Polski

Gadżety

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
maro Przepraszam że tak długo , ale nadarte w pracy teraz mamy (końcówka roku i wszyscy kalendarze zamawiają).

Przygotowałem następujące wyceny:

T-shirt z logo The Company, szerokość ok. 28 cm:
10, 20 szt. - 34,00 zł/szt brutto
30 szt. - 33,00 zł/szt brutto
koszulka firmy stedman
nadruk: drukarka do odzieży
potem wrzucę zdjęcie koszulki żeby pokazać jak to wygląda.

Kubki z logo The Company:
trzeba zamówić 36 sztuk bo tyle jest w kartonie - 10 zł/ szt brutto sztuka
zdjęcie niebawem

Podkładki pod myszkę z logo The Company:
Prostokątne, takie elastyczne, musiałoby uzbierać się 50 chętnych
7,00 zł/ szt brutto

Narazie tyle :-)
Page 3 of 5 5 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/gadzety-t1545.html
2011-12-03T17:02:25+01:00

Re: Gadżety

Przepraszam że tak długo , ale nadarte w pracy teraz mamy (końcówka roku i wszyscy kalendarze zamawiają).

Przygotowałem następujące wyceny:

T-shirt z logo The Company, szerokość ok. 28 cm:
10, 20 szt. - 34,00 zł/szt brutto
30 szt. - 33,00 zł/szt brutto
koszulka firmy stedman
nadruk: drukarka do odzieży
potem wrzucę zdjęcie koszulki żeby pokazać jak to wygląda.

Kubki z logo The Company:
trzeba zamówić 36 sztuk bo tyle jest w kartonie - 10 zł/ szt brutto sztuka
zdjęcie niebawem

Podkładki pod myszkę z logo The Company:
Prostokątne, takie elastyczne, musiałoby uzbierać się 50 chętnych
7,00 zł/ szt brutto

Narazie tyle :-)

2011-12-03T19:10:55+01:00

A jeśli chodzi o pojedyńcze sztuki t-shirtów ? Jakie ceny ? Bo chętnie bym dla siebie zamówił. Czarną, z nadrukiem TC. Z dodatkiem napisu "roki76". O kubku już nie wspomnę... ;) Zamawiam :D

2011-12-03T19:12:35+01:00

Nie ma sensu pojedynczej zamawiac - przecież 10 osób bez problemu nazbieramy.

2011-12-03T19:21:43+01:00

A to niby dlaczego ?
Jak napisalem wyżej, specjalna z napisem mojego loginu + kubek również z tym dodatkiem. ~60 zł. Bardzo chetnie ;)

2011-12-03T20:04:52+01:00

Proponowałbym zrobienie listy chętnych na koszulki - na specjalne zamówienia zrobiłoby się osobną wycenę (myślę że dużo drożej by nie było).
I tak w sumie wszystkie byłyby takie same - kto by chciał dorobić sobie nicka to proszę.
Ja byłbym osobiście chętny na każdą z tych rzeczy, ale możemy zacząć najpierw od koszulek.

Trzeba się zdecydować jeszcze na jakiś konkretny kolor tego t-shirta.
Poniżej stronka na której są kolorki.

http://www.stedman.eu/Men-s-Collection-Classic-Men.html

moja propozycja to navy lub czarny.

2011-12-03T20:46:12+01:00

Jeśli to dla ciebie nie problem, zrób taką wycenę dla koszulki i kubka :)

2011-12-03T20:49:10+01:00

hmm taka koszulka z logo TC fajna sprawa :) i jeszcze gdyby na rękawie można było dorzucić swoją ksywkę z rangą na forum -- extra :D albo kubek z rangą i portretem :D

2011-12-07T16:46:32+01:00

Przedstawiam projekty koszulek standardowych - niebawem pokażę projekt koszulki z nickiem forumowym i rangą (wycenę będę miał lada moment jak szef znajdzie chwilkę).

Poniżej moim zdaniem najbardziej pasujące kolorki

Image
Image
Image

2011-12-08T00:53:05+01:00

czekam z niecierpliwością :)

2011-12-08T13:11:49+01:00

Tak myślałem na czarnym najlepiej wygląda. :mrgreen: A pomysł z rangą i nickiem z forum super. Bo wszyscy będą wiedzieć kto nimi dowodzi. :haha:

2011-12-08T13:25:51+01:00

Pytanie do znających się:
Czy jest szansa żeby te fajne wojskowe rangi (belki) dostać w większym rozmiarze graficznym?
Czy pozostaje mi improwizacja i stworzenie czegoś podobnego w PS.

2011-12-08T14:13:58+01:00

Antek to robił jego nękaj. Już go podnieciłem na gg. :haha:

2011-12-08T14:18:46+01:00

a mam pytanie :
będzie możliwość zamówienie 2 koszulek ?? jedną z nickiem i rangą oraz logo,a drugą z samym logo TC ??

