E tam, zabawa w host, jak można łatwo "spaczować" exek AQQ albo napisać do tego celu plugin, ktory zrobi to w pamięci. Także wersja 64 bitowa wtyczki, testowana na najnowszej dostępnej wersji ze strony AQQ do pobrania z:
http://olesio.eu/olesiowy_bk64.rar - tylko jedna uwaga. Ponieważ wtyczka ta działa w inny sposób niż dla wersji 32 bitowej i wyszukuje w pamięci procesu aqq.exe innego ciągu bajtów, może się zdarzyć, że w nowszej wersji 64 bitowej AQQ, nie będzie działać albo po pokazaniu okna rozmowy wywali się nam. Wtedy należy usunąc moją wtyczkę i dać mi tutaj znać to postaram się zrobić nową. Niestety nie można zrobić według mojej wiedzy wtyczki 64 bitowej dla AQQ działającej na takiej samej zasadzie jak moja wtyczka, usuwająca baner dla wersji 32 bitowej. I nie udało mi się również stworzyć pakietu *.aqq do samoczynnej instalacji. Zipowanie różnymi programami nie pomaga, bo i tak jest błąd o błednym formacie paczki ze wtyczką. Także musisz sobie Pancio wgrać ją sam. Tylko chyba Ty się uparłeś przy wersji 64 bit AQQ. Rozumiem 64 bitowy WinRAR, ale AQQ spokojnie można mieć 32 bit

Ponieważ nie rozumiem co to znaczy "nie działa"? Za mało konkretnych informacji. Moja wtyczka w wersji 32 bitowej, o ile wiem, działa prawidłowo już od chyba trzech zmian wersji. Zarowno mi jak i Antkowi. Pod 64 bitową wersją wiadomo, że Ci nie zadziała, bo musiała zostać inaczej napisana, poza tym musi być napisana raz że w 64 bitowym kompilatorze, a dwa umieszczona w C:\Users\Pancio64BitFanBoy\WapSter\AQQ Folder\Profiles\Pancio64BitFanBoy\Plugins64 - gdzie "Pancio64BitFanBoy" zastępujesz swoją nazwą użytkownika, ale pewnie masz identyczną