Polski

Ciuchy dla Amigowców (i nie tylko)

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
AceMan Mam nadzieję, że tego typu tematy nie są zabronione - chciałbym przedstawić Wam nową działalność, którą rozpocząłem kilka dni temu.
Temat koszulek z nadrukami interesuje mnie od bardzo dawna, głównie jako nabywcę, ale też w dużej mierze od strony technicznej.
Kwestią czasu było więc stanięcie po drugiej stronie barykady :)

I tak oto powstała marka BITBERRY.

Nasza strona: http://www.bitberry.pl
Nasz profil FB: http://facebook.com/BitBerry

Dlaczego piszę o tym tutaj? Ano dlatego, że jestem amigowcem i nie zamierzam zapomnieć o przyjaciółce i innych amigowcach. Planujemy naprawdę sporo wzorów nawiązujących i inspirowanych Amigą oraz innymi retro komputerami i konsolami. Nie chcemy się też ograniczać do koszulek - w przyszłości można się także spodziewać wielu innych rzeczy z akcentami j/w :)

Na chwilę obecną dostępne są trzy wzory, z których jeden mocno nawiązuje do amigowych klimatów:
Image

Aktualnie mamy również na tapecie kolejne propozycje, które być może zostaną wprowadzone do asortymentu:

Image
Image
Image

Co o nich sądzicie? :)
Page 1 of 3 3 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/ciuchy-dla-amigowcow-nie-tylko-t2251.html
2012-11-13T22:42:17+01:00
Mam nadzieję, że tego typu tematy nie są zabronione - chciałbym przedstawić Wam nową działalność, którą rozpocząłem kilka dni temu.
Temat koszulek z nadrukami interesuje mnie od bardzo dawna, głównie jako nabywcę, ale też w dużej mierze od strony technicznej.
Kwestią czasu było więc stanięcie po drugiej stronie barykady :)

I tak oto powstała marka BITBERRY.

Nasza strona: http://www.bitberry.pl
Nasz profil FB: http://facebook.com/BitBerry

Dlaczego piszę o tym tutaj? Ano dlatego, że jestem amigowcem i nie zamierzam zapomnieć o przyjaciółce i innych amigowcach. Planujemy naprawdę sporo wzorów nawiązujących i inspirowanych Amigą oraz innymi retro komputerami i konsolami. Nie chcemy się też ograniczać do koszulek - w przyszłości można się także spodziewać wielu innych rzeczy z akcentami j/w :)

Na chwilę obecną dostępne są trzy wzory, z których jeden mocno nawiązuje do amigowych klimatów:
Image

Aktualnie mamy również na tapecie kolejne propozycje, które być może zostaną wprowadzone do asortymentu:

Image
Image
Image

Co o nich sądzicie? :)

2012-11-13T23:39:49+01:00

Re: Ciuchy dla Amigowców (i nie tylko)

Fajnie wyglądają. Mam nadzieję, że biznes wypali.

2012-11-13T23:49:49+01:00

AceMan wrote:Mam nadzieję, że tego typu tematy nie są zabronione

pogaduszki/shirt-eng-pol-t1813.html

Odpowiedź brzmi: nie są zabronione takie tematy - zwłaszcza, że stary upadł.
AceMan - skąd ja Cię znam - z PPA czy z emulacji?

Zacznijmy od podstaw: ceny, rodzaj materiału itd. itp.

2012-11-14T00:13:45+01:00

AceMan - skąd ja Cię znam - z PPA czy z emulacji?

Jeżeli chodzi o te dwa miejsca, to PPA ;)

2012-11-14T00:50:19+01:00

Jakoś zapragnąłem mieć je wszystkie. Albo po wzorze na dzień tygodnia :tuptup1:

2012-11-14T01:33:57+01:00

AceMan - jak dasz zniżkę grupową "dla TC" to obie strony mogą być ucieszone :tuptup1:

2012-11-14T08:23:08+01:00

Anthrox wrote:Zacznijmy od podstaw: ceny, rodzaj materiału itd. itp.

