Edytor miałem w obu wersjach jednak jak ściągałem go to temat był jeszcze w ciągłym ruchu dlatego pewnie nie mam tego 4 dysku. Dzięki wszystkim. Teraz pewnie dam radę

Jednak jest problem dalej bo dysk jest w wersji NDOS a disk.4 wrzuca się bezpośrednio do folderu z grą jako dodatek. Przy próbie otwarcia wyświetla mi się drzewko HEXów więc chyba nie tędy droga. Próbuje teraz rozkwasić temat wyciągania plików z dyskietek NDOS może w ten sposób pójdzie...
-- 07 Maj 2011, 17:03 --
Kurde nie mogę rozpracować tego gówna... z dyskietki NDOS wydłubałem coś ale nie wiele mi to pomogło. Teraz jak przeglądam to co uzyskałem w multiview widzę jakiś progres bo uzyskałem nazwy map. Jednak wszystko nadal siedzi mi w tym pliczku (tak mi się przynajmniej wydaje skoro po dograniu pliku disk.4 do folderu z grą pokazują się extra levele).
-- 07 Maj 2011, 17:06 --
Nawet nie wiadomo jakie mapy mają rozszerzenie. Wydaje mi się, że .map tradycyjnie ale nie widzę nigdzie tego w hex editorze.
-- 07 Maj 2011, 18:57 --
Męczę się dalej zasadniczo ADFBlitzer powinien mi w tym pomóc ale jak zrobię czystą dyskietkę i wybieram z dysku BenDisk4.adf w Gui ADFB wciskam Write i czekam około 40 sekund... Wszystko byłoby cool gdyby nie fakt, że dyskietka po tych zabiegach nadal jest pusta.
Powoli się z pomysłów wyprztykuję liczę na Waszą pomoc i wiedzę