Re: Chwalipiętka

Poza tym ma pivota, oraz ogólnie bardzo wygodne ustawianie ekranu i waży jakieś 10kg, więc nie majta się jak mój ostatni LG przy pisaniu czy graniu. Kiedyś kosztował prawie 3k.
https://www.cnet.com/products/samsung-t ... -6-series/
Sądziłem, że piszesz o facecie...xandra wrote:więc nie majta się jak mój ostatni
RoniWorlds wrote:Słuchawki za 600 zł a klawiatura za 20 zł![]()
![]()
Elmek13 wrote:A czym się zajmuje ta firma?
Elmek13 wrote:A czym się zajmuje ta firma?
Pancio wrote:wow romekwyglada zajebiscie
jak wybielales ?
roki76 wrote:@Antyk:
Aleś pan zj***ł.
Proszkową było brać i to z możliwością gaszenia urządzeń elektrycznych. Pianowa Ci tego nie da.
Mam to akurat wytestowane i proszkowa - choć pewnie droższa - Ale znacznie skuteczniejsza
roki76 wrote:Co do syfu. Czy będziesz zwracać uwage na to przy gaszeniu pożaru ? W panice nie dasz rady.
roki76 wrote:Proszkowa ma tę zaletę że jeśli masz doprowadzony gaz do domu też go ugasi - pianowa nie da rady - potwierdzam testem PRAKTYCZNYM !
roki76 wrote:Pianowa ma swoje zalety nieco lepiej gasi oleje i smary ale też jednak robi to troszkę wolniej.
roki76 wrote:Strażakiem tez nie jestem -robię na dole i czasem innych możliwości gaszenia nie ma choć są doprowadzane rurociągi p.poż
(...) piana gaśnicza nie rozprzestrzenia się po całości pomieszczenia, pozostaje na gaszonych przedmiotach, umożliwia to zredukowanie straty do przedmiotów bezpośrednio objętych ogniem, jak również pozwala na łatwiejsze uprzątnięcie pomieszczenia po zakończeniu akcji gaśniczej.(...)