Polski

Joe & Mac: Caveman Ninja

Nowe wersje starych gier
Ptakus94

Grał już ktoś ?

Ja szczerze powiem że grałem tylko 1 poziom a później już nie odpalałem, ale na innym porcie.

Jakie odczucia ?
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/nowe-wersje-gier/joe-mac-caveman-ninja-t7675.html
2023-01-19T09:47:07+01:00

Grał już ktoś ?

Ja szczerze powiem że grałem tylko 1 poziom a później już nie odpalałem, ale na innym porcie.

Jakie odczucia ?

2023-01-19T22:12:29+01:00

Re: Joe & Mac: Caveman Ninja

Ja mam taki "port" gry Caveman Ninja.

CAVEMAN NINJA.webp

CAVEMAN NINJA ARCADE.webp

CAVEMAN NINJA..webp

:tuptup1:

2023-01-24T09:38:20+01:00

Grałem, nawet ostatnio z żoną w coopie na Amidze bo szukaliśmy gier tego typu (kooperacyjnych) i wypatrzyliśmy Joe & Mac.
Ogólnie gra wydaje się niezła, problemem jest port na Amigę, który do najlepszych nie należy... :/ Widać to chociażby na filmiku porównawczym, jak gra prezentuje się na innych platformach. Moim zdaniem grać się da, ale szału nie ma :roll:

2023-01-24T09:47:37+01:00

husar wrote:bo szukaliśmy gier tego typu (kooperacyjnych

Według mnie to co op tylko już na nowe generacje. Na Pegasusie z żoną to tylko chciała w Mario contre circuis Charlie no i Kaczki a tak to PS4. Przynajmniej znalazłem jej zajęcie ja ogrywam gry na ige a ona w Kangurów Jak na PS4 :haha:

A właśnie ostrzeżenie na przyszłość.

Gdyby ktoś próbował z partnerką zagrać w dwójkę taka chora grę jak cuphead (PS4) to może się skończyć kłótnia albo co najwyżej rozwodem xD

2023-01-24T09:57:48+01:00

Ptakus94 wrote:Według mnie to co op tylko już na nowe generacje.

No nie wiem... my tam chętnie "ciśniemy" w Rodland, Qwak, Dyna Blaster, Chaos Engine, Lotusy, Jaguara, Pang, Ugh! czy SWIV i zabawa jest przednia :haha:
Także zależy z kim się gra i co kto lubi :-P

Return to Remake i porty