gownianego wyrzuc go na smietnik albo oddaj mi
roki76 wrote:Ale mnie ten człowieczek denerwuje a ja i tak bede pisal posty w takim tonie jak na to zasluguje bo to ja zrobilem ten filmik i ja jestem zawodowcem
posluchaj gosciu qzwaPancio wrote:A co w mojej argumentacji powalajacego? Nawet w takim banalnym tancu egzotycznym z mrowkojadem mozna spieprzyc kroki i sploszyc biedne zwierze, na pewno jak bys sie za to zabral to bys niejedna rzecz sknocil bo przeciez i metalowa kulke da sie zepsuc
Shoonay wrote:buahahahhaha!!! ja jestem profesjonalnym wszechwidzacym z czego zyje a jak napisze magisterke to zobaczycie wszyscy ze nie pozbieracie kulek bo wam powypadaj dzieci z przedszkola sie nie odzywac powinny jak ryby.
roki76 wrote:Jasne i jeszcze pewnie moze mam pokazac wszystkim swojego mrowkojada a co to pomponik? Wezcie sami se poszukajcie a co ja bede udowadnial ze mam racjeI co ja mam szukac jak swietego grala
Jestescie zalosni !