Polski

Strona startowa przeglądarki Chrome - Speed Dial FVD

santa13 Dłuższy czas używam Speed Dial FVD jako właśnie strony startowej dla przeglądarki internetowej Chrome. Zapewne od jakiegoś 2017 roku jak kojarzę. Jest to dodatek, który pozwala ustawić swoje ulubione strony i konkretne ikonki dla stron, które najczęściej się używa. Ale mam jedną przypadłość. Otóż na górze stronki pojawia się wyszukiwarka Yahoo zamiast googlowskiej. Można to jakoś zmienić w tym Speed Dial?? Ktoś tego używa? A jeśli tak to podpowie jak zmienić domyślną przeglądarkę, w której się wyszukuje?

Zapewne znacie inne takie pomocne narzędzie. Podpowiedzcie czy zostać przy tym czy może coś ciekawszego używacie ;)
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/komputery-software/strona-startowa-przegladarki-chrome-speed-dial-fvd-t6795.html
2021-12-02T09:39:17+01:00
Dłuższy czas używam Speed Dial FVD jako właśnie strony startowej dla przeglądarki internetowej Chrome. Zapewne od jakiegoś 2017 roku jak kojarzę. Jest to dodatek, który pozwala ustawić swoje ulubione strony i konkretne ikonki dla stron, które najczęściej się używa. Ale mam jedną przypadłość. Otóż na górze stronki pojawia się wyszukiwarka Yahoo zamiast googlowskiej. Można to jakoś zmienić w tym Speed Dial?? Ktoś tego używa? A jeśli tak to podpowie jak zmienić domyślną przeglądarkę, w której się wyszukuje?

Zapewne znacie inne takie pomocne narzędzie. Podpowiedzcie czy zostać przy tym czy może coś ciekawszego używacie ;)

2021-12-06T23:09:50+01:00

Re: Strona startowa przeglądarki Chrome - Speed Dial FVD

2021-12-08T00:34:52+01:00

Re: Strona startowa przeglądarki Chrome - Speed Dial FVD

Dzięki Antek ;)
Popróbowałem. Niestety coś pozmieniali w tych plikach, mam nowszą wersję i nie można tego tak zmienić jak w przykładzie, aczkolwiek napisałem do kogoś tam i może się kiedyś odezwie :ok1:

Return to Software