Cannon Fodder 3 !!!!!!!
Też tak sądzę,tym bardziej że gdzieś wyczytałem,że ruscy mają licencję na ten tytuł bodaj od 2008 i jak na razie cisza,aż do tej pory,więc też jestem przekonany o tym że to będzie shit,szczególnie jak patrzę na screeny,to przypomina mi to przejście WORMS w świat 3D.
Re: Cannon Fodder 3 !!!!!!!
Cukierkowa graficzka wszystko sie swieci jak psu jajca omfg zenada :/ Ja juz wnioskuje ze nie bedzie zadnej krwi a o rozrywaniu cial przez granaty mozna zapomniec :/ Robia kolejna bajeczke tak jak wormsy pozbawili wszelkiego brutalniejszego klimatu. Juz od Worms 2 to jakas kreskowka sie wdarla i skonczyl sie mroczny klimat wojny miedzodzdzownicowej :/ Moze jak zrobia jakis zajebisty humor czy cos to jeszcze jakos ujdzie ale poki co nie wroze temu rimejkowi nic dobrego.
Co do wormsów to z całym szacunkiem,ale dla mnie nigdy mrocznego klimatu nie miały
. To była strategia/strzelanina z jajem i tyle. Więc nie czepiaj się od razu Worms 2 Samuraju .Gameplay został zachowany a to jest najważniejsze. Jaja zaczęły się od Worms 3D ,bo skończyła się zabawa z grą a zaczęła zabawa z kamerą.
Że CF 3 będzie pozbawione mięcha i krwi to już zacytowałem z artykułu. Czyli liczę na gwiazdeczki, ew. żołnierzy rozpadających się na kolorowe chmurki <puff!> . A tak słodko było dobić krwawiącego gościa i skrócić jego męki i jeszcze przez kilka sekund faszerować go ołowiem ,żonglując nim w powietrzu. No i po screenach widzę, że nasi ruscy tawariszcze brną w kosmo klimaty. Lasery, obce planety. Nice. Aż się rzygać chce.
Że CF 3 będzie pozbawione mięcha i krwi to już zacytowałem z artykułu. Czyli liczę na gwiazdeczki, ew. żołnierzy rozpadających się na kolorowe chmurki <puff!> . A tak słodko było dobić krwawiącego gościa i skrócić jego męki i jeszcze przez kilka sekund faszerować go ołowiem ,żonglując nim w powietrzu. No i po screenach widzę, że nasi ruscy tawariszcze brną w kosmo klimaty. Lasery, obce planety. Nice. Aż się rzygać chce.
Już w CF 2 jak się tylko pojawił kosmos grac mi się odechciewało, co dopiero tutaj... Mówiłem będzie gówno.
Hihi, Wormsy nigdy mroczny klimat nie miały, w końcu sam autor przyznał w którymś wywiadzie że wybrał robaczki bo były takie słitaśne, lol, ale nieziemsko fajnie się napierdzielało i cieszyło z każdego ruchu robala czy wystrzelenia pocisku - pod warunkiem że miałeś z kim grać kogo również gra cieszyła 
Każdą kolejną część testowałem już sam, a w wersje 3D chyba całe 30min grałem więc raczej trudno żeby mi się podobały.
Najnowsza wersja trochę mnie przytrzymała, na jakieś 1-2h przy testowych misjach, no ale ileż można
Co do rimejku CF, to jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak by zrobić ją na tyle zacnie żeby uszanować króla...

Każdą kolejną część testowałem już sam, a w wersje 3D chyba całe 30min grałem więc raczej trudno żeby mi się podobały.
Najnowsza wersja trochę mnie przytrzymała, na jakieś 1-2h przy testowych misjach, no ale ileż można

Co do rimejku CF, to jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak by zrobić ją na tyle zacnie żeby uszanować króla...
Nie mialy Wormsy mrocznego wojennego klimatu ta? :> To se obejrzyjcie intro z CD32 czy tam z PC (dokladnie nie pamietam ale ktoras wersja miala intro w 3D) i zobaczycie jak perfidnie sie te robale mordowaly o !
Normalnie masakra jak one tak mogly
;(
Mnie jeszcze zastanawia jedno: jaka to chora fabule wymysla ci durni ruscy przy na pewno niejednej flaszce wodki

Mnie jeszcze zastanawia jedno: jaka to chora fabule wymysla ci durni ruscy przy na pewno niejednej flaszce wodki

Wojenny owszem. Ale z mrokiem to niewiele miało wspólnego. Intro. A konkretnie filmiki przed każdą walką był na PC. Na CD32 nie grałem. Mordować się mordowały ale tak samo perfidnie mordowały się na filmikach w Worms 2. I tu i tu zresztą wszystko okraszone było dowcipem, więc raczej nie mroczne.
I wtiem najechaly polskie kamunjysty na nasza szlachetnaje łojczyznu i nasze dzielnyj sowieckoj armiu ich łup łup w drobnyj mak.
Last Samurai wrote:Mnie jeszcze zastanawia jedno: jaka to chora fabule wymysla ci durni ruscy przy na pewno niejednej flaszce wodki![]()
I wtiem najechaly polskie kamunjysty na nasza szlachetnaje łojczyznu i nasze dzielnyj sowieckoj armiu ich łup łup w drobnyj mak.
Hahaha,jeśli intro z Worms było mroczne,to Alien Breed była platformówką a'la Mario 

Nono, a Zdzislav: Bohater Galaktyki to FPSroki76 wrote:Hahaha,jeśli intro z Worms było mroczne,to Alien Breed była platformówką a'la Mario

Dosyć nabijania się, wróćmy do tematu 
Ruscy trzymają jak na razie ten projekt w tajemnicy, poza paroma screenami. Więc możliwe że szykuje się mega hit
Ruscy trzymają jak na razie ten projekt w tajemnicy, poza paroma screenami. Więc możliwe że szykuje się mega hit

Może i jest. W końcu nie sposób wszystko pokazać na kilku screenach, a to co jest na pcgamer.com to aktualnie najwięcej ile się da znaleźć. No ale widziałem już czołg i jakiś kosmo pojazd 
Za to nasycenie kolorów to mi qr** lego przypomina :/
Za to nasycenie kolorów to mi qr** lego przypomina :/
Może będzie,oby,ale ciekawym czy powrócą JOOLS,JOPS,STOO i reszta... 

Oby nie byli zamiast nich IVAN, GRIGORIJ i JOVEF.
Ale BIERJOSKA może być

Ale BIERJOSKA może być

Raczej Ivan, Gregorij i Sasha 
Edit:
Ja pierdziu, Shoon mi w myślach czyta

Edit:

OMG,może dodadzą podbój świata przez ruskich

Sasha Grey? Jestem za.Rekkimaru wrote:Raczej Ivan, Gregorij i Sasha

LOL, sorki, to już się nie powtórzy... dzisiaj...Rekkimaru wrote:Edit:
Telepata..... 
I w tym momencie jak już jesteśmy przy porównaniach do klasyka... To drżę o muzykę w intrze do CF 3 

Tego oryginału nie da się zastąpić.....