Re: Apfel, marka jakości...

A potym już bydzie za póżno żeby znolyźć kibel bo nawet mapa wywiedzie we pole...
http://applefobia.blox.pl/2012/09/Jak-t ... Apple.html
roki76 wrote:Ych, Dejcie se po gryzie apfla. Jo dzisio jak byda w robocie to sie gryzna apfla za wasze zdrowi, w kóncu apfel mo wiela witamin...........
LOL, tak, typowy "argument" znawców tematu. Pomijając już mój test udowadniający że bez programów do sprawdzania pasma 99.999% ludzi nie słyszy różnicy, to qzwa co oni sobie myślą, że Apfle są na jakiejś kosmicznej technologii oparte niedostepnej na ziemi? Na serio nikt się nie kapnie że to jest dokładnie ten sam sprzęt który od lat można kupić?tauri5 wrote:oczywiście ona że apfle są lepsze, bo mają lepszy dźwięk itp.
Qzwa, czy to znaczy że... jesteś moim fanbojem?tauri5 wrote:ależ roki, ja uwielbiam te dyskusje z szónem
Shoonay wrote:Qzwa, czy to znaczy że... jesteś moim fanbojem?tauri5 wrote:ależ roki, ja uwielbiam te dyskusje z szónem![]()
Czekaj no tylko, ide zakładać religie, zrekrutuj jeszcze kogoś.
Shoonay wrote:Raz że nie wytrzymał, bo w tym miejscu pojawiło się spore wypalone kółk
Jak Apfel je zacznie robić, bo teraz zdecydowanie zbyt długo bateria trzyma.tauri5 wrote:szón kupisz mi taką latarkę![]()
roki76 wrote:Już nie musisz, co niektórzy już śpiewają o tobie.