Polski

Darmowy Kaspersky 2012/2013 PL na 90 dni (PRAWIE-LEGAL)

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Anthrox (bla bla bla)

Jak zdobyć Kaspersky Internet Security 2012 za darmo?

W tym celu należy zakupić dzisiejsze wydanie dziennika Rzeczpospolita. Na opakowaniu płyty CD znajdziemy “kod z gazety”, który należy podać w formularzu rejestracyjnym, by uzyskać darmowy klucz licencyjny. Koszt zakupu dziennika z płytką to 7,99 zł. Wszystkim zainteresowanym radzę się spieszyć i biec czym prędzej po dziennik. Podczas poprzedniej akcji gazety znikały z kiosków w zastraszającym tempie i w niektórych punktach skończyły się późnym porankiem

UWAGA! By klucz uzyskany za pośrednictwem niniejszej promocji był w pełni legalny konieczne jest również posiadanie papierowego wydania Rzeczpospolitej (na formularzu wymieniono również Gazetę Giełdy Parkiet). Klucz licencyjny zostanie przesłany w ciągu 2 dni roboczych od momentu wysłania formularza rejestracyjnego. Licencja jest ważna przez 90 dni od chwili aktywacji, jednak nie dłużej niż do 31 grudnia 2011 r. Rejestracja będzie możliwa do 30 września 2011 r.

Strona pozwalająca na zdobycie swojego klucza nie zmieniała się już od kilku poprzednich akcji. Dla zainteresowanych link poniżej:

KIS2012-545456

Link do rejestracji: http://www.kaspersky.pl/rp.KIS?action=register

Jak ktoś chce mieć Kasperskiego pół-legalnie bez płaczu, że klucz zablokują -> do 30 ma czas zarejestrować klucz.
Już amerykańce i reszta wariuje z PL Proxy - więc i my pokażmy, że neonówki nie gęsi i swoje bity mają :hee:
Page 1 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/darmowy-kaspersky-2012-dni-prawie-legal-t1497.html
2011-09-27T00:48:11+01:00
(bla bla bla)

Jak zdobyć Kaspersky Internet Security 2012 za darmo?

W tym celu należy zakupić dzisiejsze wydanie dziennika Rzeczpospolita. Na opakowaniu płyty CD znajdziemy “kod z gazety”, który należy podać w formularzu rejestracyjnym, by uzyskać darmowy klucz licencyjny. Koszt zakupu dziennika z płytką to 7,99 zł. Wszystkim zainteresowanym radzę się spieszyć i biec czym prędzej po dziennik. Podczas poprzedniej akcji gazety znikały z kiosków w zastraszającym tempie i w niektórych punktach skończyły się późnym porankiem

UWAGA! By klucz uzyskany za pośrednictwem niniejszej promocji był w pełni legalny konieczne jest również posiadanie papierowego wydania Rzeczpospolitej (na formularzu wymieniono również Gazetę Giełdy Parkiet). Klucz licencyjny zostanie przesłany w ciągu 2 dni roboczych od momentu wysłania formularza rejestracyjnego. Licencja jest ważna przez 90 dni od chwili aktywacji, jednak nie dłużej niż do 31 grudnia 2011 r. Rejestracja będzie możliwa do 30 września 2011 r.

Strona pozwalająca na zdobycie swojego klucza nie zmieniała się już od kilku poprzednich akcji. Dla zainteresowanych link poniżej:

KIS2012-545456

Link do rejestracji: http://www.kaspersky.pl/rp.KIS?action=register

Jak ktoś chce mieć Kasperskiego pół-legalnie bez płaczu, że klucz zablokują -> do 30 ma czas zarejestrować klucz.
Już amerykańce i reszta wariuje z PL Proxy - więc i my pokażmy, że neonówki nie gęsi i swoje bity mają :hee:

2011-09-29T16:12:49+01:00

Re: Darmowy Kaspersky 2012 PL na 90 dni (PRAWIE-LEGAL)

I dostałem już kluczyk na 3 miesiące ;)
Także panowie - hurry up -> bo czas do jutra ...

