Polski

Czy to choroba??

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
AdamZeku Powiedzcie mi jak to u Was wygląda.. macie miejsca na wszystkie graty od Ami, czy tak jak u mnie małe magazyny..

Dodam że czekam na koniec budowy domu, aby skonstruować sobie pokój tylko dla SIEBIE..

Bo na razie ryzy trzyma moja Wife (generalnie dobrze) co do przebywania większości rzeczy..

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/czy-choroba-t1832.html
2012-02-16T11:56:04+01:00
Powiedzcie mi jak to u Was wygląda.. macie miejsca na wszystkie graty od Ami, czy tak jak u mnie małe magazyny..

Dodam że czekam na koniec budowy domu, aby skonstruować sobie pokój tylko dla SIEBIE..

Bo na razie ryzy trzyma moja Wife (generalnie dobrze) co do przebywania większości rzeczy..

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

2012-02-16T12:05:32+01:00

Re: Czy to choroba??

Tam zaraz choroba, poprostu hobby. ;)
Ja mam osobną pełnowymiarową szafę + kredens na wszystkie czasopisma które kupiłem w latach 1991-2005, osobną szafkę na wszystkie oryginalne i oryginalne-inaczej gry piecowe + filmy + mjuzak z osobnym działem na instrukcje z gier, oraz osobną mniejszą szafkę na "kejki" z grami grajstacjonowymi oraz garść oryginałów.
Gry amisiowe wszystkie złożyłem do pudełek, wszystko zgrane na HD real ami.

PS: Ani jeden obrazek mi się nie wyświetlił więc wszedłem w Twój post, wlazłem ręcznie na pierwszy lepszy link i podmieniłem na direct link do obrazka który wyciągnąłem z ich automatycznego link do forum, reszta należy do Ciebie. ;)

2012-02-16T12:54:54+01:00

sorry.. poprawione..

2012-02-16T13:59:24+01:00

Też tak kiedyś miałem, pare lat temu wszystkiego się pozbyłem, za dużo gratów.

2012-02-16T14:04:56+01:00

U mnie dodatkowe dyskietki (są mi w większości zbędne bo Ami ma karte z 4 MB pamięci i twardy dysk oczywiśćie, także dla moich potrzeb i WHDLoad'a wystarcza), dodatowy keypad, dwa joye i pare kabli są w takiej szafce - barku, który sobie na ten cel zadoptowałem (alkohole się trzyma w większym barku w innym pokoju u mnie). Zaś sama Amiga 1200 leży z myszką + podkładka, kablem kompozytowym z EasyCapem i keypadem na takim rozkładanym turystycznym krzesełku żeby móc ją w wolnych chwilach jak mnie najdzie ochota podłaczyć do PC EasyCapem i pograć, gdyż nie chce zajmować TV w innym pokoju i się z całością przenosić na podłogę. Fotek nie dam, bo dysponuje tylko słabo robiącą zdjęcią komórką, a fotkę wspomnianego keypada już tutaj kiedyś na forum wrzucałem.

2012-02-16T15:44:18+01:00

To się nazywa pasja a nie choroba. Ja mam to samo, ostatnio był remont... musiałem wszystkie gazety, przenieść w bezpieczne miejsce, bo to w sumie moja młodość, radość życia itp. Kiedyś dzieck/u/ciom pokaże jakiego mają szurniętego ojca :haha: . A nie tylko internet. Kiedyś się czekało w kiosku na gazetę, a teraz można ją poczytać na necie. To nie to samo.

Ps. Rób wyraźnie zdjęcia. Bo dostaniesz do ręki aparat i tak długo będziesz robił zdjęcia aż się nauczysz.

2012-02-16T16:59:18+01:00

hehe, sorry ale zdjęcie robione butem brata i lepiej się nie da..

2012-02-16T17:44:44+01:00

Da się !! Pożycz koma od sąsiadki, albo całą sąsiadkę dopiero będą foty. :-P

Return to Pogaduszki wszelakie