Nie mogąc spać, będę pewnie umierał w robocie. Ale mam litrowy energetyk, więc może jakoś przeżyje

http://olesio.eu/olesiolab/prehistorik_ ... olesio.rar
Znajduje się ta fajna nawet platformówka, ktora nie ukazała się na Amidze. Gra została złamana przez sławną grupę Hybrid dawno temu. Łamacz namęczył się, bo gra miała mnóstwo sprawdzeń legalności. I jak coś nie grało, to wychodziła nagle do DOSa. I to nawet w takich momentach jak scroll ekranu. O tym możemy poczytać w nfo, które w wersjach gry dostępnych wcześniej na sieci się ukazywało i można było je sobie poczytać w trybie tekstowym. Natomiast wcześnej oglądać trzeba było przynajmniej przez kilka sekund cracktro Hybridów.
Jednak jak wiemy w dzisiejszych czasach, gdy wielu denerwują "ściany tekstu" od "spasionych bonkuff". Pikawy nie domagają. A kiwy qrwujom. Wolimy jeżeli gry uruchamiają się jak to najszybciej możliwe. Równeż te DOS'owe pod DosBOX'em. Dlatego pominąłem te cracktro w scalonym exeku z loaderem cracktra, bo wyprucia samej gry nie ogarnałem. Zresztą nie wiem czy to by działalo na pewno jak trzeba. Dodatkowo gra posiadała sprawdzenie aktualnej daty. I jeżeli była ona po roku 1994 bodajże czy coś koło tego gra wyrażała malo wytażnym żółtym fontem radośc kodera, że jego gra działa jeszcze w aktualnym roku

No to teraz Anthrox może zrobić Hybrydę (nomen omen - Hybrid