Polski

Amiga Live

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
santa13 Wspominałem wyżej, że nie uruchamiałem Parseca. Zapytałem tylko o to czy są duże różnice w działaniu obydwu programów. Jeśli się nie mylę to w AL istnieją serwery na których się gra, a w Parsecu trzeba samemu go stworzyć z tego co przeczytałem. Nie jestem alfą i omegą więc nie wiem o co się burzysz, ale może faktycznie po części jestem ignorantem i w temacie parsec tak zostanie :dry: Koniec moich bredni, ignorancji i wypocin. Bawcie się dobrze.
Uwaga Offtop :lol2:
Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/amiga-live-t5175.html
2019-09-11T00:54:50+01:00

Re: Amiga Live

Wspominałem wyżej, że nie uruchamiałem Parseca. Zapytałem tylko o to czy są duże różnice w działaniu obydwu programów. Jeśli się nie mylę to w AL istnieją serwery na których się gra, a w Parsecu trzeba samemu go stworzyć z tego co przeczytałem. Nie jestem alfą i omegą więc nie wiem o co się burzysz, ale może faktycznie po części jestem ignorantem i w temacie parsec tak zostanie :dry: Koniec moich bredni, ignorancji i wypocin. Bawcie się dobrze.

2019-09-11T17:47:02+01:00

Re: Amiga Live

santa13 wrote:Wspominałem wyżej, że nie uruchamiałem Parseca. Zapytałem tylko o to czy są duże różnice w działaniu obydwu programów. Jeśli się nie mylę to w AL istnieją serwery na których się gra, a w Parsecu trzeba samemu go stworzyć z tego co przeczytałem. Nie jestem alfą i omegą więc nie wiem o co się burzysz, ale może faktycznie po części jestem ignorantem i w temacie parsec tak zostanie :dry: Koniec moich bredni, ignorancji i wypocin. Bawcie się dobrze.

Nie byłem wzburzony ani na jotę, jedynie wyjaśniałem błędne spostrzeżenia, a że ty na parę krytycznych zdań, reagujesz obrazą i tupaniem nogą, to ja już nic nie poradzę. :fjedzia:

I już wystarczy tego offtopu, jak będziesz chciał jeszcze, dyskutować nt. bredni czy zlotów, zapraszam na priv, tutaj temat uważam za wyczerpany.

Return to Pogaduszki wszelakie