Polski

Datura - najgroźniejszy halucynogenny narkotyk na świecie

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Anthrox @Shoonay - pożyczyłeś w końcu tę płytkę? Page 3 of 4 4 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/datura-najgrozniejszy-halucynogenny-narkotyk-swiecie-t2014.html
2012-06-06T16:16:28+01:00

Re: Datura - najgroźniejszy halucynogenny narkotyk na świeci

@Shoonay - pożyczyłeś w końcu tę płytkę?

2012-06-06T16:38:39+01:00

Nie, wytłumaczyłem grzecznie że są debilami. :mrgreen:
Swoją drogą pecetowcy których znałem od zawsze nimi byli, w czasach amigi jak sie przyszło do szkoły z nową grą, a tam na pudełku były zazwyczaj standardowe naklejki "IBM compatible", nie wspominając o wspólnych instrukcjach, gdzie miałeś często przewodnik krok po kroku w kilkunastu punktach: "jak uruchomić grę na pc używając jak najmniejszą ilość pamięci konwencjonalnej" a zaraz obok to samo dla amigi w jednym punkcie "włóż dyskietkę i włącz komputer", to też często chcieli pożyczać. :lol2:

2012-06-07T12:12:08+01:00

Nie mam awersji do X-boxa, nie byłem przyzwyczajony do pada, który jest całkiem inny niż np te od Sony. Chcemy go kupić z kumplem by grać na dwóch, proponowałem PS3, ale znajomek woli X-boxa, więc sprawdzę sprzęt i opiszę wrażenia.

2012-06-07T17:23:41+01:00

będę czekał na Twój raport :)

2012-06-07T23:29:13+01:00

Shoonay wrote:Nie, wytłumaczyłem grzecznie że są debilami. :mrgreen:
Swoją drogą pecetowcy których znałem od zawsze nimi byli, w czasach amigi jak sie przyszło do szkoły z nową grą, a tam na pudełku były zazwyczaj standardowe naklejki "IBM compatible", nie wspominając o wspólnych instrukcjach, gdzie miałeś często przewodnik krok po kroku w kilkunastu punktach: "jak uruchomić grę na pc używając jak najmniejszą ilość pamięci konwencjonalnej" a zaraz obok to samo dla amigi w jednym punkcie "włóż dyskietkę i włącz komputer", to też często chcieli pożyczać. :lol2:

:tuptup1:

2012-06-08T09:56:36+01:00

@bebokus - co do padów... pad do ps1/2/3 jest ch*jowy. Zawsze był mały i się go źle trzymało w przeciwieństwie do xklockowego który jest większy i ma wygodniejsze rozmieszczenie analogów.

2012-06-08T11:07:09+01:00

No to mamy podzielone zdania.

2012-06-08T11:27:08+01:00

bebokus wrote: :tuptup1:

Image

esial wrote:@bebokus - co do padów... pad do ps1/2/3 jest ch*jowy. Zawsze był mały i się go źle trzymało w przeciwieństwie do xklockowego który jest większy i ma wygodniejsze rozmieszczenie analogów.
A tak naprawdę to wszystko kwestia gustu, jeden woli mieć takie rozmieszczenie analogów drugi inne, jeden woli mieć takie rozmieszczenie nóg swojej kobiety w łóżku, drugi inne.
Wszystkim chodzi o to żeby czerpać z tego przyjemność na swój sposób, więc po co te definicje "lepszości" jednego nad drugim? :mrgreen:

bebokus wrote:No to mamy podzielone zdania.
Ten post przejdzie do historii jako dzień w którym ukształtowała się świadomość Beboczka o istnieniu innych ludzi.

2012-06-08T11:41:04+01:00

Dobra, dobra shoon, każdy wie co preferujesz :hee:

Image

2012-06-08T11:44:35+01:00

Shoonay wrote:
bebokus wrote:No to mamy podzielone zdania.
Ten post przejdzie do historii jako dzień w którym ukształtowała się świadomość Beboczka o istnieniu innych ludzi.

No już, już - nie odtrącaj ręki, która Cię karmi.

2012-06-08T11:48:16+01:00

Shoonay wrote:Nie. Nie. Nigdy. To FOTOMONTAŻ! :foch1:

Taaaaaaa, a kto się chwalił że gra w skyrim??

Image

2012-06-08T11:49:50+01:00

Jażemtobył. Ale na piecu qzwagosciu. :foch1:

Image

2012-06-08T12:06:51+01:00

Każdy ma takiego pieca na jakiego sobie zasłużył. :xD:

Return to Pogaduszki wszelakie