2012-01-25T18:37:25+01:00

Jeżeli ktoś przegapił okazję - znowu można zdobyć 90 dniowy klucz dla Kaspersky 2012 PL.
Rejestracja będzie możliwa do 15 lutego 2012 r.

Sposób:
j/w - podajemy tylko kod:

Code: Select all

KIS2012-594381

2012-03-27T01:12:39+01:00

Dlaczego w tytule tematu jest -prawie legalnie-?

2012-03-27T16:39:35+01:00

Ponieważ powinieneś kupić gazetę z tym kodem.
Wtedy jest to w pełni legalne.

2012-03-27T16:41:56+01:00

Czyli zakup gazety jest nielegalny? :-E

A nie chodziło Ci aby o to że dzięki tej metodzie jest PRAWIE-DARMO?

2012-03-28T11:53:19+01:00

Dlaczego zakup gazety miałby być nielegalny?
Po prostu kod jest dołączany do gazety, która dogadała się z Kasperskim dając im pewną ilość $$$.
Jednak oni nie są jakąś instytucją charytatywną - przecież ten kacper jest bonusem, aby ludzie chętniej kupowali gazetę, więc chociaż to powinno obligować Cię z czystej przyzwoitości, żebyś jednak kupił "Rzeczpospolitą".
Bo tak naprawdę jesteś w posiadaniu legalnego klucza - ostatecznie można powiedzieć, ze gazetę przepuściłeś przez piec :-)

BTW
Normalnie wystarczyłoby przypisać jeden kod do jednego pisma i problem sam by się rozwiązał, niestety to jest znacznie trudniejsze do wprowadzenia, gdyż mówimy o tysiącach egzemplarzy ;)

2012-03-28T12:46:34+01:00

Ech, nie zrozumiałeś dżołka... piję do tego co odpisałeś ihtiusowi, gdy ten pytając dlaczego nazwałeś tę metodę "prawie-legal" tłumaczysz tym że "powinieneś kupić gazetę" co można prosto obrócić tak żeby wyszło iż to ta gazeta jest nielegalna... nieważne, fail. :mrgreen:

2012-03-28T19:20:11+01:00

Shoonay wrote:Ech, nie zrozumiałeś dżołka... piję do tego co odpisałeś ihtiusowi, gdy ten pytając dlaczego nazwałeś tę metodę "prawie-legal" tłumaczysz tym że "powinieneś kupić gazetę" co można prosto obrócić tak żeby wyszło iż to ta gazeta jest nielegalna... nieważne, fail. :mrgreen:

Nie ma jak to się dobrze (nie)zrozumieć. Bezcenne :haha:

2012-05-30T15:01:16+01:00

Gdyby to kogoś interesowało.
Ponownie można zarejestrować KISa na 3 miesiące i to w języku polskim.
Na tę chwilę Niemcy mają specjalną promocję, ale klucz działa z innymi wersjami językowymi.
Niestety trzeba się trochę nakombinować, więc jeżeli jest zainteresowanie, mogę podać sposób.

Image

2012-05-31T20:15:56+01:00

Ja tam przesiadłem się na Comodo Internet Security Premium darmowy program i nawet chwale go sobie. Mało pozera pamięci operacyjnej i rzadko kiedy mocno obciąża kompa no chyba jak skanujemy dyski to wtedy rzeczywiście jest padaka. Z tym twórcy mogli by coś zmienić. Nie dość, że skanuje bardzo wolno to w dodatku tego obciąża w 100 procentach procesor, to trochę przesada. Ciekawe czy wersji płatnej tak samo się zachowuje ten program ? Przed Comodo trochę używałem Malware Bytes Pro i tez mogłobyć.
Widać Anthrox, że polubiłeś ten program bo dzielnie z nim walczysz o przedłużenie licencji. Ja tam jak wcześniej wspomniałem jadę na darmowych programach antywirusowych, ostatnio. Comodo ma prawie wszystko co mi jest potrzebne do normalnej pracy. Nie ma jakiegoś głupiego modułu blokującego strony internetowe.