Wszystko jest opisane na stronie w dziale FAQ :)
Ale okej, powtórzę: koszulki szyte są specjalnie dla nas, według naszej rozmiarówki (chcieliśmy przede wszystkim nieco dłuższe niż standardowo). Szyje je polski zakład, z materiału 100% bawełna również wyprodukowanego w polsce. Jakością przewyższa chińskie "marki", na których zwykle drukuje się wzory ;) Wszystkie nadruki na chwilę obecną wykonujemy sitodrukiem.

Ceny podane są przy każdym produkcie.

AceMan - jak dasz zniżkę grupową "dla TC" to obie strony mogą być ucieszone :tuptup1:

Jeśli uzbierałoby się naprawdę sporo osób - czemu nie ;) Pamiętajcie tylko, że na chwilę obecną od ręki dostępny jest tylko Frog, Geisha i Skrzydełka. Pozostałe wzory to na razie propozycje i na ich realizację trzeba będzie poczekać.

2012-11-14T13:14:58+01:00

AceMan wrote:Jeśli uzbierałoby się naprawdę sporo osób - czemu nie ;)

Sporo, a dokładniej?
Ostatnim razem około 20 osób chciało, nie wiem ile na dzień dzisiejszy, ale przy poprzednim zamówieniu koszt miał wynieść 33zł + 6 wysyłka = ~40zł

Twoje koszulki są ładne, ale cena to już 50zł + 8zł wysyłka = ~60 zł

Także ja przy masowym zamówieniu odpadam, jakbym chciał kupić x-sztuk na konkurs.
Myślę jednak, że ktoś indywidualne zamówienie złoży - niejeden jest tutaj nowobogackim, nieliczącym się z kosztami - np. Bebokus, Shoonay itd. :tuptup1:

2012-11-14T13:28:31+01:00

Cóż, cena nie bierze się z nikąd. Jako że nie korzystamy z gotowców, koszt wyprodukowania każdej sztuki jest wyższy (w przybliżeniu dwukrotnie). Tak samo nadruk - to sito, nie naprasowanka czy inny transfer, który ci zblaknie po kilku praniach :)

Myślę, że gdyby powstało zamówienie na 20-30 sztuk, moglibyśmy ustalić rabat na 5-10%.

Ps. Koszt wysyłki jest niezależny od ilości sztuk.

2012-11-14T16:00:31+01:00

No! Nareszcie jakieś konkrety :tuptup1:
Jak będzie robiony w końcu konkurs na TC, to na pewno wezmę coś, oczywiście wtedy dostarczyłbym jeszcze CDR w logiem The Company na tył :tuptup1:

2012-11-14T19:43:49+01:00

A gdzie koszulka z motywem Shadow Fighter? ]:->

2012-11-14T21:14:10+01:00

Hardy wrote:Shadow Fighter?
w przygotowaniu. :haha:

Ja chcieć koszulki Burbo Team. Ale o tym to już na PW, podaj do siebie jakieś namiary (telefon) były wskazany.

2012-11-15T11:23:58+01:00

Elmek13 wrote:podaj do siebie jakieś namiary (telefon) były wskazany.

Jaki były?

2012-11-15T13:00:54+01:00

Ace man , ja bym się skusił na koszulkę z logiem punishera, jeśli będziesz miał taką napewno zamowię.

2012-12-10T08:34:46+01:00

Miło jest mi poinformować, że Lemmingi są już dostępne :)

Image

2012-12-10T08:38:34+01:00

Osobiście zajmujesz się projektowaniem artworków? :ok1:

2012-12-10T08:50:45+01:00

Wymyślamy je wspólnie z dziewczyną, które potem ona wizualizuje ;)

2013-03-08T19:04:07+01:00

Chciałbym zakomunikować, że aktualnie wietrzymy nasz magazyn i na ten okres ceny wszystkich t-shirtów obniżyliśmy do 35 i 39 zł ! :)

Dodatkowo, ostatnimi czasy powiększylismy ofertę o geek'owskie gadżety, takie jak pikselowe myszki, rękawice kuchenne, okulary i inne :)

Gorąco zapraszamy do zapoznania się z nowościami :)

2013-03-09T00:12:53+01:00

A kiedy będzie dostępne Shadow Fighter?

2013-03-09T12:25:37+01:00

Na chwilę obecną nie mamy w planach niczego związanego z tym tytułem.

Return to Pogaduszki wszelakie