Double Dragon Neon
Ściągnałem demko na ps3. Całkiem przyjemna gra.
Re: Double Dragon Neon
A mógłbyś co nieco więcej opisać ? Pliz 
@Raxor: mi chodzi o wrażenia, nie o gameplay 

Nie wstydź się poligloto - pchaj teksta 

opis
Ukryta treść:
generalnie nie jest bardzo źle - jakkolwiek to brzmi i cokolwiek to znaczy. Wg mnie grze brak DUCHA beatem upa, brak tego czegoś co zmusiłoby mnie (jako fana bijatyk) do zakupu tej gry. Produkcja wygląda ładnie (bardzo kolorowo), etapy gry są ułożone zgodnie z pierwowzorem, mechanika mnie drażni - postaci skaczą jak napompowane, a nie chodzą, po bliskim podejściu do przeciwnika nasz bohater nie łapie go automatycznie na manele tylko trzeba tańce padem odstawiać co przeważnie kończy się tym, że zostajemy szybko znokautowani. Pogracie - zrozumiecie. Staralem się byc obiektywny, lecz wychowany na grach typu Double Dragon, Vendetta, Final fight, Cadillacs i dinosaurs, knights of the round, avp itd. nie mogę dać grze zielonego światła do bycia jej uczestnikiem w mojej bibliotece.
Double Dragon NEON to dobra gierka i trzyma się do samego końca. Z przyjemnością ukończyłem kilkukrotnie na PS3 w kooperacji z dziołchą. I jej również się podobało. To o czymś świadczy.
Tak, mogłem nie pisać tego ostatniego. Kto teraz zagra w bijatykę, która podoba się kobietom?
Tak, mogłem nie pisać tego ostatniego. Kto teraz zagra w bijatykę, która podoba się kobietom?

Slesz wrote:Kto teraz zagra w bijatykę, która podoba się kobietom?
Ja
Pantoflarz 

Slesz wrote:Pantoflarz
Slesz ty żyjesz, kope lat.
Hardy wrote:Slesz wrote:Pantoflarz
Szkoda, że moja kobieta nie lubi grać w gry. No chyba, że Pou na fonie i Happy Harvest. Kolega chyba ze Śląska? Pozdrowienia z Rudy Śląskiej. Sooooorrry za ewentualny off top.
santa13 wrote:Hardy wrote:Slesz wrote:Pantoflarz
Szkoda, że moja kobieta nie lubi grać w gry. No chyba, że Pou na fonie i Happy Harvest. Kolega chyba ze Śląska? Pozdrowienia z Rudy Śląskiej. Sooooorrry za ewentualny off top.
Się wie.
![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
Po cichutku, pomalutku ukazał się DDN na pc - "Double Dragon-Neon RePack By R.G Revenants". Strasznie powoli się ściąga i nie wiem czy to fake czy nie.
-- 13 Lut 2014, 22:59 --
Jest już scenowa wersja od reloaded. Jak dla mnie, ta gra jest za mało dynamiczna i taka jakaś ślamazarno-napompowana (wersja ps3 wydawałą się nieco inna). Nie ma tej ostrości, którą posiadają cadillaki czy vendetta.
-- 13 Lut 2014, 22:59 --
Jest już scenowa wersja od reloaded. Jak dla mnie, ta gra jest za mało dynamiczna i taka jakaś ślamazarno-napompowana (wersja ps3 wydawałą się nieco inna). Nie ma tej ostrości, którą posiadają cadillaki czy vendetta.
A ja już bardziej w takich klimatach graficznych widział Franko 2 niż jest to robione obecnie.