Free REQ - 1 darmowe, cieplutkie REQ
No są lepsze statki na Androida też. A i nie wiem czy jakieś benki nie będą sapać o Pejbeka. Nie jest to jeszcze w sprzedaży?
Re: Free REQ - 1 darmowe, cieplutkie REQ
Mój typ : Civilization
Mój req jest taki, żeby zamiast wynajdywać coraz to nowe tytuły ktoś w końcu zajrzał na bieżącą listę i zaczął robić kolejne pozycje z listy. No i odświeżyć stare exeki z głównej bo w takim tempie to pozbędziemy się ich za ~ 5-10 lat
@Adiq obecnie trwa odświeżanie exe do wersji 2.6, jeżeli nie pamiętasz to niedawno został odświeżony Jaguar, a obecnie kończymy beta odświeżonego Magic Pocket. Odnośnie "nowych" exe to wiedz że to pozycje za wygrane w konkursach, bo nic nie jest dorzucane do wydania spoza listy gier czekających na wydanie.
Więc drogi Adiq, Twój bulwers tu jest naprawdę nie na miejscu, już pomijając fakt że właśnie obraziłeś wiele osób pracujących nad odświeżaniem i testowaniem exe, to jeszcze podtarłeś sobie swoje 4 litery naszą dotychczasową pracą, dając wyraźnie do zrozumienia że nic tu nie robimy.
Więc drogi Adiq, Twój bulwers tu jest naprawdę nie na miejscu, już pomijając fakt że właśnie obraziłeś wiele osób pracujących nad odświeżaniem i testowaniem exe, to jeszcze podtarłeś sobie swoje 4 litery naszą dotychczasową pracą, dając wyraźnie do zrozumienia że nic tu nie robimy.
tauri5 wrote: już pomijając fakt że właśnie obraziłeś wiele osób pracujących nad odświeżaniem i testowaniem exe, to jeszcze podtarłeś sobie swoje 4 litery naszą dotychczasową pracą, dając wyraźnie do zrozumienia że nic tu nie robimy.
Już bez przesady, @adiq22 też z nami testuje exeki, a sam siebie by nie obrażał.
Osobiście zastanawia mnie inna sprawa: czy ta "bieżąca lista REQ", która ma z 7 lat ma jeszcze szansę bytu?
Wolałbym poddać debacie, czy nie powinniśmy stworzyć nowej, na 10 pozycji np., którą bylibyśmy w stanie rzeczywiście realizować, a nie jakiś user z 0 postami 7 lat temu wyrypał 5 pozycji i teraz to wisi.
Nie przesadzam, jeżeli Adiq nie chce brać udziału w typowaniu exe, to niech swoje zgryźliwe komentarze zachowa dla siebie. Bo wiemy ile jeszcze exe zostało do odświeżenia i ile jeszcze pracy przed nami i nie trzeba nikomu w ten sposób o tym przypominać.
Słyszałeś @adiq22 -- zamiast zgryźliwych komentarzy proponuję pilnować i typować, aby nie wydać kiepskiego tytułu "znowu" 
Twoją krytykę oczywiście przyjmuję na klatę.

Twoją krytykę oczywiście przyjmuję na klatę.
Anthrox wrote:Osobiście zastanawia mnie inna sprawa: czy ta "bieżąca lista REQ", która ma z 7 lat ma jeszcze szansę bytu?
Wolałbym poddać debacie, czy nie powinniśmy stworzyć nowej, na 10 pozycji np., którą bylibyśmy w stanie rzeczywiście realizować, a nie jakiś user z 0 postami 7 lat temu wyrypał 5 pozycji i teraz to wisi.
popieram:] choc nie ukrywam ze wszystkie tkroe tam sa chcialbym zobaczyc kiedys jako exe;)
Ok, to ja rzucę Colonization. Co prawda sam na nią nie głosowałem, ale smutno się robi kiedy do realizacji lecą tytuły z ~10 głosami, a te z 30-40 wiszą.
adiq mialy byc gry ktorych niema na liscie wydawniczej :p a colonization jest.. choc nie powiem zagral bym ^^ w cywilizacje tez;)
Ach, chciałbym wynagradzać aktywnych testerów/forumowiczów, ale gier jest tyle, że ciężko wybrać.
adiq22 wrote:Ok, to ja rzucę Colonization. Co prawda sam na nią nie głosowałem, ale smutno się robi kiedy do realizacji lecą tytuły z ~10 głosami, a te z 30-40 wiszą.
DrN00b wrote:adiq mialy byc gry ktorych niema na liscie wydawniczej :p a colonization jest.. choc nie powiem zagral bym ^^ w cywilizacje tez;)
w zasadzie to można zagłosować na grę z listy - ja tu nie robię przeszkód, tylko w ten sposób się traci możliwość zdobycia nowego tytułu

Anthrox wrote:Ach, chciałbym wynagradzać aktywnych testerów/forumowiczów, ale gier jest tyle, że ciężko wybrać.
tak, i dlatego mamy różne konkursy

Z jednej strony nowa lista REQ byłaby fajna, z drugiej strony spośród gier, których najbardziej oczekuję, chyba dość wysoko są na niej Perihelion, Universe i Foundation, więc i stara mi pod tym względem pasuje 

Space Taxi 2
kiedy to glosowanie ? ^^
Death Trap .
DrN00b wrote:kiedy to glosowanie ? ^^
jutro przygotuje ankietę

Kompletnie niedoceniona i zapomniana: Legends of Valour. 

Ankieta wystartowała, ponieważ nie cała administracja oraz nie wszyscy aktywni forumowicze wzięli udział w typowaniu gier, postanowiłem dorzucić większość proponowanych przez Was tytułów 

Podsumowanie. Ankieta się skończyła i żadna gra nie wygrała, bo 5 nazbierało aż po dwa głosy he he
Stan na teraz, bo jeszcze się okaże, że ktoś posłał głosy pocztą i ma stempel