Polski

[ROZWIĄZANY] Problem z odpaleniem Mortal Kombat

c4li91 Mam dość nietypowy problem. Dotychczas Mortal odpalał mi się bez problemów, czyli po wybraniu konkretnej części włączał mi się na cały ekran ze standardowymi ustawieniami ARROWS+LCTRL. Nie wiedzieć czemu odpaliłem zapis gry poprzez "Otwórz przez dany program" i wybrałem program z Mortalem..... Teraz nie odpala, tylko wyskakuje mi okienko konfiguracyjne, ale po wciśnięciu START mam okienko (nie fullscreen) i czarny ekran. Nie wiem jak to naprawić..... Próbowałem coś z wpisami do rejestru, ale nic to chyba nie dało....
Na nowo ściągałem plik i też bez skutku. Inne gry działąją.

PS. Na drugim laptopie wszystko działa bez zarzutów..

Jakieś pomysły, rady ? :mur: :mur: :mur:

Dziękuję
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/komputery-software/problem-odpaleniem-mortal-kombat-t6264.html
2021-04-20T12:44:07+01:00
Mam dość nietypowy problem. Dotychczas Mortal odpalał mi się bez problemów, czyli po wybraniu konkretnej części włączał mi się na cały ekran ze standardowymi ustawieniami ARROWS+LCTRL. Nie wiedzieć czemu odpaliłem zapis gry poprzez "Otwórz przez dany program" i wybrałem program z Mortalem..... Teraz nie odpala, tylko wyskakuje mi okienko konfiguracyjne, ale po wciśnięciu START mam okienko (nie fullscreen) i czarny ekran. Nie wiem jak to naprawić..... Próbowałem coś z wpisami do rejestru, ale nic to chyba nie dało....
Na nowo ściągałem plik i też bez skutku. Inne gry działąją.

PS. Na drugim laptopie wszystko działa bez zarzutów..

Jakieś pomysły, rady ? :mur: :mur: :mur:

Dziękuję

2021-04-20T13:49:11+01:00

Re: Problem z odpaleniem Mortal Kombat

Która część Mortala?
Robiłeś reinstalkę gry?

2021-04-20T14:25:29+01:00

Usunąłbym całkowicie potencjalne miejsca z ustawieniami.
Czyli rejestr (zrobiłeś to), ale jeszcze sprawdziłbym:
%localappdata%, %appdata% i generalnie katalog "Users" na C:\

2021-04-20T14:37:47+01:00

Działa, DZIĘKUJĘ WAM :-E :-E :-E :-E :-E :-E :-E

Pomogło usunięcie folderu z Mortalem-->usunięcie rejestru i oczyszczenie %localappdata%

Jeszcze raz dzięki za szybką pomoc Panowie.

Return to Software