Chwalipiętka
Czy ten wspaniały joystick ma w sobie żyroskopy?
Re: Chwalipięta
Niska cena tego produktu mnie dziwi.
-- 13 Kwi 2013, 23:52 --
Z innej beczki, bateria moich joysticków i padów, same dziadostwo zbierane przez lata:

-- 13 Kwi 2013, 23:52 --
Z innej beczki, bateria moich joysticków i padów, same dziadostwo zbierane przez lata:

Wszyscy wiemy, że chwalisz się tak naprawdę Samsungiem! 

Anthrox wrote:Wszyscy wiemy, że chwalisz się tak naprawdę Samsungiem!
Gównianym telefonem jest strasznie trudno zrobić nierozmazane zdjęcie. To, że telewizor się tam znalazł jest dziełem nadprzyrodzonych sił.

-- 13 Kwi 2013, 23:59 --
Dla Ciebie Anthrox mogę nawet zrobić sesje joyów w WC i to rozbieraną.

-- 14 Kwi 2013, 00:01 --
Tak naprawdę chwale się biurkiem ze sklejki.

-- 14 Kwi 2013, 00:04 --
Strasznie dziwny joystick do segi, jak by pasował do amigi to bym kupił i to bez zawahania żeby mieć do kolekcji.

hehe, widze ihtius ze masz 4 zajebiste topstary
respekt

swego czasu miałem takiego sterowca dla PSX, w Soul Blade i NFS Porsche 2000 grało się wyśmienicie.
@ihtius ten joy prawdopodobnie bedzie pasował do Ami.. Mam kilka do segi mega drive i chodzą jak powinny..
Anthrox ma;)
Do gier typu swiv, fajnie się sprawdza.. natomiast do platformówek to udręka..
Anthrox ma;)
Do gier typu swiv, fajnie się sprawdza.. natomiast do platformówek to udręka..
Re: Chwalipiętka
Pancio wrote:hehe, widze ihtius ze masz 4 zajebiste topstaryrespekt
Z tymi dwoma QuickJoyami TOPStarami to trochę dziwna sprawa była. Kupiłem je a raczej jeden z tych joyów na allegro. W aukcji nic nie pisało, że koleś sprzedaje w ilości 2 sztuki.
Bardzo duże zdziwienie wywołało u mnie rozpakowanie paczki kiedy ujrzałem dwa egzemplarze zamiast jednego. Fakt jeden joystick jest raczej w kiepskim stanie i może służyć jako magazyn części zamiennych. Drugi za to ma nowe mikro-styki bo stare widocznie już nie nadawały się do niczego. Jednak w aukcji nie zostałem o tym poinformowany. Tak to jest jak się kupuje stare rzeczy bo trzeba liczyć się z takimi niespodziankami. Ale ogólnie nie narzekam w tej kwestii bo za ponad 60 zeta dostałem dwa kultowe joysticki.

buahahha.. łowca okazji znowu coś złapał.. http://allegro.pl/joystick-do-commodore-c-64-i3323195837.html
Lipa, my upolowaliśmy nówki 

Wiem... wymienię kabel i za 20 ziko z przesyłka tez mam nówkę.. zapach nowości uzyskam łamiąc kawałek obudowy od laptopa siory i wkładając do pudełka 

orhom wrote:Jakiś czas temu kupiłem sobie psp, aby grać w gry na emulatorach (c64,Amiga)...
Również myślałem że na PSP odpalę emu Amigi,a tu lipa

Ale teraz mam Dremcasta,w kolejce czeka już N64,Amiga ...

chrumcio wrote:Również myślałem że na PSP odpalę emu Amigi,a tu lipa
A lipa to czemu? Może tak bardziej uzasadnij wypowiedź, bo emulator Amigi na PSP jest i działa.
Rekkimaru wrote:A lipa to czemu? Może tak bardziej uzasadnij wypowiedź, bo emulator Amigi na PSP jest i działa.
oj rekki teraz wjechales we mnie z dwoch nóg normalnie
juz ci uzasadniam
jedyne co mozna napisac o emulatorze amigi na psp to tak jak napisales "jest i dziala", ale biorac pod uwage jak dziala moge smialo osmielic sie powiedziec ze moim zdaniem nie dziala wogole.
nawet z wylaczona emulacja dzwieku (co juz dyskwalifikuje emulacje) program nie jest w stanie poradzic sobie z zadna normalna gra (nie mowie tu o szachach). klatkuje niemilosiernie co odbiera wogole chec do zycia.
ubolewam nad tym strasznie, nie pozostaje nic innego jak zmienic konsole na cos mocniejszego, bo na psp emulacji amigi nie bedzie nigdy (nie oszukujmy sie, cpu 333mhz jaki znajduje sie w psp nie ma szans sobie poradzic)
Rekkimaru wrote:A lipa to czemu? Może tak bardziej uzasadnij wypowiedź, bo emulator Amigi na PSP jest i działa.
Tak jak już ktoś wyżej napisał,od siebie dodam że tylko 2 razy udało mi się odpalić The Settlers i raz Sim City ... kolejne próby mijały się z celem

Dlatego lepiej już załatwić starego kompa z ery kamienia łupanego

na pocieszenie dodam ze psp nie jest wcale takie zjebane bo nie emuluje amigi (jak nalezy), ma kupe fajnych emulatorow innych retro sprzetow, ktore dzialaja jak siema. ja na swoim z powodzeniem emuluje gb, gbc, gba, nes, snes, megadrive, sms, tg16, pcengine, gamegear, atari lynx, atari 2600, atari 7800, zx spectrum, colecovision, neogeo, cps1, cps2 (a jest tego wiecej
). jest kupa fajnych retro gier na te zabawki, polecam

Wiem że jest,ale jakoś nigdy nie próbowałem jeszcze emulować innych retro maszynek niż Amiga i N64.Ale skoro piszesz że działa jak należy to będzie cza przetestować 

Chwalipiętka
At taki temat, retro maniacy czasami coś sobie kupią.. może niech się tym pochwalą..
Uważam że wystarczy off-topów w tym temacie.
X-kom mnie kocha. Zamówiłem Samsung microSDHC 16GB Class10 za 49zł. Nie mieli, ale dostałem kontroferę - Samsung microSDHC 32GB Class 6 PLUS (48MB/s) za 65zł - przeceniono mi to o ponad 25zł 

Szkoda, że to nie class 10, ale 32GB to już coś. Do smartphona kupiłeś?