Wielokrotnie spotkałem się również z sytuacją, która polegała na krytykowaniu sprzętu przez człowieka, który o danym urządzeniu nie miał pojęcia oraz - co ważniejsze - nie było go stać na podobny gadżet. Żywię głęboką nadzieję, że w Twoim przypadku tak nie jest i masz glębokie podstawy, aby swoje stwierdzenie podeprzeć solidną wiedzą.
Taaaa mam podstawy bo chociażby takim złomem dysponuje mój znajomy i żeby zainwestował w Titana to miałby coś porządnego. Kastrat jakim jest GTX660 bez Ti to grafa dorównująca miejscami radkowi 7850. 660Ti może już mierzyć się z 7870 i czasami go przebić. Mówię z obserwacji na żywo i z benchmarków. To że masz dwie takie pandziochu to się ciesz. Ogólnie wywalanie kasy na GTX660 bez Ti mija się z celem. A sam mam kartę na której Injustice śmiga bez zająknięcia na ultra w full hd i się nawet grafa nie spoci przy tym, więc gadki typu "nie stać cię na GTX660 to hejtujesz" sobie możesz wsadzić głęboko w dupcię bo akurat znam się na sprzęcie jak niejeden!
A to że kosztuje 600zł to normalna cena dla typowego średniaka

Na dodatek w linku który podałeś kosztuje 660zł ale nie umywa się on do radzia 7870 którego mocą dysponuję więc tutaj kolejny argument do tych którzy chcieli żebym swoją grafę sprzedał za tyle co to gówno GTX660.