Polski

Giana Sisters: Twisted Dreams

Nowe wersje starych gier
Anthrox Dostałem oryginał gry Giana Sisters, w polskiej wersji językowej od pewnego zacnego użytkownika TC i o ile wersja amigowa nie bardzo mnie kupiła, tak wersja PC nawet zainteresowała. Chyba w wolnych chwilach pogram sobie :-) Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/nowe-wersje-gier/giana-sisters-twisted-dreams-t2794.html
2013-07-31T23:43:54+01:00
Dostałem oryginał gry Giana Sisters, w polskiej wersji językowej od pewnego zacnego użytkownika TC i o ile wersja amigowa nie bardzo mnie kupiła, tak wersja PC nawet zainteresowała. Chyba w wolnych chwilach pogram sobie :-)

2013-08-01T08:35:24+01:00

Re: Nowe wersje starych gier

Ja Giana Sisters mam z goga i powiem, że moja reakcja jest praktycznie taka sama co twoja antek. Pierwowzór był dla mnie tanią i tandetną podróbką mario bros za to to wznowienie, które niedawno wypuścili jest bardzo spoko, głównie za sprawą zmieniania się bohaterek i tła co chwila żeby przejść dalej.

2013-08-01T10:54:19+01:00

Re: Nowe wersje starych gier

chrumcio wrote:I no właśnie,to mnie boli [PS3,XBOX 360,PS VITA]

No mnie też, także podpisuję się pod Twoimi słowami.
Co im szkodzi puszczać te reedycje na Blaszaki ? Ah, no tak - przecież ludzie "spiracą". Albo nie, jeszcze gorzej - odsprzedają i co niektórzy biedni wydawcy na tym nie zarobią. To straszne. Ale jakoś inni mogą i się im to kalkuluje.

Ja właśnie z domu wykopałem konsole obecnej generacji bo po prostu nic na nich nie ma ciekawego. A jeśli jest to ukazuje się raz na pół roku. Dla czegoś co mam też na PC, trzymać sprzętu pod telewizorem żeby kurz zbierał nie mam zamiaru.
Może kiedyś jak się z kobitą uprzemy to kupimy znowu PS3 ale od kogoś, bo nowego nie mam zamiaru. Wtedy się ogra tego Super Froga :P

2013-08-02T00:33:46+01:00
Image

Return to Remake i porty