tauri5 wrote:a mam pytanie :
będzie możliwość zamówienie 2 koszulek

jedną z nickiem i rangą oraz logo,a drugą z samym logo TC

Będzie możliwość zamawiania koszulek zarówno tych z samym logo TC jak i z dodatkowym nickiem z tyłu za kołnierzem oraz rangą na rękawie (do ustalenia prawy czy lewy).
olesio wrote:Ja bym się pisał na czarną koszulkę w rozmiarze XXL, ale fajnie jakby dało radę aby każda miała na plecach białym kolorem wypisany nick posiadacza. Jak to by wpłyneło na cenę? Pamiętam, że za swoją koszulkę SWOSową z napisiem POLISH SWOS TEAM, moim nickiem i numerem na plecach, a z prozdu z wyraźnie widocznym SWOSowym piłkarzykiem i godłem Polski na piersi (w końcu jesteśmy lepsi od głupiego pzpnu) dałem 50 PLN z przesyłką. Myślę, że taka cena była by dla większości do zaakceptowania. A i chętnych by się znalazło na pewno przynajmniej z 10ciu. A przynajmniej mam taką nadzieję. I tak jak pisał Elmek najlepiej się prezentuje czarna i taki kolor mógiby mieć wszyscy. Nie musimy się bawić w kolory jak przy nickach na foruim. Napisz maro jak napis nicka na plecach wpłynąl by na cenę. A i jeszcze sobie przypomniałem, najlepiej poza nickiem jeszcze adres strony thecompany.pl na plecach, że jak ktoś się w koszulce pojawi na mieście to będzie żywą reklamą
Będą 2 warianty koszulek:
- standardowe (logo TC na klacie)
- spersonalizowane (logo TC na klacie, ranga forum na rękawie oraz nick pod kołnierzem z tyłu)
co do adresu www to trzeba by przemyśleć jakie miejsce byłoby najlepsze na koszulce.
Myślę że nick forumowy i adres www byłby robiony flexem (wygodniej)
Ranga na rękawku byłaby drukarką.
Jak będę miał to policzone to podam cenę.
Anthrox wrote:Co do wyższych rang - one były brane z Cannon Fodder i ja je projektowałem.
Musiałbym spróbować narysować je w krzywych i byśmy zerknęli na efekty.
Ale mówimy o samych rangach, czy również o tle na którym się znajdują (pasek) ?
Chodzi mi o całość czyli ranga +pasek (tło). Planuję wykonać ten nadruk drukarką czyli starczyłby mi nawet JPG tylko o rozdzielczości co najmniej 96 dpi a najlepiej 150 dpi.
Możesz wykonać to w krzywych jak to nie problem i wyeksportować jako JPG i mi przesłać. Ja to sobie przerobie na CMYK'a pod drukarkę i będę robił próbę.
ps:
Damskie też są, wrzucę później wizualkę na damskiej