Re: Cannon Fodder 3
Powiedział qzwa posiadacz i9 5000Mhz z 48GB pamięci i sześcioma Dżiforsami 888888 GTX Amelinium Super Power Edition...Anthrox wrote:Shoonay wrote:oraz oczywiście współczesną grafiką.

Otóż to, i to nie pierwszy raz ruskie ratują jakąś markę, w strategiach czy grach logicznych też sobie radzą, wystarczy wspomnieć Hiroski od 5 w górę czy Kings Bounty.Rekkimaru wrote:A ruskie przywiązali uwagę do wielu detali z dawnego CF.
Zauważ że nie powiedziałem do kogo to było skierowane, ot całkowicie neutralna myśl i moje zdanie na temat twierdzeń pokroju "stare gry były lepsze".orhom wrote:Nie wiem Shoonay, czy zauważyłeś ,ale napisałem "dość ciekawa" i nie zakładałem że "gra jest do kitu".

System error.bebokus wrote:Wydaje mi się, że jeżeli powstaje np Dungeon Master III z nową grafiką, czy systemem gry jak w Oblivion - a miałem styczność z pierwszym Dungeonem - to nie będzie już takiego klimatu, który tworzyła ówczesna grafika czy prostota rozgrywki.
Bebok memory not found.
Resetting...
Brak info o Legend of Grimrock.
Twierdź z uporem maniaka: nie ma klimatu we współczesnych dungeonów bo ja tak mówie.