Re: The Settlers
Mi tam śmigało bez problemu na odpowiednich rozdziałkach.
tak próbowałem wszystkiego w rozdzielczości w grze w systemiw kartą graficzną i cały czas nic czarne pasy po bokach chybaże w karcie graficznej są jakieś obcje których na mojej nie widać???chrumcio wrote:Kombinowałeś z rozdzielczością?
a skoro mówisz że u ciebie to smigą to super może napisz jakie masz wklepane rozdzielczości w systemie w grze i karcie graficznej jeśli to nie problem.zgóry wielkie dzięki za pomoc z poszanowaniem JOSE001JOSE wrote:tak próbowałem wszystkiego w rozdzielczości w grze w systemiw kartą graficzną i cały czas nic czarne pasy po bokach chybaże w karcie graficznej są jakieś obcje których na mojej nie widać???chrumcio wrote:Kombinowałeś z rozdzielczością?
chrumcio wrote:Nie mam już tego na dysku, a co do rozdziałek to sam musisz pokombinować. Mi zazwyczaj śmigało na 1280x720
! | Anthrox: Nikt się nie gniewa, nikt się nie oburza, tylko PONOWNIE proszę już trzymać się właściwego wątku dla którego został założony ten temat i w razie potrzeby założyć nowy. Przycisk "NOWY TEMAT" nie gryzie. |