Polski

EXE Strefa PREMIUM - dyskusja

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
Ptakus94 To ja jeszcze powiem inaczej.

Ja w swoim przypadku mając konsole i kompa mam podzielność co do torrentow i oryginałów.
Jeżeli chodzi o PlayStation to staram się grać na nim w takie gry które wyszły tylko na konsole a jak są gry które wyszły na pc to zasysam z torrentow ale są wyjątki. 3 z nich to wiedźmin cyberpunk i GTA. W tych 3 przypadkach stawiałem na aktualizację by wszystko było w nich tip top. Biorąc pod uwagę torrenty zdaje sobie sprawę że ściągając wstawkę nie mam aktualizacji ale ogólnie mam to gdzieś..

A biorąc pod uwagę Amigę to jest co innego. Nostalgia, wspomnienia nie do wymazania i cieszę się że inni jarali się pegasusem a ja miałem i mam perełke CDTV. I jak w moim powitaniu przypomnę się będę to wspierał i cieszę się że dołączyłem do tych zacnych Starych Capów. ?
Page 3 of 3 3 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/exe-strefa-premium-dyskusja-t7574.html
2023-02-21T20:05:50+01:00

Re: EXE Strefa PREMIUM - dyskusja

To ja jeszcze powiem inaczej.

Ja w swoim przypadku mając konsole i kompa mam podzielność co do torrentow i oryginałów.
Jeżeli chodzi o PlayStation to staram się grać na nim w takie gry które wyszły tylko na konsole a jak są gry które wyszły na pc to zasysam z torrentow ale są wyjątki. 3 z nich to wiedźmin cyberpunk i GTA. W tych 3 przypadkach stawiałem na aktualizację by wszystko było w nich tip top. Biorąc pod uwagę torrenty zdaje sobie sprawę że ściągając wstawkę nie mam aktualizacji ale ogólnie mam to gdzieś..

A biorąc pod uwagę Amigę to jest co innego. Nostalgia, wspomnienia nie do wymazania i cieszę się że inni jarali się pegasusem a ja miałem i mam perełke CDTV. I jak w moim powitaniu przypomnę się będę to wspierał i cieszę się że dołączyłem do tych zacnych Starych Capów. ?

2023-02-21T22:02:43+01:00

Miałam CDTV + klawiatura (2, bo jedna była do A1200), dwie stacje dysków, oczywiście pilot i mysz ;) Niestety padła w niej Paula i oddałam do jednego znanego amigowca, co by to wymienić, niestety again koleś znikł i tyle ją widziałam... :/

2023-02-22T08:36:23+01:00

Ptakus94 wrote:Jeżeli chodzi o PlayStation to staram się grać na nim w takie gry które wyszły tylko na konsole a jak są gry które wyszły na pc to zasysam z torrentow ale są wyjątk

ja robię podobnie. Najpierw pobrać z Torrenta. Pograć z trainerem. Skończyć. Jak się podoba to czekam na przecenę i kupuję. Wyjątkami są tutaj GTA 5, Uncharted, Cyberpunk, Days Gone te gry miałem na premierę. Teraz czekam na The last of us na PC ma być w 28 marca. Też Kupię. :mrgreen:

2023-05-04T23:41:29+01:00

Sorry, abstra-hując:
Ja wszędzie szukałem OnEscapee.
I gdzie znalazłem? Ano tu :)

I nie mam problemu, aby "odpalić działkę" za grę, w którą zawsze chciałem pograć.

Trochę mnie ten temat- i jego wymowność- zaskoczyły.

Jak coś koledze nie pasi (nie chce mi się scrollować, żeby obczaić pseudo) to przecież może sobie possać adfy i winUAE.

Return to Pogaduszki wszelakie