Polski

U Elemelka w bunkrze zlot kolesi.

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Elmek13 W dniach 20-24 odbyło się spotkanie/zlot dla chętnych u mnie w bunkrze. Ze względu na to żę działo się sporo zostaną opisane tylko rzeczy najważniejsze.

Chłopaki się zjawili w kolejności, Hardy koło 19:30 ale Olesio dzięki PKP przybył z 2,5 h opóźnieniem. Ale dotarł.

Pierwsze hasło Hardego vel Mientkiego... Shadow Fighter ! - rzucił hasło.

Pograliśmy chwilę i trzeba było niestety kłaść się spać. Rano obudziłem obu, nie dając im się wyspać (5 h snu w każdy dzień)

Ze względu, że nie chce mi się pisać powrzucam wam fotki.

Tutaj podziękowania dla Janusza vel Shonaya, wysłał dwa koty żeby pilnowały, czy dobrze się bawimy i czujnie donosiły mu wieści z placu boju.

ImageImage

Oraz duże podziękowania dla mojej żonki :uklon: :-* za ogarnięcie żarełka dla wszystkich, oraz pomocy chrzestnej Ani, Zelmerowi, Siostrze zelmera Oli.

ImageImageImageImageImage

Od lewej: Żonka, Siostra Zelmera, Chrzestna Ania.
Image

W pewnym, momencie Miętki stwierdził, że pada na ryj, więc korzystając z chwili zrobiłem kilka fotek. Olesio zaakceptował pomysł.
Image

A ja wykorzystałem okazję... Miętki mówi, że jest nastawiony na miłość... poza tym wrzeszczał, że nie może spać sam... więc podrzuciłem mu pada.

Image

Olesio z radości, że udało się cyknąć fotki zawołał mnie na małe co nieco.

Image

Hardy po wyspaniu stwierdził, że zgłodniał... i rzucił się do lodówki... co zostało uwiecznione.

Image

No i żeby nie było, że mnie na zdjęciach nie ma...

ImageImage Image

Chłopaki w poniedziałek, zostali odwiezieni na dworzec, cały czas miałem z nimi kontakt telefoniczny, dotarli cali zdrowi.

Sponsorami spotkania byli: Żurbrówka, Tyskie, Coca-Cola, Zbyszko oraz Biedronka w której to wszystko zostało zakupione :-P

To tyle, umówiliśmy się na następny raz, ale to już w przyszłym roku, chociaż kto wie może ja ich teraz odwiedzę... :?:
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/elemelka-bunkrze-zlot-kolesi-t2104.html
2012-07-24T17:37:09+01:00
W dniach 20-24 odbyło się spotkanie/zlot dla chętnych u mnie w bunkrze. Ze względu na to żę działo się sporo zostaną opisane tylko rzeczy najważniejsze.

Chłopaki się zjawili w kolejności, Hardy koło 19:30 ale Olesio dzięki PKP przybył z 2,5 h opóźnieniem. Ale dotarł.

Pierwsze hasło Hardego vel Mientkiego... Shadow Fighter ! - rzucił hasło.

Pograliśmy chwilę i trzeba było niestety kłaść się spać. Rano obudziłem obu, nie dając im się wyspać (5 h snu w każdy dzień)

Ze względu, że nie chce mi się pisać powrzucam wam fotki.

Tutaj podziękowania dla Janusza vel Shonaya, wysłał dwa koty żeby pilnowały, czy dobrze się bawimy i czujnie donosiły mu wieści z placu boju.

ImageImage

Oraz duże podziękowania dla mojej żonki :uklon: :-* za ogarnięcie żarełka dla wszystkich, oraz pomocy chrzestnej Ani, Zelmerowi, Siostrze zelmera Oli.

ImageImageImageImageImage

Od lewej: Żonka, Siostra Zelmera, Chrzestna Ania.
Image

W pewnym, momencie Miętki stwierdził, że pada na ryj, więc korzystając z chwili zrobiłem kilka fotek. Olesio zaakceptował pomysł.
Image

A ja wykorzystałem okazję... Miętki mówi, że jest nastawiony na miłość... poza tym wrzeszczał, że nie może spać sam... więc podrzuciłem mu pada.

Image

Olesio z radości, że udało się cyknąć fotki zawołał mnie na małe co nieco.

Image

Hardy po wyspaniu stwierdził, że zgłodniał... i rzucił się do lodówki... co zostało uwiecznione.

Image

No i żeby nie było, że mnie na zdjęciach nie ma...

ImageImage Image

Chłopaki w poniedziałek, zostali odwiezieni na dworzec, cały czas miałem z nimi kontakt telefoniczny, dotarli cali zdrowi.

Sponsorami spotkania byli: Żurbrówka, Tyskie, Coca-Cola, Zbyszko oraz Biedronka w której to wszystko zostało zakupione :-P

To tyle, umówiliśmy się na następny raz, ale to już w przyszłym roku, chociaż kto wie może ja ich teraz odwiedzę... :?:

2012-07-25T20:43:27+01:00

Re: U Elemelka w bunkrze zlot kolesi.

Widzę, że koczowałeś przy grillu, Dowódco!

2012-07-25T22:39:16+01:00

Re: U Elemelka w bunkrze zlot kolesi.

Mini-zlot widzę jak najbardziej udany... elegancko :-)

Return to Pogaduszki wszelakie