olesio wrote:Cześć.
Jako, że święta za pasem, a polszmat męczy nas tysięczną powtórką owego filmu.
https://www.facebook.com/kevinsamwdomupolsatInternetowy prostest z 2010 roku, który poruszył - dosłownie - CAŁĄ POLSKĘ. Telewizja Polsat zrezygnowała ze świątecznej emisji "Kevina samego w domu". Po proteście zmieniła ramówkę!
Możesz się śmiać, ale ludzie tak przywykli do Kevina, że mimo, że nuży nie wyobrażają sobie świąt bez niego

-- 25 Gru 2013, 03:43 --
olesio wrote:Sposób "na chinczyka" jej nie odpali, bo wymagany jest - z tego co testowałem - config jak dla Amig gorszych od 1200. Poza tym gra obsługuje tylko DF0: niestety. Może Antosiowi udało by się ładnie kompletnie ominąc doxchecka na przykład z wersji łamanej przez SkidRow.
Akurat z pominięciem całkowitym planszy wolałbym się do kogoś zwrócić, bo jeszcze nie mam opracowanego uniwersalnego patentu jaki ma np. StingRay.
Co do DF0: czasami mi się uda - czasami nie. Zależy od gry - jak trzeba kombinować, to wtedy zwracam się do bardziej doświadczonych kolegów.
Np. gra MIKI też nie miała slave, a po zainstalowaniu na HD nadal wymagała dyskietki 2 w DF0:
Udało mi się z tym uporać jak możesz sam zobaczyć w beta

Oczywiście jako bonus mamy też profesjonalny trainer, który wykorzystuje m.in. Twój moduł. Gra jednak jest tak prosta, że w sumie trainera nie potrzebuje zbytnio.
Home Alone to nie jest czysty NONDOS więc jest duża nadzieja, że coś mogę z tym zrobić.
Póki co jednak gra mnie nie kupiła - co innego jakby miała polski język, a tak...Wolę najpierw odświeżyć kompilację world software games, żeby Bober nie pi***olił, że widzi dysk dupa na zlocie

[EDIT2]
Tak mnie zaciekawiłeś, że rzuciłem okiem.
Z DF0: od razu udało mi się uporać ale wszystko robiłem już pod kątem slave - więc wierzę Ci na słowo, że potrzebny jest Kickstart 1.3 (a co się działo jak był wyższy?)
W pominięcie doxchecka całkowicie jeszcze się nie bawiłem, bo jak wyżej pisałem - średnio nad tym panuję.
Czasami mi wychodzi (jak np. pominięcie niepotrzebnego menu w niebieskim konfiguratorze gry Genesia), ale nie zawsze mi się udaje

Całkiem możliwe jednak, że mógłbym poprosić jednego ze znajomych o usunięcie.
I widzicie - tutaj przydałby się dodatkowy grzebacz do ekipy TC, który ogarnia takie tematy.
Z tego co wiem andygroo umiałby spełnić Twoją prośbę, ale póki co kończy się tylko na jego wielkich słowach.
Temat mu podsuwam i zapytam czy łaskawie zrobi pominięcie