olesioTo coś z naszego podwórka. Muza tworzona na Amigach. Ileż bym dal aby podkład do tego tekstu Skubikowskiego mieć w formacie zjadliwym choćby dla Amigi. Jednak kompozytor Rafal bielski nie odpisal mi na e-maila nigdy, więc nie wiem czy jego twórzośc w trackerowej wersji się ostała. Na sieci widziałem też art z jajem na jakimś blogu gdzie goście katowali utworek wykonywany przez Daniela ponad dobę, ja aż takim hardcorem nie jestem, ale lubie tego słuchać i jakby to było w wersji karaoke to bez czytania tekstu zawłądnął bym lokalem :> I mi się czasy mnie jako małolata przypominają i Polonia 1 z "Kaptajnem Tsubasom" oraz "Dajmosem" i właśnie Power Danceowymi produkcjami przypominają. Ech, te lata '90 nie wrócą już, a szkoda że czasu nie można cofnąć. I sorry za przydługi wstęp, ale dodam tylko że nie wiem jak mam rozumieć "vixiarskie hity" bo to troche dla mnie ma negatywny dźwięk, ale to co teraz zapodałem - według mojego gustu nie jest vixiarskie tylko po prostu zajebiste
Inne perełki:
Po wyszukiwaniu okazało się, że chyba Tele5 coś odgrzewa z Power Dance'u:
olesioPage 2 of 33https://forum.thecompany.pl/kacik-filmowy/wasze-best-party-hiciory-przelomu-xxi-wieku-t1294-20.htmlhttps://forum.thecompany.pl/kacik-filmowy/wasze-best-party-hiciory-przelomu-xxi-wieku-t1294.html
To coś z naszego podwórka. Muza tworzona na Amigach. Ileż bym dal aby podkład do tego tekstu Skubikowskiego mieć w formacie zjadliwym choćby dla Amigi. Jednak kompozytor Rafal bielski nie odpisal mi na e-maila nigdy, więc nie wiem czy jego twórzośc w trackerowej wersji się ostała. Na sieci widziałem też art z jajem na jakimś blogu gdzie goście katowali utworek wykonywany przez Daniela ponad dobę, ja aż takim hardcorem nie jestem, ale lubie tego słuchać i jakby to było w wersji karaoke to bez czytania tekstu zawłądnął bym lokalem :> I mi się czasy mnie jako małolata przypominają i Polonia 1 z "Kaptajnem Tsubasom" oraz "Dajmosem" i właśnie Power Danceowymi produkcjami przypominają. Ech, te lata '90 nie wrócą już, a szkoda że czasu nie można cofnąć. I sorry za przydługi wstęp, ale dodam tylko że nie wiem jak mam rozumieć "vixiarskie hity" bo to troche dla mnie ma negatywny dźwięk, ale to co teraz zapodałem - według mojego gustu nie jest vixiarskie tylko po prostu zajebiste
Inne perełki:
Po wyszukiwaniu okazało się, że chyba Tele5 coś odgrzewa z Power Dance'u:
Mój to "Blood, fire, death", "Fine day to die", i albumy "Hammerheart" i "Twilight of the gods" A także "solowa" twórczośc Quorthona czyli albumy "Album" i "Purity of essence"