2011-12-08T14:20:34+01:00

Ja bym się pisał na czarną koszulkę w rozmiarze XXL, ale fajnie jakby dało radę aby każda miała na plecach białym kolorem wypisany nick posiadacza. Jak to by wpłyneło na cenę? Pamiętam, że za swoją koszulkę SWOSową z napisiem POLISH SWOS TEAM, moim nickiem i numerem na plecach, a z prozdu z wyraźnie widocznym SWOSowym piłkarzykiem i godłem Polski na piersi (w końcu jesteśmy lepsi od głupiego pzpnu) dałem 50 PLN z przesyłką. Myślę, że taka cena była by dla większości do zaakceptowania. A i chętnych by się znalazło na pewno przynajmniej z 10ciu. A przynajmniej mam taką nadzieję. I tak jak pisał Elmek najlepiej się prezentuje czarna i taki kolor mógiby mieć wszyscy. Nie musimy się bawić w kolory jak przy nickach na foruim. Napisz maro jak napis nicka na plecach wpłynąl by na cenę. A i jeszcze sobie przypomniałem, najlepiej poza nickiem jeszcze adres strony thecompany.pl na plecach, że jak ktoś się w koszulce pojawi na mieście to będzie żywą reklamą ;)

2011-12-08T14:35:04+01:00

Dobrze byłoby, aby elastycznie można było ustalić jakie rozmiary potrzebujemy i czy bedzie problem jak zamowimy np. 3 L, 2 XXXL, 3 XXL itd.
Co do wyższych rang - one były brane z Cannon Fodder i ja je projektowałem.
Musiałbym spróbować narysować je w krzywych i byśmy zerknęli na efekty.
Ale mówimy o samych rangach, czy również o tle na którym się znajdują (pasek) ?

Temat pokazałem Demonic do wglądu jako designierce

2011-12-08T14:52:44+01:00

jak nie ma damskich to beznadzieja ;-(

2011-12-08T15:12:02+01:00

tauri5 wrote:a mam pytanie :
będzie możliwość zamówienie 2 koszulek ?? jedną z nickiem i rangą oraz logo,a drugą z samym logo TC ??

Będzie możliwość zamawiania koszulek zarówno tych z samym logo TC jak i z dodatkowym nickiem z tyłu za kołnierzem oraz rangą na rękawie (do ustalenia prawy czy lewy).

olesio wrote:Ja bym się pisał na czarną koszulkę w rozmiarze XXL, ale fajnie jakby dało radę aby każda miała na plecach białym kolorem wypisany nick posiadacza. Jak to by wpłyneło na cenę? Pamiętam, że za swoją koszulkę SWOSową z napisiem POLISH SWOS TEAM, moim nickiem i numerem na plecach, a z prozdu z wyraźnie widocznym SWOSowym piłkarzykiem i godłem Polski na piersi (w końcu jesteśmy lepsi od głupiego pzpnu) dałem 50 PLN z przesyłką. Myślę, że taka cena była by dla większości do zaakceptowania. A i chętnych by się znalazło na pewno przynajmniej z 10ciu. A przynajmniej mam taką nadzieję. I tak jak pisał Elmek najlepiej się prezentuje czarna i taki kolor mógiby mieć wszyscy. Nie musimy się bawić w kolory jak przy nickach na foruim. Napisz maro jak napis nicka na plecach wpłynąl by na cenę. A i jeszcze sobie przypomniałem, najlepiej poza nickiem jeszcze adres strony thecompany.pl na plecach, że jak ktoś się w koszulce pojawi na mieście to będzie żywą reklamą

Będą 2 warianty koszulek:
- standardowe (logo TC na klacie)
- spersonalizowane (logo TC na klacie, ranga forum na rękawie oraz nick pod kołnierzem z tyłu)

co do adresu www to trzeba by przemyśleć jakie miejsce byłoby najlepsze na koszulce.

Myślę że nick forumowy i adres www byłby robiony flexem (wygodniej)
Ranga na rękawku byłaby drukarką.

Jak będę miał to policzone to podam cenę.

Anthrox wrote:Co do wyższych rang - one były brane z Cannon Fodder i ja je projektowałem.
Musiałbym spróbować narysować je w krzywych i byśmy zerknęli na efekty.
Ale mówimy o samych rangach, czy również o tle na którym się znajdują (pasek) ?

Chodzi mi o całość czyli ranga +pasek (tło). Planuję wykonać ten nadruk drukarką czyli starczyłby mi nawet JPG tylko o rozdzielczości co najmniej 96 dpi a najlepiej 150 dpi.
Możesz wykonać to w krzywych jak to nie problem i wyeksportować jako JPG i mi przesłać. Ja to sobie przerobie na CMYK'a pod drukarkę i będę robił próbę.

ps:

Damskie też są, wrzucę później wizualkę na damskiej

2011-12-08T19:07:23+01:00

no ja figuruje na rozmiar XXL :) czekam tylko na ost. cenę

2011-12-09T00:08:44+01:00

Ja jeśli można poprosić to nawet XXXL bym wziął. :-D

2011-12-10T13:50:12+01:00

maro wrote:Chodzi mi o całość czyli ranga +pasek (tło). Planuję wykonać ten nadruk drukarką czyli starczyłby mi nawet JPG tylko o rozdzielczości co najmniej 96 dpi a najlepiej 150 dpi.
Możesz wykonać to w krzywych jak to nie problem i wyeksportować jako JPG i mi przesłać. Ja to sobie przerobie na CMYK'a pod drukarkę i będę robił próbę.

Postaram się pokombinować w tym kierunku jutro.
Chociaż nie wiem czy tło będzie pasować - na czarną koszulkę raczej tak, ale np. na białą?
Wystarczy przełączyć wygląd forum na biały i już tak fajnie nie wygląda ;)

Return to Pogaduszki wszelakie