Cannon Fodder 3 !!!!!!!
Obowiązkowo musi być ruski rap z epickim pianinkiem w tle.
Re: Cannon Fodder 3 !!!!!!!
Czekaj jak ruskie Ci swojego hymna zapuszczą 
Shoon trafiłeś

Shoon trafiłeś

"Po c**j nam swoboda,ruskiego naroda... "
Jestem za
Jestem za

Wiecie co, niektórym grom by wyszło na dobre, jakby miały "gorszy" widok 2D... z MACIUPEŃKĄ domieszką 3D 
Czyli generalnie engine 3D ale widok z kamery zafixowany na jedną pozycję? Jestem za. Ewentualnie lekkie przechylenia jak w WarCraft 3 np, ale pełna swoboda kręcenia widokiem pokaże tylko wady grafiki i ułatwi grę. No i gatunek by się na TPP zmienił... 

No ba. Renderowane tła plus trójwymiarowe postacie. I tela styknie.
A już na screenach widać że pozycje kamery ciągle kaj indziej.
A już na screenach widać że pozycje kamery ciągle kaj indziej.
I poziom supereasy dla casuali,i kupią (albo ściągną) to na pewno....
Każułalom to dać obowiązkowo przed możliwością zagrania do przejścia amigową wersję New Campaign. 

O tak. Dałbym tak 3 misje co jeden poziom właściwej gry 
ZB28 wrote:Te cztery screeny wszystko tłumaczą, wielką porażkę
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=56490
Można było się domyślić jak to będzie wyglądać ;/ Ale lipa, i pierwsze co mi przyszło na myśl to skojarzenie w Worms 3D.
Się obczai jak to wylezie.
Mnie zastanawia ten dziwnie wygladajacy fruwajacy but lub tez pieniek na pierwszym skrinie na stronce pcgamera. WTF
Jak zrobia obracana w pelni kamere to bedzie qpa (nie mylic z Q.P.A. - Quake Patriot Army
) ale wieksza qpa bedzie jak zrobia jeszcze widok FPP i bedzie trojwymiarowy kikut wystawal bez limitu ammo z ktoregos dolnego rogu ekranu i bedzie strzelal zoltymi smugami moczu 
A na skrinie z lodzia podwodna dopatrzyc sie mozna iz nase sałdaki dzierzyc beda AK47 a to juz zniewaga bowiem w CF byla armia brytyjska zatem niedozwolonym jest uzycie AK47
!!!!!!!!

A na skrinie z lodzia podwodna dopatrzyc sie mozna iz nase sałdaki dzierzyc beda AK47 a to juz zniewaga bowiem w CF byla armia brytyjska zatem niedozwolonym jest uzycie AK47

Last Samurai wrote:A na skrinie z lodzia podwodna dopatrzyc sie mozna iz nase sałdaki dzierzyc beda AK47 a to juz zniewaga bowiem w CF byla armia brytyjska zatem niedozwolonym jest uzycie AK47!!!!!!!!
Teraz to jest armia sowiecka, zapamiętaj to sobie!!

Ciekawe czy też NOD i GDI troche naszpónci w fabule, na screenie księżycowym wyraźnie widać kryształy Tiberium, w tle jakiś płot energetyczny a kula plazmy rodem z BFG9k leci w kierunku naszych żołdaków. Brakuje jeszcze SuperŻabola pląsającego się w sadzawce.
I robala na wzgórzu mierzącego z bazooki.
A na ostatnim screenie to pewno grają w Battle Chess..... 

GFI Russia robiło takie gry jak
COPS 2170: The Power of Law
Hired Guns: The Jagged Edge
Gluk'Oza: Action!
Warfare
Nie są to super badziewia ani jakieś crapy niektóre otrzymywały po 8/10 oceny w recenzjach
Filmik z CF3
http://www.gfi.su/index.php?langid=2&categ_id=&menu_id=0
COPS 2170: The Power of Law
Hired Guns: The Jagged Edge
Gluk'Oza: Action!
Warfare
Nie są to super badziewia ani jakieś crapy niektóre otrzymywały po 8/10 oceny w recenzjach
Filmik z CF3
http://www.gfi.su/index.php?langid=2&categ_id=&menu_id=0
Uwazasz ze ocena 8/10 swiadczy o slabej grze? To co powiesz o grze ktora dostajes 6/10 albo 7/10 
Co do filmiku z CF3 jak to widze w akcji to mi sie nawet podoba. Jest krew jest mozliwosc ustawienia epickiej kamery wiec jest ok
Jedyne co mi sie nie podoba to pomysl z bossami :/ Na cholere?!

Co do filmiku z CF3 jak to widze w akcji to mi sie nawet podoba. Jest krew jest mozliwosc ustawienia epickiej kamery wiec jest ok
![;] ;]](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Piwcio wrote:Nie są to super badziewia ani jakieś crapy niektóre otrzymywały po 8/10 oceny w recenzjach
Filmik z CF3
Last Samurai wrote:Uwazasz ze ocena 8/10 swiadczy o slabej grze? To co powiesz o grze ktora dostajes 6/10 albo 7/10
Piwcio nigdzie nie napisał że ocena 8/10 świadczy o słabej grze.
Cannon Fodder 3 może i było by spoko, tylko jedno mnie razi i to bardzo - ten pi***zony kosmos i lasery :/ po ch*ja... Mogli zrobić misję w dżungli, na lodowcu, na pustyni, w kanionie a nie w kosmosie :/ Dziwki lasery strzelanina :/
Czy ja coś takiego napisałem
Nie , Podałem przykłady że NIE robią kiepskich gier tylko u nas nie są znane wychodzą głównie na rynek Sowiecki