Polski

Dingoo A320 - przenośna konsola do gier

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
arczibeatbox Image
W końcu moje oczy ujrzały to cacuszko na naszym Allegro :)
Ile ja się naczekałem żeby mieć możliwość go kupienia w Polsce (jeszcze się waham, problemy z samochodem=KASA)
LINK DO AUKCJI ALLEGRO

Można na niej emulować od cholery starych konsolek PŁYNNIE! Oczywiście mnie głównie chodzi o emulację Amigi ;]
Tutaj mamy filmik jak to urządzonko emuluje przyjaciółkę :) Bardzo znośnie uciąga emulator

Jest jeszcze podobna konsolka GP2X, lecz jej mizernie idzie z emulacją Amigi, jest droższa i nie ma jej na allegro :P

I pytam was moi mili, dalibyście za tą konsolkę 290zł? (Cena porównywalna z używanym PSP FAT, ale na PSP emulacja Amigi pozostawia wiele do życzenia) Według was opłaca się ją kupić? Za 200zł brałbym ją bez wahania.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/dingoo-a320-przenosna-konsola-gier-t1634.html
2011-11-21T00:13:51+01:00
Image
W końcu moje oczy ujrzały to cacuszko na naszym Allegro :)
Ile ja się naczekałem żeby mieć możliwość go kupienia w Polsce (jeszcze się waham, problemy z samochodem=KASA)
LINK DO AUKCJI ALLEGRO

Można na niej emulować od cholery starych konsolek PŁYNNIE! Oczywiście mnie głównie chodzi o emulację Amigi ;]
Tutaj mamy filmik jak to urządzonko emuluje przyjaciółkę :) Bardzo znośnie uciąga emulator

Jest jeszcze podobna konsolka GP2X, lecz jej mizernie idzie z emulacją Amigi, jest droższa i nie ma jej na allegro :P

I pytam was moi mili, dalibyście za tą konsolkę 290zł? (Cena porównywalna z używanym PSP FAT, ale na PSP emulacja Amigi pozostawia wiele do życzenia) Według was opłaca się ją kupić? Za 200zł brałbym ją bez wahania.

2011-11-21T09:39:06+01:00

Re: Dingoo A320 - przenośna konsola do gier

Tanio jak na tak fajny sprzęt.

2011-11-21T10:11:11+01:00

Ja jestem sęp na wszystko co jest retro. I na takie cacko, które emuluje stare platformy z pewnością bym tyle wydał i sam chciałbym takie posiadać.

Z tą emulacją Amigi na PSP tak źle nie było ;) Wiele tytułów mi poszło. Przyznaję, gorzej z grami pod AGA. Tu już tak różowo nie jest.
Przez ciebie Arczi sam się nakręciłem na tą konsolkę.

2011-11-21T12:55:58+01:00

Na ebay'u jest za 120 dolarów. W sumie połowa PS3.

2011-11-21T17:14:44+01:00

Oj była tragedia na PSP, bez dźwięku, na najmniejszym ekranie jako tako dało się grać, ale co to za gra bez dźwięku ;s
$120= 396zł + jeszcze przesyłka, więc okazja jest na allegro :P

2011-11-21T17:58:19+01:00

Oj tu się mylisz. Jakoś nie musiałem grać na najmniejszym ekranie, bo zawsze grałem na pełnym. I nie mów, że bez dźwięku bo dźwięk jak najbardziej był.
Albo jak już tak piszesz to powiedz od razu, że owszem, dźwięk był, ale bardzo spowalniał grę i płynną animację można dopiero osiągnąć bo jego wyłączeniu. Tak to się zgodzę.

2011-11-21T18:36:28+01:00

No o to mi chodziło :P No i jeszcze płynnie chodziło jedynie z FRAMESKIPem dosyć sporym ustawionym, przez co gierki nie sprawiały już takiej przyjemności :P Pozatym projekt PSPUAE nie ruszył z miejsca już od ładnych paru lat.

-- 21 Lis 2011, 18:30 --

8:09 To woła o pomste do nieba, "klon Mario" Ja jebe!
Polska recenzja Dingoo A320

2011-11-21T18:47:47+01:00

arczibeatbox wrote: No i jeszcze płynnie chodziło jedynie z FRAMESKIPem dosyć sporym ustawionym, przez co gierki nie sprawiały już takiej przyjemności :P Pozatym projekt PSPUAE nie ruszył z miejsca już od ładnych paru lat.

Ano zapomniałem jeszcze o tym nieznośnym frameskipie,który był niezbędny do gry z normalną prędkością ;)
A, że PSPUAE stoi w miejscu to jest to nad czym ubolewałem. Olałbym to gdybym wcześniej poznał Dingoo .

2011-11-21T20:45:38+01:00

Za tą samą cenę (przeliczając na złotówki) co a320 można kupić nowszą wersję a330, LINK
Ma więcej ramu, większą pamięć wbudowaną i lepszy procesor :)

Return to Pogaduszki wszelakie