Polski

A możę mrożona kawa z lodami ?

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
orhom ja mogę :-) , ale najlepiej w jakimś ogródku. Szukanie Was i parkingu po np.Katowicach odpada.
Hardy wrote:
nixe_84 wrote:heeej jakie plany na sobotę? może jakieś spotkanko? ja mam całe popołudnie wolne - póki rodzinka nie przyjedzie po drodze na weekend

Ja odpadam w sobotę, tzn mam czas ale po pracy czyli po 21. :-E

Bardzo szkoda. Liczyłem na Ciebie. :nie:
Page 5 of 8 8 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/a-moze-mrozona-kawa-z-lodami-t4067.html
2015-07-24T09:34:19+01:00

Re: A możę mrożona kawa z lodami ?

ja mogę :-) , ale najlepiej w jakimś ogródku. Szukanie Was i parkingu po np.Katowicach odpada.
Hardy wrote:
nixe_84 wrote:heeej jakie plany na sobotę? może jakieś spotkanko? ja mam całe popołudnie wolne - póki rodzinka nie przyjedzie po drodze na weekend

2015-07-24T10:39:05+01:00

orhom wrote:ja mogę :-) , ale najlepiej w jakimś ogródku. Szukanie Was i parkingu po np.Katowicach odpada.
Hardy wrote:

Skoro chcecie ogródek to już zapodałem propozycję... :D jeśli macie czas do późnego wieczora to może coś byśmy jeszcze wymyślili. ;)

2015-07-24T11:24:43+01:00

hmm orhom - hardy poczekajcie do jutra rana możwe ja bede mogła Was zabrać do siebie na ogródek ;) bo jak sie okaże ze mam możliwość to możemy zacząć od popołudnia ;)
wszystko zależy od tych cholernych weekendowych odwiedzin

2015-07-24T11:36:38+01:00

nixe_84 wrote:hmm orhom - hardy poczekajcie do jutra rana możwe ja bede mogła Was zabrać do siebie na ogródek ;) bo jak sie okaże ze mam możliwość to możemy zacząć od popołudnia ;)
wszystko zależy od tych cholernych weekendowych odwiedzin

A to gdzie? Bo ja jak wspominałem mam czas po 21. :)

2015-07-24T12:56:11+01:00

dobrze miśki wy moje :)

jutro spotkanie - nie ma wymyslania
miejsce - mój lub hardego ogródek
czas po 16 :)

teraz modlimy sie o dobrą pogode :D

2015-07-24T13:10:13+01:00

proszę o ostateczną lokalizację - dostosuję się :-)

są jeszcze jacyś chętni na spotkanie oprócz naszej trójki?

2015-07-24T21:05:49+01:00

Wiec ostatecznie u mnie na ogródku w Chorzowie jutro podam lokalizacje;)
Miało być u Hardego ale zazdrość mojego męża była wielka wiec z bólem wątroby się zgodził ;)

2015-07-24T21:34:20+01:00

nixe_84 wrote:Wiec ostatecznie u mnie na ogródku w Chorzowie jutro podam lokalizacje;)
Miało być u Hardego ale zazdrość mojego męża była wielka wiec z bólem wątroby się zgodził ;)

Mógł wpaść też przecież. :D

2015-07-25T00:37:04+01:00

Hardy wrote:
nixe_84 wrote:Wiec ostatecznie u mnie na ogródku w Chorzowie jutro podam lokalizacje;)

Mógł wpaść też przecież. :D

Będzie przebrany za sosnę żeby nie wzbudzać podejrzeń? :) jutro idę na ogródek do teściów, masz ten ogródek gdzieś blisko Wełnowca Nixe?

