Polski

Gdzie jest shout ja się pytam?

Lubisz sobie podyskutować? Jeśli tak to znalazłeś/aś odpowiednie miejsce.
ketyow Powiedzcie mi drogie kasztany, bo dawno mnie tu nie było - coście znowu zmajstrowali, że nie ma shouta? Proszę natychmiast przywrócić możliwość ględzenia o dupie Marynie :hee: Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/pogaduszki/gdzie-jest-shout-sie-pytam-t8000.html
2023-06-02T12:30:41+01:00
Powiedzcie mi drogie kasztany, bo dawno mnie tu nie było - coście znowu zmajstrowali, że nie ma shouta? Proszę natychmiast przywrócić możliwość ględzenia o dupie Marynie :hee:

2023-06-02T12:37:29+01:00

Re: Gdzie jest shout ja się pytam?

Shoutbox został zlimitowany dla aktywnych osób, po więcej info musisz napisać do Anthroxa.

2023-06-02T15:17:31+01:00

Ok, w takim razie chyba muszę trochę przyspamować :hammer: :hee:

2023-06-02T16:34:40+01:00

Podobno dostęp do czatu mają również osoby, które odważą się oddać 3 cyfrową liczbę głosów na jakąś grę w EXE REQ, to też jakaś alternatywa od spamowania. ;)

2023-06-03T20:30:14+01:00

Dzięki za info, dawno mnie nie było i muszę się przyjrzeć temu co się zadziało, co jednak jest znacznie utrudnione, jak nie można po prostu zapytać na czacie ;)

A o co chodzi z premium games? Spambot przyzna mi trzy jak zapytam, a jakbym chciał dostęp do większej liczby? Mamy teraz jakieś kupowanie rangi VIP czy coś w tym stylu, żeby uzyskać pełen dostęp?

2023-06-03T22:25:33+01:00

ketyow wrote:A o co chodzi z premium games? Spambot przyzna mi trzy jak zapytam, a jakbym chciał dostęp do większej liczby? Mamy teraz jakieś kupowanie rangi VIP czy coś w tym stylu, żeby uzyskać pełen dostęp?

Gry Premium są udostępniane użytkownikom wspierającym stronę darowiznami.
Ten limit 3 gier dotyczy prośby do SpamBota o przestawienie oferty, po akceptacji której zostaną one udostępnione.

Premium powstało po to aby móc zebrać fundusze na utrzymanie strony i trafiają tam nowe gry z listy EXE REQ.

EXE REQ to takie wydarzenie cykliczne polegające na dodaniu w danej edycji 3 gier na stronę - tych które uzyskały najwięcej głosów, czyli te jakie otrzymały najwyższe wsparcie.

Jeśli chodzi o rangę VIP to wygląda na to, że to taki odpowiednik dawnej rangi Legenda (czyli rangi zamkniętej), jest tylko 3 VIPów - kolor pomarańczowy, ale raczej nie ma to nic wspólnego z Premium, ale to musiałby któryś z Vipów Ci potwierdzić ?

Return to Pogaduszki wszelakie