Polski

Benedykt Dziubałtowski się ożenił.

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
ihtius Trochę stara informacja, ale pozwoliłem ja sobie zamieścić jak ktoś nie jest w temacie ;)

Źródło exec:
"...Benek, Benek się żeni!!!...

Dusza towarzystwa i wierny amigowiec, Benedykt Dziubałtowski, postanowił raz na zawsze rozwiać plotkę o swej (rzekomej) przynależności do stanu kapłańskiego. Mamy przyjemność przekazać wszystkim chętnym amigowcom, w imieniu Benedykta, zaproszenie na ślub, który odbędzie się w tę sobotę 26 maja w parafii św. Wawrzyńca w Rybniku. Z całego serca gratulujemy i życzymy wielu interesujących ami-prezentów oraz szczęśliwych kuponów lotka!"

Teraz może będziemy mieli spokój bo Benek zajmie się swoja żoną i nie będzie straszył swoją skromną osobą naszego jakże skromnego i spokojnego przybytku :haha:
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/benedykt-dziubaltowski-sie-ozenil-t2012.html
2012-05-29T22:14:06+01:00
Trochę stara informacja, ale pozwoliłem ja sobie zamieścić jak ktoś nie jest w temacie ;)

Źródło exec:
"...Benek, Benek się żeni!!!...

Dusza towarzystwa i wierny amigowiec, Benedykt Dziubałtowski, postanowił raz na zawsze rozwiać plotkę o swej (rzekomej) przynależności do stanu kapłańskiego. Mamy przyjemność przekazać wszystkim chętnym amigowcom, w imieniu Benedykta, zaproszenie na ślub, który odbędzie się w tę sobotę 26 maja w parafii św. Wawrzyńca w Rybniku. Z całego serca gratulujemy i życzymy wielu interesujących ami-prezentów oraz szczęśliwych kuponów lotka!"

Teraz może będziemy mieli spokój bo Benek zajmie się swoja żoną i nie będzie straszył swoją skromną osobą naszego jakże skromnego i spokojnego przybytku :haha:

2012-05-30T00:47:09+01:00

Re: Benedykt Dziubałtowski się ożenił.

Potwierdzona informacja? :-)

2012-05-30T01:03:55+01:00

Kimże jest wybranka? Amiga 500?

2012-05-30T01:34:26+01:00

Hardy wrote:Potwierdzona informacja? :-)

Czy potwierdzona informacja to nie wiem bo nie byłem na tym ślubie :)

-- 30 Maj 2012, 02:34 --

bebokus wrote:Kimże jest wybranka? Amiga 500?

Nie znalazłem więcej informacji kto jest jego wybranką. Jak ktoś wie to niech ujawni tę skrzętnie skrywaną tajemnicę przed światem.

2012-05-30T07:49:31+01:00

Rutkowscy to z Was nie będą, wystarczyło na PPA wejść ;)

http://www.ppa.pl/forum/integracja/2506 ... ltowskiego
http://www.ppa.pl/forum/komentarze/2523 ... i-sie-zeni

I zdjęcie wybranki na ekranie jego monitora:

EDIT: Niedługo pewno drugi amigowy news stulecia na PPA - zdjęcia za ślubu. :hee:

2012-05-30T07:55:15+01:00

Rozumiem, że Demonic dlatego jest taka groźna, bo ja jej foty na pulpicie nie trzymam? :gatorgreeting:

2012-05-31T01:00:34+01:00

Shoonay wrote:...

EDIT: Niedługo pewno drugi amigowy news stulecia na PPA - zdjęcia za ślubu. :hee:

Albo filmik z nocy poślubnej bardzo pikantny, nagrany w trybie Ham na wypasionej amidze 500 :haha:

2012-05-31T10:01:02+01:00

:lol2:

2012-06-01T12:42:11+01:00

To teraz należy czekać kiedy nastąpi wysyp małych C64 :haha: bo taki gość nowej Amigi już chyba nie spłodzi :plotki:

2012-06-01T19:22:56+01:00

litsteve wrote:To teraz należy czekać kiedy nastąpi wysyp małych C64 :haha: bo taki gość nowej Amigi już chyba nie spłodzi :plotki:

Gość powinien się cieszyć jak mu wyjdą nawet te C64, bo zawsze może być gorzej i mogą być małe atarątką :lol2:
ihtius wrote:
Shoonay wrote:...

Albo filmik z nocy poślubnej bardzo pikantny, nagrany w trybie Ham na wypasionej amidze 500 :haha:

...a Anthrox wyda z tej okazji exeka w technologi Demonic Resolutions Full HD bez przeplotu, gdzie w etapach, gdzie będą(?) najbardziej pikantne sceny będzie można sobie włączyć bulettime niemalże jak w Maxie Paynie. Beta testy już niedługo. Podczas oglądania prosimy zgasić światło i nałożyć okulary 3D :haha:

Return to Pogaduszki wszelakie