http://taniedlugopisy.pl/
Gadżety
Jak tam Panowie i Panie - interesujemy się gadżetami dla TC?
Re: Gadżety
Tiaaa. Ale długopisy? Wolałbym kubek moderatora 

O to to!
I obroża na komórkę dla betatestera, podkładka pod piwo dla tłumacza, zestaw wlepek z logo TC dla spamera, czapka z daszkiem dla trolla i bielizna z logo TC dla zwykłych użytkowników!
Gdzie one są?
I obroża na komórkę dla betatestera, podkładka pod piwo dla tłumacza, zestaw wlepek z logo TC dla spamera, czapka z daszkiem dla trolla i bielizna z logo TC dla zwykłych użytkowników!
Gdzie one są?
Nie miałem na myśli długopisów - prędzej smycze, ale nie podkreślałem licząc, że cały repertuał obadacie.
Kubek sam bym chciał, ale to wygląda tak, że najlepiej byłoby dać boinballa amigowego i LOGO TC - a w środku np. napis moderator.
Ale nie wiem czy ze wzgledu na cene z Boingballa nie powinniśmy zrezygnować.
Tylko logo TC ma sporo kolorów - w najlepszym razie czarny, niebieski, czerwony.
Białego nie liczymy.
Wtedy moglibyśmy zamówić np. kubki Quattro albo inne - ale TC z racji tego, że jeszcze dotacje aż tak hojne nie są zapłaciłoby 25%-50% wartości zamówienia. Pozostałą kwotę za 1 szt. zapłaciłby już chętny na forum.
Trzeba by na razie JEDEN fajny gadżet wybrać, bo Prezesa z torbami puścicie (z tymi co z długopisy.pl zamówilibyśmy
)
Ciekawe czy walkie by chcial
Kubek sam bym chciał, ale to wygląda tak, że najlepiej byłoby dać boinballa amigowego i LOGO TC - a w środku np. napis moderator.
Ale nie wiem czy ze wzgledu na cene z Boingballa nie powinniśmy zrezygnować.
Tylko logo TC ma sporo kolorów - w najlepszym razie czarny, niebieski, czerwony.
Białego nie liczymy.
Wtedy moglibyśmy zamówić np. kubki Quattro albo inne - ale TC z racji tego, że jeszcze dotacje aż tak hojne nie są zapłaciłoby 25%-50% wartości zamówienia. Pozostałą kwotę za 1 szt. zapłaciłby już chętny na forum.

Trzeba by na razie JEDEN fajny gadżet wybrać, bo Prezesa z torbami puścicie (z tymi co z długopisy.pl zamówilibyśmy

Ciekawe czy walkie by chcial
Jestem za kubkiem. I podkładką pod myszkę.
I papier toaletowy z logiem TC 

W razie czego to mogę pozałatwiać gadżety w dobrych cenach, bo pracuję w reklamie.
T-shirty, smycze, podkładki pod myszkę, magiczne kubki (i normalne też) i generalnie czego dusza zapragnie.
Od razu mówię, że my to produkujemy a nie pośredniczymy.
T-shirty, smycze, podkładki pod myszkę, magiczne kubki (i normalne też) i generalnie czego dusza zapragnie.
Od razu mówię, że my to produkujemy a nie pośredniczymy.
No to znalazł się człowiek w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.
Myślę, że można by skorzystać, tylko od jakich gadżetów zacząć.
Jak wybralibyśmy - trzeba zaprezentować logo, ustalić co gdzie ma być no i wycenić.
Jaki nadruk na kubkach robisz np. - chodzi o to, żeby po jednym wyciągnieciu ze zmywarki (jak kto ma) albo z jeziora (jak kto ma) nadruk nie zszedł
Myślę, że można by skorzystać, tylko od jakich gadżetów zacząć.
Jak wybralibyśmy - trzeba zaprezentować logo, ustalić co gdzie ma być no i wycenić.
Jaki nadruk na kubkach robisz np. - chodzi o to, żeby po jednym wyciągnieciu ze zmywarki (jak kto ma) albo z jeziora (jak kto ma) nadruk nie zszedł

