Polski

Wjyrsz o Uwe i jego B

Wszystko, z czego można się pośmiać lub popłakać z ludzkiej głupoty*.
*oraz cieszyć się , że to nie my jesteśmy bohaterami dostarczonego materiału, a jak się dopatrzymy, to popadamy ze śmiechu
Shoonay Znocie chopoki Uwe Bolla? Tego je***a leśnego co całymi dniami jedyne ło czym myśli to jaki nastympny film na podstawie gry nakryncic i sfanzolić.
Ale nic to, wyglóndo na to że już w downych czasach był znany, a o to wjersza ło nim i jego kumplu Wilim (Brucem):

Uwe i Wili

Uwe i Wili w jednej stali wili,
Uwe na wierchu, a Wili na dole.
Uwe spokojny nie wadzi nikomu,
a Wili wyrabioł choby we stodole.

To pies, to hazok, ciepał w nim ryczkami,
Gupioł i turpioł durch trzaskoł dźwierzami.
A kady szczykać naczął z gazpatronów,
To dymu pełno było w cołkim domu

Uwe sie wnerwił i ślozł na dół do niego
I pado: "Wili, jo nie strzymia tego!"

A Wili na to: "Co komu do jemu, a jemu do komu,
Ty giździe pieroński, jo jest w swoim domu."

Uwe po gowie poskrobał sie ino,
Poszoł do siebie i coś medytował...

Rano Wili jeszcze na szezlongu chrapie,
Naraz mu coś z gipsdeli na kichol kapie.
Serwał sie Wili, leci ku górze.
Stuk! Puk! Zamknione!!!

Filuje se przez dziurka: Hen Jezu, cało izba w wodzie,
A Uwe se siedzi z wędką na komodzie.

"Was machts du, Uwe", "Jo se fisza łowie"
"Du bist Idiot, mnie kapie na gowe!"
A Uwe mu na to: "Co komu do jemu, a jemu do komu,
Ty giździe pieroński, jo se w swoim domu."
Page 1 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/humor/wjyrsz-uwe-jego-t223.html
2010-06-30T12:37:28+01:00
Znocie chopoki Uwe Bolla? Tego je***a leśnego co całymi dniami jedyne ło czym myśli to jaki nastympny film na podstawie gry nakryncic i sfanzolić.
Ale nic to, wyglóndo na to że już w downych czasach był znany, a o to wjersza ło nim i jego kumplu Wilim (Brucem):

Uwe i Wili

Uwe i Wili w jednej stali wili,
Uwe na wierchu, a Wili na dole.
Uwe spokojny nie wadzi nikomu,
a Wili wyrabioł choby we stodole.

To pies, to hazok, ciepał w nim ryczkami,
Gupioł i turpioł durch trzaskoł dźwierzami.
A kady szczykać naczął z gazpatronów,
To dymu pełno było w cołkim domu

Uwe sie wnerwił i ślozł na dół do niego
I pado: "Wili, jo nie strzymia tego!"

A Wili na to: "Co komu do jemu, a jemu do komu,
Ty giździe pieroński, jo jest w swoim domu."

Uwe po gowie poskrobał sie ino,
Poszoł do siebie i coś medytował...

Rano Wili jeszcze na szezlongu chrapie,
Naraz mu coś z gipsdeli na kichol kapie.
Serwał sie Wili, leci ku górze.
Stuk! Puk! Zamknione!!!

Filuje se przez dziurka: Hen Jezu, cało izba w wodzie,
A Uwe se siedzi z wędką na komodzie.

"Was machts du, Uwe", "Jo se fisza łowie"
"Du bist Idiot, mnie kapie na gowe!"
A Uwe mu na to: "Co komu do jemu, a jemu do komu,
Ty giździe pieroński, jo se w swoim domu."

2010-06-30T13:10:02+01:00

Re: Wjyrsz o Uwe i jego B

Shoonay, możesz pisać normalnie? :-)

2010-06-30T13:22:58+01:00

Nie pitol ziymniok jeno idź zbjyrać krzómpki bo Ci sie pikawa koleboce.

! A Bóg rzekł: Zaprawdę powiadam - szanujący się [ONI] nie będą musieli używać przykazania "Jak Kuba shoonayowi, tak shoonay Kubie" //Anthrox

2010-06-30T14:29:19+01:00

<palec bozy glaszcze shoonaya po glowie> i glos niczym Darka Vadera rzecze: shoonay może pisać na forum w gwarze - lubię to czytać bo można sloganu polskiego sie nauczyc :)
Sprawa wyjaśniona, więc jak jeden z drugim spróbuje na siebie iść to kij Rafiki czeka aby karać :hee:

2010-06-30T15:40:23+01:00

Jo yno pocióngnół, a knefle same z miecha wylazły, wiync niechaj byndzie wszem i wobec nazdane: jakem ślómzakiem, takowe móm pisane.

Z ksiyngi Onkela Szunajowatego seniora XIII pechowego.

2010-06-30T16:13:28+01:00

Też jestem ze śląska, ale gwary nie znam.

2010-06-30T16:18:31+01:00

To błónd chopie, pierónowate przeoczyni z Twojij stróny ;)
Widzisz ile barwnych różnych wyrażeń Cię ominęło, które dla zwykłych smiertelników pewno brzmią przezabawnie.

