Datura - najgroźniejszy halucynogenny narkotyk na świecie
@Shoonay - pożyczyłeś w końcu tę płytkę?
Re: Datura - najgroźniejszy halucynogenny narkotyk na świeci
Nie, wytłumaczyłem grzecznie że są debilami.
Swoją drogą pecetowcy których znałem od zawsze nimi byli, w czasach amigi jak sie przyszło do szkoły z nową grą, a tam na pudełku były zazwyczaj standardowe naklejki "IBM compatible", nie wspominając o wspólnych instrukcjach, gdzie miałeś często przewodnik krok po kroku w kilkunastu punktach: "jak uruchomić grę na pc używając jak najmniejszą ilość pamięci konwencjonalnej" a zaraz obok to samo dla amigi w jednym punkcie "włóż dyskietkę i włącz komputer", to też często chcieli pożyczać.

Swoją drogą pecetowcy których znałem od zawsze nimi byli, w czasach amigi jak sie przyszło do szkoły z nową grą, a tam na pudełku były zazwyczaj standardowe naklejki "IBM compatible", nie wspominając o wspólnych instrukcjach, gdzie miałeś często przewodnik krok po kroku w kilkunastu punktach: "jak uruchomić grę na pc używając jak najmniejszą ilość pamięci konwencjonalnej" a zaraz obok to samo dla amigi w jednym punkcie "włóż dyskietkę i włącz komputer", to też często chcieli pożyczać.

Nie mam awersji do X-boxa, nie byłem przyzwyczajony do pada, który jest całkiem inny niż np te od Sony. Chcemy go kupić z kumplem by grać na dwóch, proponowałem PS3, ale znajomek woli X-boxa, więc sprawdzę sprzęt i opiszę wrażenia.
będę czekał na Twój raport 

Shoonay wrote:Nie, wytłumaczyłem grzecznie że są debilami.![]()

@bebokus - co do padów... pad do ps1/2/3 jest ch*jowy. Zawsze był mały i się go źle trzymało w przeciwieństwie do xklockowego który jest większy i ma wygodniejsze rozmieszczenie analogów.
No to mamy podzielone zdania.
bebokus wrote:

A tak naprawdę to wszystko kwestia gustu, jeden woli mieć takie rozmieszczenie analogów drugi inne, jeden woli mieć takie rozmieszczenie nóg swojej kobiety w łóżku, drugi inne.esial wrote:@bebokus - co do padów... pad do ps1/2/3 jest ch*jowy. Zawsze był mały i się go źle trzymało w przeciwieństwie do xklockowego który jest większy i ma wygodniejsze rozmieszczenie analogów.
Wszystkim chodzi o to żeby czerpać z tego przyjemność na swój sposób, więc po co te definicje "lepszości" jednego nad drugim?

Ten post przejdzie do historii jako dzień w którym ukształtowała się świadomość Beboczka o istnieniu innych ludzi.bebokus wrote:No to mamy podzielone zdania.
Dobra, dobra shoon, każdy wie co preferujesz

Nie. Nie. Nigdy. To FOTOMONTAŻ! 

Shoonay wrote:Ten post przejdzie do historii jako dzień w którym ukształtowała się świadomość Beboczka o istnieniu innych ludzi.bebokus wrote:No to mamy podzielone zdania.
No już, już - nie odtrącaj ręki, która Cię karmi.
To Twoje konto?
Shoonay wrote:Nie. Nie. Nigdy. To FOTOMONTAŻ!
Taaaaaaa, a kto się chwalił że gra w skyrim??

Jażemtobył. Ale na piecu qzwagosciu. 

O to fajnego tego pieca masz...

Każdy ma takiego pieca na jakiego sobie zasłużył.