2015-07-25T06:24:19+01:00

Hardy wrote:Mógł wpaść też przecież. :D

a myślisz że dlaczego to ma być nasz ogródek.... bo wie gdzie jest :P

santa13 wrote:Będzie przebrany za sosnę żeby nie wzbudzać podejrzeń? :) jutro idę na ogródek do teściów, masz ten ogródek gdzieś blisko Wełnowca Nixe?

ogródek jest dokładnie na ul. Maciejkowickiej w Chorzowie ROD Rozwój

jeśli ktoś jeszcze ma ochotę to zapraszam, oczywiście będzie ze mną "pies ogrodnika"** i wpadnie moja kochana psiapsióła ;) plan zakłada - każdy coś bierze ze sobą :P

Image

** mąż

2015-07-25T07:18:34+01:00

za daleko... nie ma mowy ja odpadam :(

2015-07-25T22:25:30+01:00

tauri5 wrote:Widzę że zlotowo-spotkaniowa klątwa TC działa :-)

klątwa zdjęta :P

spotkanie się odbyło ;)

dziękuje że wpadliście - pierwsze koty za płoty ;)

2015-07-25T23:14:19+01:00

Spotkanie jak najbardziej udane i dzięki organizatorce za chęci no i Orhomowi i jego towarzyszkom za chęć do spotkania, jak widać nie każdy na tym forum ogranicza się do siedzenia przed kompem i napinania. ;)

PS: Dowiedziałem się że pewna osoba z tego forum nie pojawiła i nie pojawi na żadnym spotkaniu z mojego powodu, w związku tym że żaden słownik na świecie nie wyrazi tego jak głęboko ubolewam nad tym faktem wstawiam utwór który dedykuje wielkiemu nieobecnemu ;-(

:lol2:

2015-07-26T00:21:46+01:00

Fajnie, że to spotkanie doszło do skutku. Tak jak rozmawiałem z Hardym, to Nixe pokazała, że gdy się chce można wszystko ogarnąć i nawet orhom, który miał kawałek drogi dotarł nie narzekając że spotkanie nie odbywa się mu metr od domu :) Czyli co? Można? Można! Być może kiedyś uda się coś poprawić w chęci integracji, w ogólnopolskiej skali bez zniechęcania Pandy.

2015-07-26T08:45:09+01:00

nixe_84 wrote:
tauri5 wrote:Widzę że zlotowo-spotkaniowa klątwa TC działa :-)

klątwa zdjęta :P

spotkanie się odbyło ;)

dziękuje że wpadliście - pierwsze koty za płoty ;)

Dotarliśmy do domu o 3 nad ranem (silny wiatr, ciemności (których światła motorów(125ccm) nie były wstanie rozjaśnić), mokra droga i ślisko). Było jednak warto. @nixe_84 parzy wyśmienita kawę - dzięki ;). A dzięki @Hardy dyskusję na różne tematy (a zwłaszcza o grach Beat 'em up i Mortal Combat :-) ) moglibyśmy prowadzić pewnie do rana.
Pozdrowienia dla męża @nixe_84 i przyjaciółki (jestem pełen podziwu dla twojej pracy :mrgreen: ), bo chociaż trudno było im ogarnąć o czym mówimy, byli bardzo mili i gościnni.
Wielkie dzięki za tak luksusową miejscówkę i gościnę :-E

2015-07-26T09:40:01+01:00

Pics or didn't happen !

2015-07-26T09:52:11+01:00

orhom wrote:Dotarliśmy do domu o 3 nad ranem (silny wiatr, ciemności (których światła motorów(125ccm) nie były wstanie rozjaśnić), mokra droga i ślisko).

podziwiam - taki kawał drogi, w takich warunkach a byliście jednak z nami :) :-*

pozdrowienia przekazałam ;) - i posyłam również dla ciebie i twoich dziewczyn :D (hmm kiepską mam pamięć do imion)

2015-07-26T12:22:02+01:00

No nic, to teraz za miesiąc spotkanie u Elmka, a wczorajszej ekipie jestem winien doskonałą gościnę więc przy następnej okazji ja zapraszam. ;) Jedyne co szkoda że czas spotkania tak szybko zleciał, ale w dobrym towarzystwie zawsze tak jest. :)

2015-07-26T18:49:01+01:00

roki76 wrote:Pics or didn't happen !

błogosławieni co uwierzyli a nie widzieli :-P

2015-07-26T19:12:05+01:00

Zobaczysz jak u mnie szybko czas zleci. Wejdziesz i wyjdziesz. :mrgreen:

Return to Pogaduszki wszelakie