Re: Abonament również za komputer ?
Za pewien czas telewizja analogowa zniknie z eteru - będą to czasy żniw dla Amigowców - ludziska już teraz wyrzucają dobre odbiorniki TV na śmieci. Wystarczy prosty zabieg "kastracji elektronicznej" i z odbiornika misji prania mózgów mamy monitor do naszej ukochanej AMIGI.
Już piszę w czym rzecz - ta kastracja to nic innego jak wy-lutowanie z TV głowicy do kanałów - ona bowiem jest odpowiedzialna za odbieranie misji która ma prać mózgi.
Po takim zabiegu mamy monitor pod który możemy naszą AMIGĘ podłączyć po kablu euro lub cinch. Mam tak zrobione u siebie i mogę dać słowo że wybebeszenie głowicy nie ma wpływu na prace monitora
a jeżeli przypili mnie bu obejrzeć jakiś film to internet jest takim medium że tam zawsze coś ciekawego znajdę
Już piszę w czym rzecz - ta kastracja to nic innego jak wy-lutowanie z TV głowicy do kanałów - ona bowiem jest odpowiedzialna za odbieranie misji która ma prać mózgi.
Po takim zabiegu mamy monitor pod który możemy naszą AMIGĘ podłączyć po kablu euro lub cinch. Mam tak zrobione u siebie i mogę dać słowo że wybebeszenie głowicy nie ma wpływu na prace monitora