2010-06-30T19:59:07+01:00

To jak sie godo to pikuś ale jako sie to czyto to się aż gymba śmieje :haha:
Żodyn pieróński słownik tymu rady nie do
To trza umieć

2010-06-30T20:00:08+01:00

aż się rzygać chce...Szurnięty... ja cię proszę...pisz qwa normalnie bo tego się nie da czytać !!!! :mur:

2010-06-30T20:08:39+01:00

A czamu ??
Niech sam je coś z naszyj godki :-E

2010-06-30T20:11:55+01:00

@roki: true :)

@Elmek: to nie czytaj, spróbuj zaśpiewać, ewentualnie namaluj.

2010-06-30T20:17:19+01:00

Tak jak godosz ;)

2010-06-30T20:31:26+01:00

Szurnięty jestem normalny...ale tego nie przygryzę...ledwo gwara kaszubska mi uszła...Proszę cie zlituj się.
To inaczej pisz z gwarą i po ludzku :D dziękuję za zrozumienie. :amen:

2010-06-30T20:39:58+01:00

Ale to je wszysko łogrómnie proste przeca, najłatwij je przeczytać caluśki tekst na głos i dopiero to co Ci wychodzi z paszczy starać sie zrozumieć. ;)
Sóm znóm gware ślónskóm jedynie z rozmów i to co tam ludziska wypisujóm na ślónskojęzycznej wikipedii nawet do mie je czorno magja.
(do czasu aż zastosujym tajymnóm metode z pjyrszego zdania tego posta. ;))

2010-06-30T20:40:51+01:00

Elmek13 - po prostu nie czytaj - ja nie jestem rasistą językowym - ja odczytać jakoś mogę co panowie piszą. Jak czegoś nie wiem zaglądam do słownika - resztę łatwo na logikę dopasować...

2010-06-30T20:44:59+01:00

Anthrox wrote:... resztę łatwo na logikę dopasować...
Ygzakly. ;)
Wy sie kurde cieszta że jo nie zaczół pisać fónetycznie jak na wspómnianej wcześniej wikipedyji, to byłaby dopiyro masakra:
https://secure.wikimedia.org/wikipedia/ ... l%C5%AFnsk
Za pjyrsze, krejym regijůnu bůł wodny tajlůng Gůrnyj Uodry. Poza Ślůnskym rozlygowany bůł Bytůń, kery leżoł we dorzyczu Wisły (małopolski grůd). Ślůnsko-wjelgopolso grańica bůła uoznoczano uod lyńije wodnygo tajlůngu Uodry a Warty, a połedńowym krejym bůły gůrske wjyrchy. Podle kůncepcyje ruchu ludnośći rzykůma, do Ślůnska wrachowowała śe kłodzko źymja we dorzyczu Uodry. Wjerza nojstarszo grańica Ślůnska a Łużyce bjygła wzduż Łużyckij Nyse.

Na połedńowym wschodźe tradycyjnům grańicům je rzyka Bjoło (krej mjyndzy downymi djecezyjůma – wrocłowskům a krakowskům, choćoż uod 1179 roku do stolećo źymje Uośwjyńćimskigo Kśůnżynstwa, Zatorskigo Kśůnżynstwa a Śewjerskigo Kśůnżynstwa noleżały do ślůnskich Pjastůw). Na połedńowym wschodźe krej bjygńe wjyrchůma Ślůnskigo Beskidu, jak: Klimczok, Kotorz, Malinowsko Skała, Barańo Gůra a Uochodźita. Na wyżce sztadůw Czechowicy-Dźydźicy, Pszczyna a Bjerůń grańicowům rzykům je Wisła (do ujśćo Przymsze), a potym Przymsza. We Gůrnoślůnskim Industryjnym Uokryngu krejym je Bryńica.

We mjymjeckij tradycyji grańice prowincyje Ślůnsk spamjyntane sům jako tradycyjne kreje Ślůnska, przi czym wrachowujům dů ńigo m.in. teryny rozlygowane na zachůd uod Kwise, przi tym we polskij tradycyji na zachodźe to gynau Kwisa je krejym. Te porůżńyńa dajům baza na spjyrki uo tyn krej. Problymym je tyż połedńowo grańica Dolnygo Ślůnska, kreo bjygńe wjyrchůma Sudetůw – podle ńykerych kłodzko źymja je uosobnům historycznům krajinům.
:-E

2010-06-30T20:46:45+01:00

Jo z pochodzynio je scyzoryk ale prawie cołki żywot zech przeżył we Pszowie i sam żech sie nauczół godać ale perfekt ślonskigo nie znom.
A dziynki tymu szybcij nawet sie dogodać z czechami i niymcami :haha:

2010-06-30T20:50:05+01:00

roki76 wrote:A dziynki tymu szybcij nawet sie dogodać z czechami i niymcami :haha:
O ja, prowda. Jo z niymcami jeszcze łokazji na żywo godać ni mioł, ale z Czechami, a szczególnie fajoskimi czeszkami... ;)
Ale najlepij to udawać że się jynzyka nie zno, i zapytać jakóm fajnóm czeszke że sie czegosik "szuko" (poszukuje, szukam) i w zależności od reakcji udawać gupigo że sie nie wjy co sie powiedziało albo iść na całość. :haha:
Ale uważać trza czy w pobliżu jej chopa nima, bo można dostać ruchadłem przez łeb! :-E

2010-06-30T20:56:01+01:00

A jeszcze lepij kajś na gorolowicach wlyź do sklepu i kupić 3 żymły,wószt i zynft :haha: :-E

2010-07-01T12:16:19+01:00

Najtrudniej to kupić w Czechach frytki.
A najłatwiej kurtke.

Return to Humor