Polski

Gamestick X2 + 128GB

Dział poświęcony innym platformom, systemom oraz ich emulacji.
Ptakus94

Jutro wypłata i zasysam to z Aliexpress.

Na allegro 250 zł a na Ali 110 zł.

Chce to kupić ze względu wizualnego i dużą ilościa platform. Amiga też jest i chce to sprawdzić jak to będzie pracować.

Posiadam Gamestick 4k, ale nie do końca jestem zadowolony. Problem jest z padami, ze analog lewy odbiera tylko kierunki góra dół prawo lewo, mnie działa na przękątne jak testowałem na kompie, a prawy analog działa jako guziki akcji, kluczowe jest to przy grach ps1 dla gier 3d, ponieważ grając np. w Alladyna lub raymana źle się sterowało. W tym modelu ponoć nie ma tego problemu.

jest problem z emulacją PSP patrząć na god of wara osiąga o 20 do nawet 8 klatek ale patrząć na opcje konfiguracji jest to do zrobienia.

22 września będzie u mnie to dam znać jak to pracuje.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/inne-platformy/gamestick-plus-128gb-t8143.html
2023-09-05T19:36:02+01:00

Jutro wypłata i zasysam to z Aliexpress.

Na allegro 250 zł a na Ali 110 zł.

Chce to kupić ze względu wizualnego i dużą ilościa platform. Amiga też jest i chce to sprawdzić jak to będzie pracować.

Posiadam Gamestick 4k, ale nie do końca jestem zadowolony. Problem jest z padami, ze analog lewy odbiera tylko kierunki góra dół prawo lewo, mnie działa na przękątne jak testowałem na kompie, a prawy analog działa jako guziki akcji, kluczowe jest to przy grach ps1 dla gier 3d, ponieważ grając np. w Alladyna lub raymana źle się sterowało. W tym modelu ponoć nie ma tego problemu.

jest problem z emulacją PSP patrząć na god of wara osiąga o 20 do nawet 8 klatek ale patrząć na opcje konfiguracji jest to do zrobienia.

22 września będzie u mnie to dam znać jak to pracuje.

2023-09-06T07:07:51+01:00

Re: Gamestick X2 + 128GB

To czekamy na test i opinie. Jak będzie dobrze to i może ja się skuszę. :mrgreen:

2023-09-06T16:33:50+01:00

Też jestem ciekaw. Spora sumka, ale wygodne wydaje się w użyciu przynajmniej

Ukryta treść:

2023-09-06T16:52:08+01:00

santa13 wrote:pady to śmieci.

Chciałem podpiąć zwykły pad kablem USB do niego ale nie kontaktował że sprzetem. Jestem ciekaw czy te pady będą takie same czy też będzie problem z analogami.

Return to Inne platformy