Mój pierwszy poradnik jak podłączyć Ps2 do PC
Witam zapraszam do obejrzenia mojego pierwszego poradnika co do konsoli PS2
Re: Mój pierwszy poradnik jak podłączyć Ps2 do PC
Proste a jakie przyjemne.
Może się przydać
.Podziękował

Wszystko ładnie i pięknie, ale jak rozumiem posiadając konsolkę serii 9xxxx dalej nic nie zdziałam ? No i jeszcze jedna rzecz, do tego wszystkiego wystarczy standardowa 8-megowa karta ?
Iiiiii doczepię się do jeszcze jednego, gdzie reklamka TC ?
Iiiiii doczepię się do jeszcze jednego, gdzie reklamka TC ?

wystarczy karta 8 MB resztę można na pendrive wrzucić
A reklamy TC niema bo to jest na temat konsoli PS2 a nie Amigi.
A co do FreeMCBoot na wersję 9xxxx działa tylko na sofcie 2.20, jeżeli masz 2.30 zapomnij
A reklamy TC niema bo to jest na temat konsoli PS2 a nie Amigi.
A co do FreeMCBoot na wersję 9xxxx działa tylko na sofcie 2.20, jeżeli masz 2.30 zapomnij
RoniWorlds wrote:A reklamy TC niema bo to jest na temat konsoli PS2 a nie Amigi.
No widzisz, a można było rzucić, że jeśli ktoś jest za Amigą, zapraszamy na TC
Każda wzmianka jest bezcenna!
świetny poradnik
dzięki Roni 

Ależ Roni, popatrz na mój lamerski jedyny do tej pory tutorial. Można wepchnąc małą reklamę TC, nawet jeśli temat nie dotyczy amigi. Można? Ano jak widzisz można. Tylko, że ja lama nie posiadam i nie znam obsługi programów do montażu, więc swój tutorial nagrywałem na żywca po raz ktoryś, a i tak pozapominałem połowy rzeczy dodac aby zmieścić się w 15 minutowym limicie. A jak ktoś pobierze taki filmik do pliku, co sam często robię, to adnotacji nie zobaczy. Teraz bym to inaczej nagrał. No ale Twoj tutek obejrze na spokojnie później, jednak z początkowej częścio wnioskuje, że brzmisz lepiej ode mnie i chyba w Twoim przypadku Mientki z Antkiem nie bedą mieli powodów aby wyśmiewać się z Twojego głosu, a później się tego wypierać 

Roni, mam pytanie: nie lepiej odpalać gry z USB ? Bo wiesz, granie na PS2 to jednak kilka godzin, przez które komputer musi być włączony, a niestety nie działa na baterie tylko ciągnie sporo prądu. Dlatego się zastanawiam czy odpalanie gier z "gwizdka na USB" nie byłoby lepszym wyjściem.
Granie w gry przez USB to masakra. Dlaczego, ponieważ PS2 ma port USB w wersji 1.1, krótko mówiąc strasznie wolny.
Większość gier się nie odpala a jak już się odpalą to jest po po prostu masakra, filmiki się przycinają, niema synchronizacji między dźwiękiem a obrazem i długie ładowanie gier. JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM
!!!!!.
Większość gier się nie odpala a jak już się odpalą to jest po po prostu masakra, filmiki się przycinają, niema synchronizacji między dźwiękiem a obrazem i długie ładowanie gier. JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM

Tutorial spoko. Ale Roni prośba następnym razem zwiększ później głośność w zgranym materiale. Bo o ile w części tutoriala przy Tv było ok, to wcześniej zdecydowanie za cicho. Wiadomo, że mogę podrkęcić głośniki, ale większość filmików/gier/muzyki, na ustawionym u mnie poziomie głośności słychać. Różnie bywa tylko z filmami kinowymi.
Ok Roni, przyjąłem do wiadomości. Dzięki.
Spoko Olesio jak sam tytuł wskazuje to mój pierwszy tutorial więc następny będzie głośniej i jak najbardziej zalecenia są wskazane co zrobić aby było lepiej.
Roni - przenoszę Twój poradnik do działu emulacja