czy kogoś z Was zainteresowałoby trząchanie codziennie Shakeomatem i dzielilibyśmy się w tym temacie ofertami, które wypadły, a które nam nie podpasują, a inni mogliby się zainteresować?
Pomysł na temat wziął się u mnie po przeczytaniu artykułu:
KLIENCI BIEDRONKI ZNALEŹLI SPOSÓB NA SHAKEOMAT. NA CZYM POLEGA?
Na Facebooku można znaleźć grupy, których uczestnicy wymieniają się promocjami z Shakeomatu. Polega to na tym, że pod postami wklejają screeny z ofertami specjalnymi. Zainteresowana osoba może odezwać się w wiadomości prywatnej i otrzymać kod, a następnie wykorzystać go przy kasie.
Regulamin programu usług świadczonych drogą elektroniczną oraz aplikacji mobilnej "Biedronka" jak na razie nie zakazuje przekazywania kodów. Można domyślać się, że celem stworzenia takiej możliwości nie była wymiana spersonalizowanych kodów między klientami.
Sieć nie wydała żadnego komunikatu w tej sprawie ani nie poczyniła działań dotyczących zablokowania możliwości przesyłania sobie zniżek. Można się jedynie domyślać, że za pewien czas, w miarę rośnięcia popularności aplikacji, zostanie zablokowana, chociażby opcja robienia zrzutów ekranu z karty promocji.
Źródło: interia.pl
Moja oferty do wykorzystania do 2023-03-25 23:59
Zrzut ekranu mojego kodu QR na PW