@maro
Nadruki na koszulkach robicie Flexem czy sitodrukiem?
Nadruki na koszulkach robicie Flexem czy sitodrukiem?
Nadruki na kubkach są robione transferem pod temperaturą - przetestowane (trwałe)
Nadruki na ciuszki mogę wykonać paroma sposobami - flex/flock, haft komputerowy lub specjalną drukarką do odzieży.
- flex/flock - do 4 -5 kolorków, brak przejść tonalnych, opłacalne przy prostych projektach
- haft komputerowy - każdy chyba miał kontakt z tym typem nadruku - najtrwalszy, ale także bez przejść tonalnych.
- drukarka - możliwość wykonania każdej grafiki (od ręki), przejścia tonalne i wsio tak jak w pliku. Drukarka obsługuje przezroczystość także można robić rozmyte krawędzie.
Nadruki na ciuszki mogę wykonać paroma sposobami - flex/flock, haft komputerowy lub specjalną drukarką do odzieży.
- flex/flock - do 4 -5 kolorków, brak przejść tonalnych, opłacalne przy prostych projektach
- haft komputerowy - każdy chyba miał kontakt z tym typem nadruku - najtrwalszy, ale także bez przejść tonalnych.
- drukarka - możliwość wykonania każdej grafiki (od ręki), przejścia tonalne i wsio tak jak w pliku. Drukarka obsługuje przezroczystość także można robić rozmyte krawędzie.
I co, Sebiu - z doświadczenia jaką metodę nadruku wybrałbyś?
Ciekawi mnie cena przy powiedzmy 50 szt. - bo przy takiej ilości myślę, że już na rozsądną cenę możemy liczyć.
Większe firmy zamawiaja nieraz "tylko" 100 szt.![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
Ciekawi mnie cena przy powiedzmy 50 szt. - bo przy takiej ilości myślę, że już na rozsądną cenę możemy liczyć.
Większe firmy zamawiaja nieraz "tylko" 100 szt.
![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
Plakat z wujkiem januszem, to by było cool. Zamówiłbym od razu z 10 

To daj zdjęcie swojego wujka janusza, nie znamy gościa.
No dobra... wszystko ładnie pięknie... ale dalej nie widzę gadżetów. Trzepiecie pianę o wujka.

Słuchajcie - to ustalmy co potrzebujemy, konkretnie:
- t-shirty
- kubki
- smycze
- podkładki pod myszkę, kubek
- naklejki
Trzeba by porobić jakieś projekty, jakby to miało wyglądać i wtedy można konkretnie wycenić.
Poszukam zdjęć z moich realizacji i wrzucę tutaj jutro (poniedziałek).
- t-shirty
- kubki
- smycze
- podkładki pod myszkę, kubek
- naklejki
Trzeba by porobić jakieś projekty, jakby to miało wyglądać i wtedy można konkretnie wycenić.
Poszukam zdjęć z moich realizacji i wrzucę tutaj jutro (poniedziałek).
Według mnie jakieś fajne koszulki, bo na przyszłym zlocie będziemy widoczni kto jest z naszej braci. Ja sam chciałem dla siebie jakąś koszulke zaprojektować w jakimś tam sklepie, ale jak mnie olali i na e-maila z pytaniami o koszt indywidualnej grafiki i inne pytania nie odpowiedzieli to stwierdziłem, że sklep jest niepoważny, bo jak bym coś zamówił i wpłacił wcześniej kase to pewnie też by mnie zignorowali, a nie ma co ryzykować. Według mnie koszulki powinny być czarne z fajnym logo na plecach ewentualnie wielkim napisem thecompany.pl fajną czcionką o dopasowanej wielkości czcionki.
Ja dla akademika brałem Flex. Tylko, że jedno - kolorowy. Czarne koszulki i białe loga. Ze względu na koszt, bo zamawialiśmy około 50 sztuk jedynie. W Łodzi wyszło około 30zl za koszulkę. Skoro jednak maro ma jakieś dojścia to by może wyszło jakoś inaczej.
Koszulka z tamtego roku zrobiła się szara już po wielokrotnym praniu, ale flex pozostał na miejscu i nadal jest śnieżno - biały. Haftem nigdy nie robiłem. Za drogo. Natomiast drukarką to pewnie po kilku praniach by rozsypał się napis. Mam rację maro?
Koszulka z tamtego roku zrobiła się szara już po wielokrotnym praniu, ale flex pozostał na miejscu i nadal jest śnieżno - biały. Haftem nigdy nie robiłem. Za drogo. Natomiast drukarką to pewnie po kilku praniach by rozsypał się napis. Mam rację maro?
I przy okazji nie zapomnij rzucić cenami, maro - dla 50 sztuk.
Potem tylko odpowiednią ilość osób musimy nazbierać
Potem tylko odpowiednią ilość osób musimy nazbierać

Shoonay wrote:To daj zdjęcie swojego wujka janusza, nie znamy gościa.
Haha, kiepski joke.
A tak na poważnie, długopisy byłyby mile widziane, koszulki? Hmm chodzić po mieście w koszulce The company? Hmm no nie wiem

Dzięki Karolu, obawiałem się czy zszedłem dostatecznie nisko żeby był zrozumiały.bebokus wrote:Haha, kiepski joke.