2012-05-31T20:34:54+01:00

Malware Bytes to nie jest antywir a służy do wykrywania innego rodzaju syfu niż Comodo, zalecane jest raczej używać ich równocześnie. Z tym że oczywiście w Comodo włączasz ochronę stałą a Malwarebytes robisz skany raz na jakiś czas, to w zupełności wystarczy.

Wielkie pożeranie zasobów przy skanowaniu w Comodo jest normą, szczególnie przy pierwszym skanie, dlatego ja nigdy nie robię pełnego skanu wszystkich dysków, bo to trwa wieki, wystarczy partycja systemowa.
Jakbyś nawet miał jakiś syf w zakamarku innego hd to i tak dopóki tam nie wejdziesz i spróbujesz uruchomić może sobie tam siedzieć, a jak to zrobisz to Comodo rozpozna. Albo i nie ale wtedy nawet pełny skan nie znajdzie. :-E

Moduły zewnętrzne blokujące strony internetowe są do tyłka. Polecam program PeerBlock do blokowania całych adresów internetowych oraz programy Spyware Blaster i Spybot Search and Destroy do blockowania złych adresów w pliku hosts.
Do tego wtyczki NoScript oraz Ghostery do Firefoxa i nawet lamy z 4chana Ci nie groźne. :lol2:

PS: Mam nadzieję że wyłączyłeś moduł D+ w Comodo? ;)

2012-05-31T22:05:51+01:00

Shoonay wrote:...PS: Mam nadzieję że wyłączyłeś moduł D+ w Comodo? ;)

Przyznam się szczerze, że zupełnie o tym zapomniałem jakoś w natłoku zajęć domowych :-)

2012-10-28T11:01:13+01:00

Re: Darmowy Kaspersky 2012/2013 PL na 90 dni (PRAWIE-LEGAL)

http://technetblog.pl/2012/09/kaspersky ... -za-darmo/

Kod z wersji niemieckiej, która wspomina instrukcja to:

Code: Select all

QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62 
-> nie jest zmienny :-)

2012-11-04T13:31:21+01:00

Tylko ten sposób nie działa za dobrze - trzeba opracować inny.

2013-01-08T17:29:27+01:00

@piterpan - u mnie coś już nie zaskakiwało, więc opracowałem już inny sposób, ale miło, że ten działa jeszcze ;)

2013-01-08T18:59:16+01:00

Taki mały offtopic jak zobaczyłem nicka piterpan to mi się dawne czasy świetności #crackpl przypomniały i niejaki Pit^R, który był nazywany też SSmanem. Pilnował uparcie porządku i regulaminu kanału, a także oczywiście banował wszelką arbuzerie i pytaczy o cracki/seriale. Jednak po sprawdzeniu IP wydaje mi się, że to nie On raczej, z zapalonych Amigowców to był chyba tylko Sachy, do tej pory aktywny piszący cracktrosy dla Wanted Team. Amige też miał i coś tam na niej dłubał poza graniem smoła. A ja z KAV 2010 przerzuciłem się na ESS 5, bo jak coś mam kontakt z działem analiz jakby się zdarzyły false positive. Jeden swój program już tam zgłaszałem i zostało załatwione jak trzeba. Poza tym tak nie muli kompa jak KAV 2010.

2013-01-08T21:37:00+01:00

@olesio - zastanawiam się dlaczego nie załatwisz sobie po znajomości legalnych kluczy do KAV'a ?

2013-01-08T23:07:57+01:00

Nie mam znajomości w Kasperskim, a w ESETcie nie pytałem. Wątpie czy jest taka możliwośc aby dostać za friko jakiś na długo. Jak co jakiś czas będę blokować te dostępne na necie i RSSach to najwyżej się spytam. Chociaż korzystanie z dawnych znajomości też ma swoje granice. Nie wiem czy obecnie Ci co kiedyś zjadali crackersy teraz chcą się narażać szefostwu i rozdawać mi klucze.

Return to Pogaduszki wszelakie