Re: Shadow of the Beast REMAKE

A swoją drogą, dowiedziałem się że Shadow będzie jakże modnym ostatnio rebootem serii.
To obadaj spieprzonego, modnego ostatnio reboota, Flashbacka. I ja tego za coś dobrego bym wcale nie uznał.
A swoją drogą, dowiedziałem się że Shadow będzie jakże modnym ostatnio rebootem serii.
scorpeus wrote: Cholera niby lubicie retro a przyklaskujecie nowemu pieprzeniu starych gier. Weźcie się zdecydujcieBo ja tam jestem za oldschoolem i nie chrzańcie chociaż że się cofam albo siedzę w jednej epoce bo w nowe gry też gram i mi się podobają. Tylko nie podoba mi się jak ktoś gnoi starą grę poprzez robienie gównianego reboota, a póki co nic co miało początek na Amidze nie zostało dobrze zrebootowane!
Póki co mamy tylko teaser który kompletnie nic nam nie mówi, tylko to że będzie.
ihtius wrote:Ciekawe jak funkcjonalne było to CDTV ?
orhom wrote:Plusem był 1MB chip ramu, a nie jak w A500 512kb chipu i 512kb fastu (zwanego slow ramem) po rozszerzeniu oczywiście
I gdzie tam masz gameplay z SotB ?
ihtius wrote:orhom wrote:Plusem był 1MB chip ramu, a nie jak w A500 512kb chipu i 512kb fastu (zwanego slow ramem) po rozszerzeniu oczywiście
To aż tak te dodatkowe 512 Kb Ramu spowalniało Amigę 500 ? Amiga 600 miała standardowo 1MB Ramu więc szybsza była od tej rozszerzonej Amigi 500 ?
- nie sadze aby Amiga 600 była zauważalnie szybsza od A500
Za szybkość odpowiadało więcej pamięci chip ram w A600, bo cpu było identyczne
Harrison wrote:There are two main benchmarking tools for the Amiga.
SysInfo - This is useful for basic system information and benchmarking.
Download SysInfo from here.
AIBB - Amiga Intuition Based Benchmarking - This is the main Amiga benchmarking software you can use for this purpose. It has benchmark results for all standard Amiga models preloaded, so you can benchmark your own machine and then compare the results against the preloaded scores of other Amiga machines to see how your own compares.
Download AIBB from here.
You can also download lots of modules for AIBB to add support for different hardware variations from here.