Siema, chciałem sobie zgrać piosenki do słuchania w pracy i mam problem. Część z nich jest strasznie cicho nagrana, czasem zdarza się że na początku albo końcu słychać inną piosenkę. Znacie dobry program do zabawy muzyką mp3? Słucham tego na Pocket Loox na Pocket PC Music. Mam tam Windows Mobile 5, ale wiadomo obrobiłbym na PC
mp3
Re: mp3
widzę, że darmowy nawet, ok spróbuję, dzięki
-- 05 Gru 2013, 19:33 --
Znacie może dobrą stronę z której można ściągać mp3 bez przeszkód? Przejrzałem kilka i albo klikam na linka i nie ma takiej piosenki, albo każą mi płacić za wszystko, wyskakuje milion reklam i nie da się w końcu ściągnąć, albo da po żmudnym grzebaniu. Jakieś sugestie? Kiedyś ściągałem z torrentów, ale wiadomo jak jest z jakością tych piosenek.
-- 05 Gru 2013, 19:33 --
Znacie może dobrą stronę z której można ściągać mp3 bez przeszkód? Przejrzałem kilka i albo klikam na linka i nie ma takiej piosenki, albo każą mi płacić za wszystko, wyskakuje milion reklam i nie da się w końcu ściągnąć, albo da po żmudnym grzebaniu. Jakieś sugestie? Kiedyś ściągałem z torrentów, ale wiadomo jak jest z jakością tych piosenek.